kotonassa ~~ otthon

keskiviikko 26. syyskuuta 2012
Kotona ollaan, laukut on tarkistettu ja tyhjennetty ja tarkistettu, sukat laitettu jalkaan ja kaivettu esille lämmittävää neuletta, töissäkin jo olin iltavuoron. Mieli on vielä ties missä, mutta ei täällä, ei vielä. Ehkäpä Unkarin kesässä!

Matkamme oli todella onnistunut, paljon koettiin ja ilmat suosivat. Eilen vielä olin liki 30-asteen helteessä, tänään taas töissä vesisateessa lampsimassa, mutta lohtuna taidemuseo-visiitti ja pizzallakäynti. Kunhan tokenen, aloitan valokuva-pommituksen;) Kukkasipuleita hain jo laatikollisen postista, matkahuollossakin odottaa yksi lähetys. Ja mun kalenteri, voi kuinka se on täynnä kaikenmoista menoa mutta viikonloppuna niin tahtoisin puutarhaani.

~~~

Itthon vagyunk, a bôröndöket ellenôriztük, kiürítettük majd megint ellenôriztük. Zokni lábrahúzva, meleg kötöttkabát elôbányászva, munkában is voltam már esti mûszakban. Az elme még ki tudja hol van, de nem itt, még nem. Talán a magyar nyárban!

Az utunk tényleg jól sikerült, sokat láttunk és az idôjárás is kedvezett nekünk. Tegnap még közel 30 fokos kánikulában voltam, de ma már esôben járkáltam a munkában, vigaszként volt egy kis mûvészmúzeumi látogatás és pizzázás. Ha kiheverem a fáradalmakat, elkezdem a fénykép-bombázást:) Már egy doboznyi virághagymát elhoztam a postáról, a távolsági-buszállomáson is vár egy küldemény. És a naptáram akármennyire is tele van mindenféle programmal, hétvégén nagyon a kertembe vágyom.

 

Vielä ehtii osallistua blogini arvontaan, kliks*

26 kommenttia:

 1. Tervetuloa kotimaahan, siihen toiseen. Täällä ei uhkaa kánikulában vielä pitkään aikaan, mutta onhan meillä esôben. Tullitarkastajat tekevät tarkkaa työtä matkalaukkujenne kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Cheri :) Jos valita voisin, niin kánikulában mieluummin kuin ainainen esôben;) Tarkastajat tekevät perimmäistä työtä, myös hajutuliaiset tutkitaan.

   Poista
 2. On se ihanaa, kun mamma palaa kotiin! Voisiko vastaanotto olla hienompi kuin tällainen into tutustua palaajien matkalaukkujen tutkiminen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, joskin haikeeta, oli palata kotiin. Ja onneksi vastaanotto oli hyvä, Bèla kun joskus heittäytyy loukkaantuneeksi poissaoloistani.

   Poista
 3. Tervetuloa reissusta takaisin. Taisivat kisut olla onnellisia paluusta!

  VastaaPoista
 4. Tervetuloa sateiseen ja viileään kotisuomeen... tosin taisitte tuoda vähän lämpöä tullessanne (ei näin lämmintä ole hetkeen ollut, +15)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehheh, siellä sitä lämpöä oli tuotavaksi asti ;)

   Poista
 5. Tervetuloa takaisin! Onhan se muutos helteistä tänne tuuleen ja sateeseen, no pakkasta ei sentään ole..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Vähän kestää sopeutua, mutta onhan sitä pahemmistakin muutoksista selviydytty!

   Poista
 6. Voi miten hauskat kuvat,ehkä kissasi haaveilevat itsekin reissusta lämpimään;)Matkakuvia odotellessa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kissat kovasti aina koittaa pakkautua laukkuihin lähteissä. Matkakuvia tulette saamaan!

   Poista
 7. Heii, olet palannut (you´re back eli olet selkä ;-D)! Tervetuloa takaisin. Voi että oli hauskaa lukea unkarinkielistäkin tekstiäsi, vaikka siitä ei ymmärtänytkään höykäsen pöläystä. Zetat ja heittomerkit saavat sen näyttämään juuri siltä, miltä se kuulostaa: vähän kiukkuiselta kieleltä, vaikka toisaalta hyvin laulavalta ja elävältä.

  Blogisi arvonta on tosiaan saanut ihmiset liikkeelle. Hui, mikä määrä osallistujia! Olin nimittäin varautunut sekä ylivoimaiseen voittoon että häikäisevään kakkossijaan. Höh ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Selkänä on kiva olla, siis palanneena ;) Valitettavasti teksti ei ole mun kirjoittamaa vaan Husbend sen käänsi. Joutunette katselemaan kiukkuisia aksentteja muidenkin matkakuvien seurana.
   Öö, en ole ihan seurannut arvonnan tilannetta, mutta palkintojakin on niin monta että hyvät ovat mahdollisuutesi ;) Aika venyi niin pitkäksi, tai siis venytin reissuni kanssa osallistumisaikaa.

   Poista
 8. Tervetuloa takaisin kotiin:) Vastaanotto kotijoukoilta oli ilmeisen ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos, kyllä! Melkoisia hulluuspuuskia (ihan luomuna, ilman minttuja) on täällä nyt nähty.

   Poista
 9. Kissat & matkalaukut! Siinäpä yhdistelmä! Jään odottelemaan sitä kuvasatoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinähän se onkin, elämäni kiteytettynä, hahaha. Kuvasatoa alkaa sateleen lähipäivinä.

   Poista
 10. Tervetuloa takaisin, kaikilla kielillä, erityisesti kissankielillä :) Kuulosti ihanalta tuo helteessä hengailu, kyllä maistuisi! No, eihän tässä ole ensi kesään matkaa kuin muutama vaivainen kuukausi...

  Kuvia jään odottamaan minäkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, hurrr :) Piankos se kesä taas tulee, enää sellaset 9 vaivaista kuukautta! Lupaan kuvia laittaa niin, että kaikki ihan jo kyllästytte!

   Poista
 11. Ai,että miten ihanasta lämmöstä olet päässyt nautiskelemaan sillä aikaa,kun täällä ollaan hytisty kylmässä,pimeässä ja sateisessa säässä.

  Sun pitää ehdottomasti pyytää tullia palkkaamaan sun kissat matkalaukkujen tarkastajiksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hitsi, tuo oliskin hauska juttu hyödyntää kissoja huumekissoina. Paitsi.... meikä kun työskentelee päihdejuttujen parissa, voisi olla kotona tukalat oltavat.

   Poista
 12. Tervetuloa kotiin ja blogistaniaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Hassua, että tämän kommenttimäärän lukemisen jälkeen alkoi oikeasti siltä tuntumaan, että oli kiva tulla :)

   Poista
 13. Isäntäväen kotiin paluu on suuri tapahtuma kissojen elämässä, laukut pitää tarkastaa perusteellisesti.

  VastaaPoista