mies ja kissa tien päällä ~ man and a cat on the road

torstai 6. syyskuuta 2012Muutamia vuosia sitten törmäsin facebookin kautta tähän mielenkiintoiseen parivaljakkoon. Mies ja Kissa ; Fink ja Salomon, matkustavat yhdessä autoillen halki USAn! Nyt on meneillään jo kolmas huikean pitkä autoreissu ja blogissa voi seurata kuvitettua matkaa, tässä linkki upeisiin kissamaisiin maisemiin.
~
A few years ago I came across via facebook through to this interesting twosome. The man and the cat; Fink and Salomon, travelling together across the U.S. by car! There is now a thir huge long car trip ongoing, and in a blog one can follow the illustrated trip, here's a link to catish spectacular scenery.
Pariskunnan kulkuneuvo on sisustettu juuri heidän tarpeisiinsa.
~
 The couple's vehicle has been decorated just for their needs.


Ja tästä allaolevasta kartasta näkyvät reitit. Lähtöpaikkana ja tukikohtana länsirannikon Los Angeles. Punainen ja violetti retki kestivät kumpikin vuoden verran, nyt on meneillään punavalkoinen matkareitti.
~
 And this is the map below which shows the routes. The departure point and the base is Los Angeles on the west coast. Both the red and the purple trip lasted for about a year the red and white route is now ongoing.Kuvat Fink, lainattu luvalla.
  Ja tässä linkissä lisää kertomusta, mistä tässä on oikein kyse. Menkää nyt ihmeessä katsomaan!
~
 Photos by Finkwith permission.
   And here's the link for what this is all about. Now go take a look!

21 kommenttia:

 1. On siinä parivaljakko kilometrejä yhdessä ajaneet. Kissalla on kyllä ihan kivat matkustusvarustelu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näyttää auto olevan paljolti sisutettu kissan ehdoilla ;)

   Poista
 2. Aika hurjalta kuulostaa. Sopeutuvainen matkakaveri, mutta mikäs siinä matkaa tehdessä kun auto on tuunattu kissalle viihtyisäksi. Melkoinen luottamus heillä on keskenään. Uskaltaisinko minä avata oven keskellä ei mitään, ja päästää kissan tassuttelemaan ja tutkimaan maisemia? Aivan varmasti en! Tuommoinen kulkurielämä hyvässä seurassa on ilmesesti miehen dream come true.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hurja on pariskunta ja myös reissunsa. En kyllä minäkään uskaltaisi kissaa päästää vapaaksi jossain keskellä ei mitään, tai oikeastaan kaukana kotoa. No, ehkä siinä onkin se juttu, auto on heille koti!

   Poista
 3. Ihastuttava parivaljakko!
  Paljon ovat yhdessä kiertänee ja kaikenlaista nähneet.

  Kiitos mukavasta linkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä. Oleppa hyvä linkistä ja kovasti tervetuloa lukijaksi, Hanne :)

   Poista
 4. Hauska yhteen sattuma: just tänään juttelin tyttäreni kanssa autoreissusta USA:n halki..Haave vain..

  VastaaPoista
 5. Ihana matkakertomusvinkki, kiitos! :) Kuulun koratinomistajien kansainväliseen FB-ryhmään ja siellä on joskus ollut juttua reissaajakissoista. Hämmentyneenä olen lukenut kissoista, jotka harrastavat matkailuauto- ja karavaanarimatkailua, ja on sielläkin joku mies haaveillut roadtripistä kissansa kanssa. En lähtisi meidän kiljukaula-autoilijoiden kanssa ikinä automatkalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saatikka, että muuttaisi vuodeksi kissan kanssa autoon jolla olisi jatkuvasti tien päällä ....

   Poista
 6. Matkustushaluinen kissa. Tuossa pitää olla luottamusta ja tottumusta molemmin puolin. Viikolla kävin romukaupassa lähikaupungissa, siellä oli virolainen nainen asiakkaana ja hänellä oli kissa mukana valjaissa. Itse en voisi kuvitella edes niin pientä matkaa kissan kanssa, hyvä kun eläinlääkäriin saadaan matkustettua. Tuon matkan seuraamiseen jää varmaan koukkuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy tosiaan olla kissan(kin) hyvin sopeutunut matkustamiseen. Mä katselin yhtenä päivänä miestä, joka kulki kadulla! kissan kanssa joka oli valjaissa. Ja se kissa kulki siinä ihan luontevasti, ihmisjoukossa. Ei meillä, ei. Tuo miehen ja kissan reissu on tosiaan koukuttavaa seurattavaa.

   Poista
  2. Tuli tuosta mieleen toissakevättalvinen näkymä: oli ensimmäinen aurinkoinen päivä pitkään aikaan, maa alkoi pilkottaa, oli jo vähän kevään tuntua. Eli sellainen sää, joka oli innostanut puoli Espoota koirineen rantaraitille kävelemääm. Siellä ihmis- ja koiravilinässä oli myös yksi urhoollinen kissa, joka taapersi eteenpäin (ihmis)perheensä kanssa, vaikka oli aivan pörröinen ja jäykkä jännityksestä. Maailman söpöin ja reippain ulkoilija.<3

   Poista
  3. Ja vielä: kyllä mua vähän harmittaa, ettei kissoja ole tapana ottaa ihmisten ilmoille. Luulen, että meidän valjastelijapojista olisi voinut opettaa mukanakulkijoita, jos ois tajunnut ajoissa. Nyt ne eivät ole, vaikka kotikonnuilla luuhaavatkin jatkuvasti ulkona ja käyvät kävelyilläkin.

   P.S. Etten jättäisi taas pian uutta kommenttia, kerron, että tilasin sen I Could Pee on This -kissarunokirjan, toivottavasti saan sen pian. :D

   Poista
  4. Vau, varmaan söpö näky. Totuttelustahan se on kiinni, Koratian herraatkin kun ulkoilee jatkuvasti valjaissa, niin varmaan olisivat tottuneet siihen missä vaan. Jostain syystä kissoja ei ole tapana kuljettaa mukana kuten koiria, no kissat tietty pärjää yksinkin ;)
   Kiva, kun tilasit sen kirjan, odotan innolla siitä kommenttejasi!

   Poista
  5. Tähän on vielä pakko lisätä näky, joka sai minut pysähtymään. Nainen oli myymässä Hietalahden ulkokirpputorilla ja hänellä oli kissa mukana. Väkeä oli kuin meren mutaa ja kova hälinä, kissa istuskeli ihan tyynenä omissa oloissaan.

   Poista
  6. Vau, varmasti suloinen näky :)

   Poista
 7. Hi Pirkko,

  I posted about your post today! Thanks again for the interest. You got more comments then we ever get!

  :)
  Solomon and Fink

  VastaaPoista
 8. Rohkea pari. Pitääkin viikonlopun aikana tutustua heihin paremmin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katso Katja uusikin linkkini http://hoboxia.wordpress.com/2012/09/06/mies-ja-kissa-tien-paalla/
   siellä on ihanasti kuvitettu blogini kommentit. On superkissaa, sylikissaa ja muutakin laatua ;)

   Poista