aamuyllätys

sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Mikäpä olisi ihanampi tapa herätä lomapäivän aamuun, kuin sänky täynnä kissoja -ja kukkia! Ensin tuli olkkarin kesäkukkakimpusta mulle koiranputkea, sitten leinikkejä ja vielä varjoliljan raitainen lehti. Voilá! Lomalaisen kesäinen sänkysomistus by Nipsu The Suuri Sisustaja on valmis!

Katso, mamma, toin sulle kukkia!

Vähän täytyy korjata asetelmaa

Pääsisipä ulos etsimään materiaalia!

Kauheeta mamma, ekkai sää vaan suuttunu?!
Valitettavasti koko kauneudesta kuvaa ei tullut, mutta sentään pari näpsäystä onnistui kun kamera sattui olemaan yöpöydälläni. Kiitos Nipsukkaiseni, ihana aamuylläri!

ps. Nipsun aiemman sisutusjutun löydät tästä linkistä, kliks.

15 kommenttia:

 1. Hehee, oiva sisustajakissa sulla onkin! Ilmoita hänet johonkin Fab 5 -ohjelmaan, siinä hän menisi hienosti joukon yhtenä tähtenä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi hitsi, siinähän olisikin mahtava bisneskin! harmi vaan, kun Nipsu on niin arka että ei TV-ohjelmaan sovi ;)

   Poista
 2. Aika jännä kissa tuo Nipsu; ei liene ihan tavallista touhua kissoille raahata kukkia tai porontaljoja. Taatusti hauska yllätys aamutuimaan, tämäkin mamma tykkäisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, Nipsu on tosi jännä tyyppi. Jossain kohtaa todella arka, mutta toisaalta taas kolmikkomme paras metsästäjä ja jaksaa aina leikkiä. Nipsu on myös hyvä noutajana, tykkää kala ja hiirilelujaan noutaa kun heittelee. Mutta sisustajana Nipsu on yliveto!

   Poista
 3. Voi, miten herkkää. En ole koskaan saanut Nerolta kukkia vuoteeseen. Hiirtä ja muuta elukkaa kylläkin. Nipsu on melkoisen romanttinen kisu ja jakaa sisustusinnostuksesi. Hienot hattivattilakanat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mammaa hellitään herkästi <3 Pakko myöntää, että joskus on myös hiirtä sänkyyn tullut eikä se ole niin vaikuttavan upeaa kuin tämä.
   Lakanat on muumit, mutta onhan siellä myös Hattivatit.

   Poista
 4. Voi, mikä ihana herätys sulla :)

  VastaaPoista
 5. Sulla loma alkoi sitten tosi kivasti! Mukavaa loman jatkoa, itsekin täällä herkuttelen lomatunnelmilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lomatunnelmilla sietääkin herkutella, sillain saa koko ilon siitä irti!

   Poista
 6. Oi, mikä kisulainen sinulla on siellä! Ja niin sävy-sävyyn vuodevaatteiden kanssa. Täytyyhän siihen väriä välillä tuoda; fiksu on kissasi!

  VastaaPoista
 7. Onpas kissa! :) Hieno yllätys. Romanttinen aamu teillä.

  VastaaPoista
 8. Voi kuinka ihanaa. Kukkia sänkyyn, ei meillä vaan tuommoista... Vakavasti näyttää siltä että teidän talouden pojat hemmmottelevat sinut ihan pilalle:D

  VastaaPoista