avoimet puutarhat, osa 2; puutarha49

keskiviikko 7. elokuuta 2013Puutarha49 sijaitsee Riihimäellä. Parasta tässä puutarhassa on heti etupihalla oleva muotopuutarha, sen toteutus on mielestäni oikein mukava. Toki pidän paljon myös elävästä pajuaidasta, betonitöistä ja kivetyistä istuskelualueista. Unohtamatta puupöllipolkua. Eli kiinnostavia elementtejä on paljon. Kuistiviljelmät unohdin katsoa, mikä häpeä. Perheen nuorimies on melkoinen bisnesmiehen alku, niin innolla hän muistutti vielä lähteissäkin että tilaisimme taimia ;)


18 kommenttia:

 1. Jälleen paljon kaunista. Nyt kolahtivat nuo portaat ja humalaportti. Oli se vaan niin antoisa päivä, ja ihanaa nähdä kuvasatoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Portaat ja humalaportti ovat upeat. Kuten tuo koko päivä!

   Poista
 2. Kiitos kun pääsen näin kuvien myötä katsomaan niin ihania puutarhoja:)

  VastaaPoista
 3. Hetkinen, minähän olen nähnyt tuon elävän pajuaidan kun olen käynyt katsomassa sairaalassa olevaa ystävääni. Te tosiaan ehditte kierrellä paljon, minä tarkastin yhden puutarhan kunnolla ja toisessa olin jo ihan poikki :) Tosin molemmat olivat hyvin suuria.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin, tuttua elementtiä löytyy;)
   Me aloitettiin varaslähdöllä klo 11 ja lopetettiin klo 18 jälkeen, tosin ajetttiin siinä samalla Hesasta Tampereelle. Ihan poikki-puhki oltiin kotona, antoisa päivä vaati veronsa. Ja Sen Yhden puutarhamaailman katsomiseen meni varmasti aikaa yhtä paljon, kuin muihin yhteensä ;)

   Poista
 4. Hyviä ideoita tässä puutarhassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, siksi otan aina paljon kuvia että jäävät muistoksi.

   Poista
 5. Toisten puutarhoissa käymällä löytää käyttökelpoisia ideoita ihastelun lisäksi.

  VastaaPoista
 6. Olen kaavaillut tuollaista pöllipolkua tuonne pihan päätyyn. Muistatko oliko pöllit käsitelty jollain aineella?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, ne kyllä näyttivät ihan naturellilta, mutta saattaa olla väritön ja mauton käsittely ;) Kivan näköiset, tykkään niistä kovasti!

   Poista
 7. Kaunista on.
  Kukakohan tulisi meidän puutarhaan suunittelemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mä tiedän yhden Sylvin, joka on siihen hommaan ihan paras <3

   Poista
 8. Heissan, kiitos vierailusta puutarhassamme ja kivasta jutusta. Upeita kuvia sait!
  Noista pölleistä: ne on käsitelty tervaöljyllä pariin kertaan, mutta käsittely painuu puun sisään joten eivät näytä tervatuilta enää. Ehkä joka toinen vuosi sipaisen tervaöljyä pintaan, mutta välttämätöntä se ei ole.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa, mukavaa että tulit katsomaan kuvasatoa. helppohan teidän puutarhasta on hyviä kuvia saada :) Kiitos kun saimme vierailla, on kyllä huippukiva tapahtuma!

   Poista