Sissi keisarinnan palatsi ja matkan loppulässähdys

sunnuntai 3. tammikuuta 2016

Uuden vuoden ekana päivänä poikettiin Keisarinna Sissin palatsissa Gödöllössä. Sissi oli 1800 luvulla Itävallan keisarinna ja Unkarin kuningatar. Sissin elämästä kertovia elokuvia on tullut runsain mitoin, mutta oikeasti se ei niin prinsessamaisen onnellista ollut.

No kämppä on ainakin mahtava. Auvoista ei ole muullakaan, sain kovan vatsataudin ja edellisyö meni yrjötessä. Eilisen makasin peittojen alla kipeänä ja kovassa kuumeessa. Onneksi nyt jo helpottaa,  jotta pääsen huomenna kotiin. Eilisen odotettu retki Hollókö jäi nyt väliin, sekä illallinen ystävien kanssa. Tänään piti käydä anoppilassa ja ehkä kissakahvilassa ja patsaspuistossa. Huoh. Mutta mä makaan täällä matkakotona. Paljon on nähty ja koettu, joten huippureissu on tämä. Se tarkoittanee sitä, että pikaisesti pitäisi tänne takaisin päästä.

8 kommenttia:

 1. Voi kurjuus, on ikävä sairastaa ja vieläpä matkalla :(
  Pikaista paranemista!

  VastaaPoista
 2. Voihan harmi! Onpa niitä vatsapöpöja liikkeellä monessa paikassa. Toivottavasti paranet nopeasti!

  VastaaPoista
 3. On kyllä komea tuo Sissin asumus...
  Pikaista paranemista, toivottavasti on jo parempi olo.

  VastaaPoista
 4. Voi ikävä vatsatauti mutta hienoa että loma on ollut antoisa! Minä vierailin Sissi-rukan Korfun kesäpalalatsissa muutama vuosi sitten ja viime kesänä patikoin Zell am Zeessa Sisin patikkapolulla...

  VastaaPoista
 5. Voi sinua! Toivottavasti paranet matkaan mennessä, se on kumminkin kurjinta, jos joutuu ihan heikkona lentokentillä raahaamaan pakaaseja.
  Pitää tosiaan heti alkaa varata uutta matkaa, jotta pääsee paikkaamaan nuo väliin jääneet kohteet ja jutut ;-)
  Hmm, tuossa tönössä olisi minulle vähän liikaa huollettavaa ja kunnostettavaa - pitäydyn tämänhetkisessä. Mutta kiitos esittelystä!

  VastaaPoista
 6. Tulipa ikävä lässähdys matkan loppuun. Heti vain kotisuomeen päästyänne uusi matkavaraus vireille.

  VastaaPoista
 7. Voi mahatauti sentään! Onpa harmi. Pikaista toipumista!

  VastaaPoista
 8. Kiitos kaikille kommenteista!
  Suhtkoht kunnossa kotiin pääsin, vaikka tuskaisia hetkiä olikin kentillä. Mutta kotona odotti palkinto, kolme ihanaa mussukkaa omaa kehrääjää <3 (onneksi ei tollasta lukaalia siivottavana)

  VastaaPoista