Lotusmarkkinat rautatieaseman kupeessa

keskiviikko 8. tammikuuta 2014

  Kiinaseikkailun 6. osa päästää teidät lukijat vähällä. Lotusmarkkinoilla en kerta kaikkiaan viihtynyt, vaikka nettivinkissä kehuttiin siellä pari päivää vierähtävän. Rihkamaa, krääsää ja  tungosta. Ei ole mun juttuni, ei. Kadun ihmisiä on paljon mielenkiintoisempi seurata, täälläkin.
 

18 kommenttia:

 1. Vaikka shoppailu joskus onkin mukavaa, ihmisten katselu on aina mukavampaa. Istuskella vaikkapa katukahvilassa ja katsella. Se on kivaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Ja kuten kuvista näkyy, tavarat tuolla tahallaan laitettiin sikinsokin isoihin laareihin -siinä meinasi ahdistaa jo sotkun näkeminen.

   Poista
 2. Ei näytä kovin houkuttelevalta, mutta paikallisille varmasti tärkeä tapahtuma. Rätei ja lumpui voi hypistellä kotimaassakin. Sadekin näytti haittaavan kaupantekoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tokihan minäkin jotakin pääsin reissulla hypistelemään.....

   Poista
 3. En jaksais noita vaatekasoja tönkiä, ihmisten seuraaminen ihan varmasti mielenkiintoisempaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo myyjät teki sellaiset vaatekasat, kun meillä näkee joskus alemyynnissä kun ei ole ehditty järjestään ,heh

   Poista
 4. En ihmettele jos et innostunut. Ihmistungos ja sekamelska saattaa olla hieman ahdistavaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä sieltä olisi tehnyt hyviäkin löytöjä, jos olis jaksanut paneutua ;)

   Poista
 5. Valtavien tavarakasojen tietenkin pitäisi innostaa penkomaan löytöjä, mutta kyllä minuakin nuo enemmän ahdistaisivat. Voi noita kaikenkirjavia kulkupelejä...

  VastaaPoista
 6. Ja mieti nyt, kaikki on Made in China :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta. Tosin huomasin matkallani myös hyvin monia laadukkaita tuotteita ja kun katselin omia tavaroitani sen jälkeen, löysin myös kamerastani China- tekstin...

   Poista
 7. On tosi värikästä menoa. Upeita kuvia oot napsinut ja tallentannu elämyksiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kyllä tuossa reissussa riittää muisteltavaa.

   Poista
 8. Minäkin tykkään enemmän katsella ihmisiä. Muutama vuosi sitten minulla oli jonkin aikaa runsaasti vapaata päivisin ja tapasin istua eräässä kahvilassa pitkään katselemassa ohi kulkevia ihmisiä. Se oli aika mielenkiintoista.
  Uh, en millään jaksaisi penkoa tuollaisia rättikasoja. Inhoan kaupoissakin laareja, joihin on nakattu vaikkapa rintaliivejä sikinsokin kaikki koot ja mallit ja sitten ne tarttuvat toisiinsa. Vaikka miten halpaa olisi, sinne saavat jäädä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hieno observointikokemus sulla :) Ja rättilaarit on ihan painajaista....

   Poista
 9. Todella hauskoja ja innovatiivisia nuo kulkupelit ja varsinkin lastauskäytännöt, onkohan ylikuormaa tuossa toka kuvan kulkupelissä :)
  Vaatevuoret ja tavaramäärä ahistaa......

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikkusen taisi olla tosiaan ylikuormaa ja aikas monella. Bussissa kun Chongqingissä matkustettiin, saattoi yhdellä ihmisellä olla kymmeniä kenkälaatikoita mukanaan...

   Poista