kissakokoelmani, osa 1 Béla

sunnuntai 24. elokuuta 2014

FI Anatolian SuperBlack aka Bläkkäri aka Béla.
Itämainen lyhytkarva, musta. OSH n
* 25.05.2008 Tampereella
Kissakolmikon pomo tuntee arvonsa. Mamman musta kultsi käy aina sylissä latautumassa. Loukkaantuu jos syliin tulee toinen kissa jota huomioidaan. Yrmeästä ulkonäöstään huolimatta lempeä ja herkkä. Pyytää ruokaa suurella volyymillä.Tarkka siitä mitä syö, toisaalta joskus ahmii ja oksentaa (onneksi on Gebsu syömässä oksut). Seuraa ympäristöään tarkasti, huomioi ulkoatulevat äänet ja odottaa ikkunassa isukkia kotiin. Aamuisin matkustaa isukin olkapäällä, jonka jälkeen lentää eli kieriskelee sängyllä ja odottaa vatsarapsutuksia.  Pitkän hännän nimi on The Black River ;) Lempinimiä Beeluska, Mustikka, Fekete macska... Béla nimen saanut suurista kulmahampaistaan, jotka muistuttavat vampyyri Draculaa (näyttelijä Béla Lugosi).
25 kommenttia:

 1. Kyllä siellä nyt kellitään ja keikistellään :D

  VastaaPoista
 2. Ihana Beeluska! Täälläkin ihaillaan keikistelyä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lentämisen alkuvaihe meneillään tossa ekassa kuvassa.

   Poista
 3. Jotenkin aina ajatellut, että nimi tulee Bartokista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan Beeluska tosiaan melko musikaalinen, joten sopisihan sekin. Täytyy kaivaa joku hammaskuva esille ;)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Joo teidän emäntä voi varmistaa, jos epäilette!

   Poista
 5. Upea ilmestys, tuo ryhti, sitä kadehin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kuullut sanottavan, että koirat ja omistajansa alkavat muistuttaa toisiaan. Toivon, että jonakin päivänä mää muistutan Bélaa :)

   Poista
 6. Ylväs ja yrmeä olemukseltaan, siis hiukan pelottava minusta. Jännää, että on kuitenkin pehmeä poika, lempeä ja herkkä, haliteltava kultamussukka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin. Ja vielä kovin äänekäskin. Mutta sisältä silkkaa kultaa <3

   Poista
 7. Upea kiiltävän musta komistus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bélan haalari on kyllä hieno, jännän paksun oloinen vaikka alukarvaa ei olekaan.

   Poista
 8. Ei hän kyllä ole musta yhtään yrmeän näköinen :) Mä olen ollut niin sivistymätön , että olen kuvitellut lyhkäreiden ainuan värin olevan tämä... Maailman kuva on onneksi nyt laajentunut, kun lähipiiriin on tullut ihanainen pikku raitapaita lyhkäri.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nonni! Tänää esittelen kokoelman keskimmäisen, eli suklaanruskean Nipsun ;) Teen vielä rotuesittlelytkin, kunhan joudan. Sulle lohdutukseksi, nämä on kuitenkin aikas paljon harvinaisenpia kuin siiamilaiset, joten ei monikaan tiedä :)

   Poista
 9. Bélan häntä onkin varsinainen kissan komistus, kuten Monni-kissa omastaan totesi Pekka Töpöhännälle. Komea on Béla muutenkin, ylväs ryhtinen ja turkki kuin hienointa silkkiä. Hankalaa, kun ei täältä ruudun takaa pääse koskettamaan ja rapsuttamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oliskin hyvä toiminto, että saisi virtuaalisti mutta oikeesti rapsuttaa ;) Meidän kissoja on kaikki ystävät tervetulleita livenä katsomaan, muistahan se kun liikut täällä päin!

   Poista