hei, hei, heinäkuu!

tiistai 1. elokuuta 2017


Kuukauden suosikit*Puutarhassa
eniten iloa antoi heinäkuussa Oxalis Lucky Clover, jonka mykyjä Poika ja Tyttönsä toivat Hollannintuliaisina. Ne kasvoivat kohinalla keittiön työpöydällä (4 kuvaa instakollaasissa) tassuilta suojattuna ja muuttivat viimeisellä viikolla puutarhaan.

*Kissa- suosikki
on ehdottomasti Missy, nuori emo, jota pääsin päiväksi rapsuttelemaan ja voi miten ihanat pennut hänellä onkaan! Niistä on tulossa paljon kuvia blogiin, kunhan saan järkkäiltyä. Söpöysvaroitus on vahva.

*Kädentaidot
eivät oikein edenneet suunnittelua pidemmälle, ystävien kanssa suunniteltu betonipäivä kun peruuntui. Puutarha-askartelua tapahtui, kukkalaatikoiden korjausta ja uudelleenrakennustakin jo alulle.

*Matka,
ihan kuukauden lopussa teimme Husbendin kanssa mahtavan kiertomatkan; Noxx-kissalan pentujen kautta Tallinnan laivalle, Tallinnassa useita puutarhoja ja puutarhamyymälöitä (postauksia tulossa), Helsinkiin sukuloimaan ja vielä Kissabloggarien kanssa Porvooseen kissamuseoon ja Kissataloon. Kuvia napattuna noin 800.

*Arkielämystä
koettiin unkarilaisten vieraiden kanssa, Tamperetta ja kotikulmia ristiinrastiin.

*Elämän elämys,
ystävän rintasyöpähoidot lopultakin päättyivät, juotiin sen kunniaksi kuohuvaa "Oodi Vapaudelle".


*Elämys,
ei kovinkaan arkinen vaan hieno juhla. Veljeni naisystävän poika avioitui, vihkiminen hienossa Tuomiokirkossa ja juhlat Kangasalla.

*Superyllätys,
ystävän lähettämät villasukat. Lämmin punamusta sopii mulle.

16 kommenttia:

 1. Aika rikas heinäkuu! Ihania juttuja, hyviä muistoja ♥

  VastaaPoista
 2. Ihania asioita tapahtunut heinäkuussa,noista saa monta mukavaa muistoa♥ Kaunista alkanutta elokuuta ja toivotaan että sekin tuo tullessaan kaikkea ihanaa!!

  VastaaPoista
 3. Nopeasti meni heinäkuu.
  Oli tosi kiva tiistai Missylässä kanssanne 😍
  Hyvä seura, parempi mieli 💕❤
  Seesteistä elokuuta Pirkko!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan liian nopeasti. Oli niin antoisa 😻 maanantai, kiitos vielä kun saatiin viettää se hyvässä seurassa. Kiitos Leena ja samoin ❤

   Poista
 4. Hienosti kirjattu elämykselliset asiat. Yllättävän paljon voi yhteen kuukauteen mahtua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Antoisa oli heinäkuuni, täynnä elämyksiä ❤ Sinä teit niistä yhden ❤

   Poista
 5. Moi. Hyvä idea listata hyviä asioita omiin lokeroihinsa. Iltaisin joskus kun tuntuu, etten ole tehnyt mitään, palautan mieliini päivää. Usein jo aamupäivän kohdalla huomaan tehneeni vaikka mitä, enimmäkseen pieniä kivoja asioita. Kristiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koitan aina ajatella erityisesti näitä positiivisia, pieni arjen asioita. Nämä rikastuttavat elämän ja muistelusta tulee hyvälle tuulelle.

   Poista
 6. Sulla on ollut hyvä ja rikastuttava heinäkuu! Erityisesti odotan kuvia Missystä ja pennuista (joita onneksi on nähty jo muissa blogeissa, ja voi luoja miten ne on söpöjä!).

  Ja erityisesti riemuitsen ystäväsi syöpähoitojen päättymisestä, vaikka en tietystikään ystävääsi tunne! Alkuvuodesta jouduin kuitenkin näkemään sitä lajia omassa myös lähipiirissä. Nyt tämä minun läheiseni on taas oma iloinen itsensä, mikä ilostuttaa sanomattomasti. Sille vapaudelle sopii kyllä esittää oodi jos toinenkin ja samalla toivoa, että mokomat taudit iäksi maailmasta katoaisivat! Iloa, onnea ja terveyttä siis ystävällesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakko myöntää, että vastapainona kuraakin tuli niskaan melkoisesti... Siksikin näiden positiivisten ajattelu on tärkeää. Missy ja pojat tulevat esille heti huomenna ja on ne niin suloisia, että meinasin revetä kun kuvia äsken laittelin valmiiksi.

   Riemuita aina kannattaa, vaikka et ystävääni tunnekaan! Ja taidat olla saanut fiiliksistä myös osasi lähipiiristä. Onneksi syöpien hoito ja tutkimus on kehittynyt huikeasti viime vuosina <3

   Poista
 7. Miten olet saanut tuon kaiken mahtumaan yhteen heinäkuuhun!? Melkoinen suoritus kyllä, mutta siinä on muisteltavaa taas talven pimeinä kuukausina :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeastaan tuo mahtui ihan helposti ;) Kesämuistot ja muutkin positiiviset muistot kannattaa tallettaa visusti mieleen.

   Poista
 8. Hieno heinäkuu! Ja ihanan paljon kuvia. Niitä odotellessa, edes osaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvia kyllä tulee tulvimalla :) Hieno heinäkuu!

   Poista