myöhästyneet juhlat

tiistai 11. syyskuuta 2012

Nipsun synttäripäivä oli eilen, mutta koska iltavuoron jälkeen en enää jaksnut juhlia (enkä mennä pimeällä puutarhaan satoa keräämään), juhlimme tänään:) Ainakin Koratian kissat ja Myrsky ovat erityisinä päivinä saaneet nautiskella kissanmintusta, tänään vihdoin meilläkin päästiin kokeilemaan! Haistelua, maistelua, ihmettelyä. Välillä vähän kieriskelemään maahan ja taas kissanmintun kimppuun ;)
18 kommenttia:

 1. Melkoiset juhlatarjoilut. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Kai muutkin pääsivät osingolle.

  VastaaPoista
 2. Näyttää tosiaan olevan kissa kiinnostunut mintuistaan :) Mikä tuossa kasvissa kissoja oikein viehättää, onko siitä tietoa?

  Meillä koira rouskuttelee ulkona heinää, mutta vielä en ole vehnänorasta sille sisällä kasvatellut... pitäisköhän kokeilla. Tiedä vaikka kelpaisi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaa-a, kaippa se jokin eteerinen öljy tuossa aitokissanmintussa on, mikä kissoja koukuttaa. Voisipa vehnän oraat koiruudellekin kelvata, kissat ainakin tykkää.

   Poista
 3. Tämä onnittelukimppu oli varmasti Nipsulle mieluinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näytti tosiaan siltä. Hiukan vaihtelua tavallisiisn mamman kukkiin ;)

   Poista
 4. Komean "kakkutarjoilun" Nipsulle keksit! Kylläpä Nipsun karva kiiltää hienosti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nipsun yksi lempinimi on Silkkinen, hänen karvansa on erikoisen kiiltävä ja pehmeä -kuin silkkiä.

   Poista
 5. Kylläpä Nipsu nauttii ainakin tuoksusta. Niin kaunis ja kiiltävä kissa.

  VastaaPoista
 6. Päädyit sittenkin tarjoamaan pojille kissanminttua:D Suotakoon se siis juhlan kunniaksi. Ihanat tuoksuttelukuvat:)

  Pakko myöntää että teidän kissanminttu näyttää paljon elinvoimaisemmalta ja paremmalta kuin meidän. Päteeköhän mintun kanssa sama juttu kuin ruohon kanssa? Että aidan toisella puolella se on vihreämpää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tietty päädyin, kunhan nyt vähän ensin kaksinaismoraalisesti muille nalkutin ;) Hmm, tuo on laadultaan aitokissanminttu, myös mirrinminttua meiltä kyllä löytyy. Olisko joku vanhan maatiaslaatu, iso ja rehevä. Tosin tänä suvena kaikki on rehevää;)

   Poista
 7. Hei Pirkko. Annoin sinulle blogissani tunnustuksen. Jos olet jo saanut sen ennestään, voit halutessasi vaihtaa Tsemppaava blogiystävä -tunnustukseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Paula. Tulempa katsomaan intona, mitä olet antanut :)

   Poista
 8. Hyvä lahja :)
  Meillä on ihan Hiltusta varten istuteltu pihaan mirrinminttua ja tykkää kovasti käydä siellä hiukan "pössyttelemässä" ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän nuo tötsyt aikas mietoja kuitenkin ole ;) Puutarhassa puska ei meillä Gebsua kyllä juurikaan jaksanut kiinnostaa, sisällä oli parempi. Tai sitten seurassa, niinhän se aina tosiaan onkin!

   Poista