Nipsu arkajalka puutarhassa

sunnuntai 18. elokuuta 2013


En muista, että Nipsu olisi koskaan ennen käynyt puutarhassa muuta kuin omassa ulkoiluhäkissään. Mutta yhtenä päivänä, kun Gebsu ja Béla ulkoilivat, myös Nipsu uskaltautui visiitille. Tosin ei terassinovelta tohtinut kuin muutaman metrin päähän ;) Reppana oli kovin peloissaan, korvat luimussa ja jalat matalina.

 


28 kommenttia:

 1. Peloissaan on, kun häntäkin viistää maata. Voi pientä! Kauniit asetelmat olet laittanut. Voisi niitä kissakin vähän ihailla : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei Nipsu pysty ihailemaan kuin omia varpaitaan ;) Ulkoiluhäkissä on sitten superreipas ja metsästääkin!

   Poista
 2. Voi pientä, mitäs hän mahtaa pelätä... suuressa maailmassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nipsu on aina ollut arka. Yleensä ei vieraillekaan juuri näyttäydy.

   Poista
 3. Tuisku: Joo, ei meijän kaikkien tarvii olla rohkelikkoja. Eihän?

  VastaaPoista
 4. Voi pientä romanttista Nipsua ♥ Ei kaikkien tarvitse olla (uhka)rohkeita ja pelottomia!
  Bélalla on upea esittely tuossa alla, pakko se on myöntää. Oikein ammattitaitoinen! Ja sopii goottipuutarhaan täydellisesti :-) Teilläkin on aikamoisia heinäspesialisteja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nipsukka on pikku herkkis <3 Erilaisuus on rikkaus! Béla suoriutui hyvin, vaikka ei kovin paljoa edes ole ulkoillut.

   Poista
 5. Suloinen Nipsu ! Ottaisin heti kissan jos saisin, siippa vaan ei oo kissojen ystävä, todella harmi. Kiva nähdä ompelukonepöytä käytössä, mulla on nyt siinä vaiheessa, että levy on liimattu jalkoihin ja pöytä on väärinpäin, pelakat saanevat sen vasta ens kesänä käyttöönsä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun Husbend ei ollut yhtään kissaihmisiä, mutta kummasti on mieli muuttunut vuosien varrella. Ompelukonepöydät on kyllä kivoja :)

   Poista
 6. Voi Nipsua, tiedä millainen ulkoilija hänestä viele kehkeytyykään, harjoitus tekee mestarin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nipsu oli kovinkaan halukas ole edes harjoittelemaan, nytkin houkuttelimme pitkään että uskaltautui;)

   Poista
 7. Voi pientä Nipsukkaa ♥ Seuraavalla kerralla ehkä reippaammin? Mutta täytyy muistaa, että kissan ei ole pakko jos kissa ei halua. Nih!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saas nähdä, koska seuraave kerta on. Tosiaankaan ei ole pakko! Aina voi ulkoilla omassa häkissä :)

   Poista
 8. Meinaakko sää että Nipsu on semmoi äitin pieni peräkammarinpoika :D
  Mitä sitä ulos pahaan maailmaan (jossa kyllä tänään oli ylen mukava päivä !)

  VastaaPoista
 9. Komea ja kiiltävä Nipsu selvästi vasta harjoittelee puutarhakonsulentin hommia. Harjoittelulla homma alkaa sujua kuin heinänteko.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nipsu saa kunnian esitella ulkoiluhäkin peruskorjattuna, jos se nyt jossain kohtaa toteutuu. Karva on kyllä todella sileä ja silkkinen, kaikista pehmein :)

   Poista
 10. Niin on Nipsu komea, mutta on kyllä tuo sinun kukkapöytäsikin.

  VastaaPoista
 11. Voi pikkuinen Nipsu <3
  Kaikki ei ole samanlaisia rämäpäitä.
  Arvaa Pirkko mitä...Kaapolla on alkava HCM..saimme sen Hakametsän "tuliaisina " ja astmaa on vähän epäiltykin ja sitä aletaan nyt hoitamaan..huoh...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi hyvänen aika, eipä ollut tuo tuliainen yhtään kiva :( Mutta hyvä kun löytyi, ilmeisesti ei oirehdi?, ja saa ajoissa lääkitykset sun muut ettei etenisi.

   Poista
 12. Sydäntään ei oirehdi ! Mutta lääkitystä ei aloiteta, kun ei ole sellaista lääkettä joka varmasti auttaisi, sanoi kardiologi. Mutta astmaa hoidetaan ja sitä hoitamalla ei myöskään rasiteta turhaan sydäntä. Kaapo on nyt 8 ja puoli vuotta. Ja ensimmäinen kasvattavan kasvatti, jolla kyseiset sairaudet. Ultra uusitaan puolen vuoden kuluttua. Köhäähän me lähdettiin selvittämään ( siis kurkun selvittämistä...ei edes mitään yskää, vinkunaa yms). Keuhkoröntgenistä paikallinen lääkärimme totesi sydämen koon olevan normaalin ylärajalla ja sitä sitten lähdettiin tutkimaan. Mutta paljon on sydämessä normaalia...tutkimus oli perinpohjainen ja kesti 45 min. Ja Kaapo oli kiltisti koko ajan ! :)
  Mutta nyt mammakin jo on suht rauhallisella mielellä kun viikonloppureissusta Kaapon kanssa palattuamme luin s-postista potilasraportin jonka lääkäri kirjasi toiselle lääkärille.
  Ja nyt on se lomaviikko edessä...saa ottaa rauhallisesti( ja istuttaa Orivedeltä hankittuja aletaimia ).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, mä kuvittelin että sydämeen heti laittettaisiin lääke, mutta varnaan tosiaan tuo astman hoitaminen auttaa. Reipas on Kaapo ollut, ihan uskomatonta! Hyvä, kun sulla Leena nyt taimiterapiaa :) Täältä tsempit kaikille <3

   Poista
 13. Hieno kukkapöytä. Kelpaisi minullekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ompelukone on mummuni perintöä, mutta sisälle ei mahtunut. Pelastin kaatiskuormasta, on oikein ihana puutarhassa :)

   Poista
 14. Kiitos <3 ! Loma on nyt oikeaan aikaan !
  Mun täytyy vielä kysellä lääkitysjutuista kun olin vähän out ja itkuissani tulosten jälkeen. Kyllä lääkäri asiaa selitti ja asiantuntijahan hän on....mut vähän meni ohi...;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin, loma tulee hyvään saumaan :) Kunhan tuo sade taas taukoisi...
   Kysy ihmeessä lääkityksestä niin että ymmärrät, lääkärikäynnillä menee helposti asiat niin nopeesti ettei ehdi tajuaankaan.

   Poista
 15. Nipsu on liikkis! Se esittelee pihaa luontaisella viehkoudellaan niin, että puutarha tulee erityisesti esiin. Mikä sulous!

  VastaaPoista