tarkastusta ja kaivamista

keskiviikko 18. heinäkuuta 2012


Olipas ihanan aurinkoinen päivä eilen, pääsi Gebsukkakin pitkästä aikaa valjailla ulkoilemaan. Olimme puutarhassa melkein koko päivän, Husbend taas kaivaa (nurmikkoa veks) ja meikäläinen on antanut rikkaruohoille kyytiä ja tehnyt kaikenmoista keväthommaa. Sokkelinreunusten mukulakivetys on vielä tosin ihan vaiheessa, joten siltäosin kaaos jatkuu.

Kasvihuone pääsi vihdoin jonkinmoiseen kuosiin, kun lopultakin sain sinne tilaa heiniltä. Kasvihuonepostaukseni jälkeen ihana veljenpoikani antoi säälistä meille taimia, sain 2 chiliä sekä ison tomaatintaimen, jippii :)

Ensin kartiokuusen tsekkaus

Jaa mitä, mamma?

Onhan nää heinät ihan jees

Juu, kelpuutetaan!

Husbend taustalla Upper Eastin kimpussa lapion kanssa

24 kommenttia:

 1. Kissojen heinän rouskutus. Hmm...meidän Lisselle kelpaa juolavehnä vain kahdesta paikkaa omaa pihaa ja tietysti k a i k k i heinä naapurista, jonne ei siis saa mennä! Valjaissa kulkee meidänkin katti. Gebsu näemmä harrastaa vähän isompaa lajiketta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on tosiaan elefanttiheinää, jota olen kuin silmäterääni kasvihuoneessa hoitanut että ihan välttämättä en soisi Gebsun sitä syövän ;) Meidän kaksi vanhempaa ei valjaista perusta, mutta G tykkää kovasti, kun on muttenkin niin ihmisrakas että täytyy aina olla paikalla katsomassa mitä tapahtuu.

   Poista
 2. Jalolle kissalle jalot heinät. Onko tuo ying yang -kuvio nurmikossa myös sinun betonivalujasi? Se on hieno yksityiskohta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, ei mitään roskaheinää vaan mamman arvokkaat kasvihuoneheinät, hmph. Yingyang on viimesuven betonihommia, suunnittelu Husbendin! ja yhdessä tehty. Se on kiva, mä tykkään kans!

   Poista
 3. Gebsulla on hauska pitkä kaula, joka jatkuu puikulapäänä, profiilista tulee mieleen Nessie :-D Taitaa olla merihirviöiden muotoa vähän noissa itämaisissa, kun ei ollut ensimmäinen kerta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eipä ollutkaan eka merihirviö-vertaus, me todettiin se Bélasta jo vauvvana. Mutta Gebsusta en ollut tajunnut ennen, nyt kun kuvaa katsoo niin selvä merihirviähän sekin;)

   Poista
  2. Hih, huutelin Husbendille ttä Gebsu on kans merihirviö niin isukki totes että merilehmä tai elefantti ;)

   Poista
  3. Vai lehmä tai elefantti :-D Eikös kuitenkin aika sulokas sellainen?

   Poista
 4. Kyllä sinulla on ihania ja avuliaita miehiä ymprärilläsi: veljenpoika, husbend ja Gepsu. Ja pääsitte nauttimaan auringostakin! (Ei meillä aurinkoa ole tällä viikolla näkynytkään.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, olen onnekas <3
   Aurinko todistettavasti vieraili meillä eilen ja sadetta oli vain aamulla. Vielä tähän mennessä tänäänkään ei ole satanut! Uskomatonta ;)

   Poista
 5. Aurinko paistoi ja teidän perhe puuhasteli niin onskuna pihalla. Voisko enempää toivookaan!

  VastaaPoista
 6. Juuhei tuon yin-yang -rinkulaidean varastan ny. Hieno keksintö! On sulla viksu husband. Eikä taida peukalo olla keskellä sinunkaan kämmentä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollos hyvä. Se on betoniin vaan tökitty nuo pyöreät kivet.

   Poista
 7. Upea väritys Gebsulla <3

  Tykkään kovasti tuosta liuskekivipolusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Gebsun väritys on tiketti. Liuskekivetystä on tänään taas rakennettu lisää, kohta esittelyyn ;)

   Poista
 8. Oletpa ihanan optimistinen tässä sateisessa kesässä, kun toteat tehneesi kaikenlaista "keväthommaa". Tänä aamuna ulos mennessäni tuoksui ihan syksylle ja suorastaan kauhistuin. Onneksi päivän mittaan lämpeni ja nyt on luvassa ihan kohtuullista säätä. Jippii, pääsee taas pihahommiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Johtuupi siitä, että erinäisiä hommia on keväästä alaken odottanut. KUn ei viittinyt pihassa tehdä ennen saakelin sokkeliremontiia mitään siivouksia, niin nyt ne on alotettu. Ehkä saan kuntoon ennen lumien tuloa;) Jos sattuu tuleen toinenkin sateeton päivä vielä tälle suvelle!

   Poista
 9. Ja jottei tärkein unohtuisi: Gebsu on upean värinen kissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiitos, tuo oravan väri on kyllä kiva munkin mielestä. Kirjoitin yllä että väri on tiketti, mutta sehän onkin KUVIO! Ja väri on hmm, ruskea. Eli siis ruskea ticket tabby ihan oikeesti sanottuna!

   Poista
 10. Tuo pihakivetys on todella kaunis!
  Voi Gebsua, miten hauskasti tarkistaa elefanttiheinät.
  Onnellinen piha teillä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kivetystä on tulossa lisää! Mä en tykkää nurmikosta yhtään, koitan sillain pikkuhiljaa puolisalaa saada sen kokonaan katoamaan...
   Kiitos Matonkude <3

   Poista