taidetta Tampereella, Finlayson Art Area

torstai 14. kesäkuuta 2018

Tampereella on nyt mahtava mahdollisuus nähdä ja kokea taidetta. Finlayson Art Area on kansainvälinen ja paikallinen kuvataidetapahtuma, joka järjestetään Finlaysonin perinteikkäällä tehdasalueella Tampereella neljättä kertaa. Tänä vuonna tapahtumassa nähdään teoksia muun muassa Rosa Liksomilta, Pekka Kauhaselta, Rut Brykiltä sekä Jasmin Anoschkinilta. Finlayson Art Area on avoinna 8.6.–26.8.2018. Tapahtuma on täysin maksuton.

Jasmin Anoschkin Golden Princess 2010-2017, Summerman 2010
 Tänä vuonna ensimmäistä kertaa on mukana kirjallisuus, Sanalankoja teoksia on esillä jatkossa ympärivuotisesti, teokset vain välillä vaihtuvat.

Aleksanteri Kovalainen, 2018.
 Koko alueen ilmettä piristää erilaiset katumaalaukset, joita on ollut tekemässä niin tunnetut taiteilijat kuin paikalliset mielenterveyskuntoutujat. Näitä ei voi olla huomaamatta kun alueella siirtyy kohteesta toiseen.


 Seuraavat neljä kuvaa ovat Rosa Liksomin näyttelystä, joka on muuten hänellä laajin tähänastisista.

Ja tääs näitä hienoja katumaalauksia, sieltä voi tunnistaa myös tuttuja kangasdesigneja. Siiri Enoranta, Unukvadin tuho 2018.


Grafiikanpaja Himmelblau, joka tapahtumaa järjestää, sijaitsee upeissa koskimaisemissa.


Lars Nyberg, High over Cummen Strand.

 

Kutsuvierasavajaisten tanssiryhmä siirtyy kohteista toisiin mystisen hiljaisesti kävellen.

Pekka Kauhanen.

Pekka Kauhanen


 Yhdessä illassa jaksoimme syventyä näiden taiteilijoiden teoksiin, mutta onneksi FAA- tapahtuma on avoinna koko kesän, pääsemme vielä uudestaan. Opastuksia on jokaisena arkipäivänä (ma suljettu) klo 16 alkaen Väino Linnan aukiolta, lisätietoja ja ohjelma löytyy tästä linkistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti