leipomisen riemua

tiistai 30. lokakuuta 2012Ei, tämä ei ole vieläkään ruokablogi enkä ole iskenyt sormiani jauhoihin. Nipsu se vain antaa leipomisnäytettä, jotta tulee tämä videojuttu testattua. Korvat takaviistossa ja silmät puoliummessa nautiskellen <3

28 kommenttia:

 1. Meidänkin Juuso harrastaa välillä tuota "leipomista", etenkin parin tyynyn kanssa. Totean silloin, että eunukkikissa yrittää paremman puutteessa raiskata minun tyynyjäni. Joku sanoi, että kissat polkevat, jos ne on erotettu liian aikaisin emostaan. Ei kyllä päde meidän kattiin ja olen huomannut kaikkien kissojen tekevän tuota. Mielihyvää se näyttää kissalle tuottavan, joten polkekoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä maidon polkemisestahan tuo kuulemma lähtee, mutta on meilläkin kaikki äitiensä kanssa oleet ainakin 12 vkoon asti. Nipsu on meidän paras leipuri :)

   Poista
 2. Onpa mahtava leipuri! Ei meidän misu leivo kuin vähän vain, mutta muutkin tunteiden osoitukset kuten kehräys on hiljaista ja vain perheenjäsenten korville :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nipsukin on melko arka, mutta leipoo urakalla ja kehrää kovaa.

   Poista
 3. Ihanaa♥ Otsikon nähtyäni toivoinkin näkeväni kissaleipurin! Melkoisen kovaa tahtia Nipsu pitääkin yllä. Meillä leivotaan paaaaljon rauhallisemmin. Kehrätäänkö teillä samalla kun leivotaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, sä arvasit että mä en taikinaan ole näppejäni laittanut ;) Nipsu leipoo erityisesti meidän peittoa, joka näin talviaikaan on lampaan villaa ja tuossa menee yksi tyyny. Kehräys on kovaa, mutta videosta oli äänet pakko deletoida kun me ihmiset huudeltiin toisillemme. Sen huomaa Nipsusta, joka kääntelee päätään äänien suuntaan.

   Poista
 4. Todella terhakkaa leipomista Nipsulla!

  Täällä laiskahkosti leivotaan oma paikka sängyssä ennen nukkumaan menoa. Kehräyksen kera.

  VastaaPoista
 5. Taitavaa alustamista. Onkohan tulossa pullaa vai leipää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ÖÖ, jos leipää niin mielellään jotakin simenjuttua. Pullakin mulle maistuu!

   Poista
 6. Voi ei miten täydellisen omistautunutta leipomista! Nuo jättikorvat vaakatasossa ovat kyllä kuin helikopterin propelli. Urheilullinen suoritus, sanoisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Korvista tosiaan näkee, että on omistautunut asialleen. Ja silmät nautinnollisesti puoliummessa.

   Poista
 7. Minäkin luulin ensin, että täällä leivotaan pullaa tai jotakin vastaavaa. Taitaa olla aika temperamentikas tyyppi tuo Nipsu. Meillä Ruska ei varsinaisesti leivo, vain "vatrustelee" (levittelee varpaitaan nautinnollisesti) ja kehrää kovaäänisesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nipsu on melkoinen leipoja. Muut vaan vähän tekee tuota vatrustelua, en muuten ole sanaa ennen kuullut. Enkä lukenut ;) Kehräys on Nipsulla kovaa, tuossa samalla.

   Poista
  2. Minäkin olen oppinut tuon sanan vatrustelu ihan tässä vuoden sisällä...

   Poista
 8. Lapsuuteni kissa teki noin ja siitä sanottiin, että se petaa. Tuo leipomisteoria on kyllä hauskempi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Petaamistahan tuo on tavallaan, koska kissa sillä valmistelee oman nukkumispaikkansa :) Liittynee läheisesti siihen pentuajan imemisjuttuun, jota aktivoinut leipoen.

   Poista
 9. Nipsu alustaa oikein kunnolla! Meillä leivotaan vain emäntää, siinä tulee akupunktiohieronta samalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi Nipsu ei anna akupunktioleivontaa, koska kynnet on aina kauhean pitkät. Itämaisten kynnet pitää leikata, mutta Nipsu inhoo/pelkää sitä paljon ja joudun napsiin ne salaa yllättäen kynsi-pari kerrallaan. Toiset pojat vain ojentelee tassujaan ;)
   Mutta minäpä laitankin akuneuloja! Mutta en kissoille :)

   Poista
 10. Hurjan näköstä puuhaa! Mut sä oot kyllä komia katti.

  Voisitko lähettää meille vähän kissapölyä, niin me testattas olisko meijän iskä sulle allerginen? Taviskissoista (pyöreäpäisiksi tais teijän äippä niitä kuttua) iskä menee heti ihan tukkoon ja sen silmät muuttuvat miälenkiintosen punasiksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ompas hauskaa saada koiruuksilta kehuja.
   Täällä voidaan paketoida puikulapääkissapölyä joo, jotta pääsette vertaan vaikutusta pallopäihin. Tai sitten voitte lähettää teidän iskän meille supertestiin ;)
   Nipsu

   Poista
 11. Nyt ajatteli, että tulee joku hyvä leipomisohje, mutta kisuhan se siellä leipoi niin antaumuksella. Se on kai jotakin hyvää mieltä ja hyvää oloa, jota he tuolla ilmaisee. Meidän Vilma vainaa istui mieheni vatsan päällä ja leipoi sirä, oli kai leipomista.
  Sinulta on video onnistunut, luulen sen videoni olleen liian pitkä ja se oli tavallaan diakuvien ja elokuvan välimuoto, eli se vaihtoi kuvia vähän samaantapaan kuin se Sinun Budapest video.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, meillä leivonnasta vastaavat kissat :)
   Tämä on eka videopätkäni, joka laitettu suoraan blogiin. Mun Budapest video oli tehty elokuvatyökalulla, mutta tuskin siinä muuta eroa on kuin ne tehosteet normivideoon verrattuna. Niin, ja taustamusiikki.

   Poista
 12. Meilläkin leivotaan ihan samalla tavalla :D!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyykin heti piipahtaa katsomaan sun leipuriasi ;)

   Poista
 13. Ihana leipoja! Tervehdys Tampereelta, löysin mutkan kautta blogisi, itsekin mustan itämaisotuksen palvelija olen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin blogissasi jo kurkkimassa, kiva kun löysit tänne:) Uljas on sinunkin mustasi.

   Poista