messulippuarvonta

perjantai 29. tammikuuta 2016
Älä poraa yksin!  Asta Rakentaja -messut yhdessä Sisustus-tapahtuman kanssa tarjoavat viikonvaihteen  aikana kävijöille yli 60 tuntia ohjelmaa. Seminaarit, työnäytökset ja tietoiskut on suunnattu perjantaina 5.2. erityisesti ammattilaisille ja viikonloppuna ratkotaan tee-se-itse-nikkarin kodinkunnostuspulmia. Alan uutuustuotteita ja -palveluita on esittelemässä yhteensä 300 näytteilleasettajaa. Pirkanmaan suurin rakentamisen, remontoinnin, sisustamisen ja asumisen tapahtuma toteutetaan Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Messut juontaa Ellen Jokikunnas.
Meikäläinen lähtee tänne bloggari-passin kanssa ihmettelemään varsinkin sisustusjuttuja, lisäksi tartuin tilaisuuteen arpoa blogissani 5 kpl kahden kappaleen lippupaketteja lukijoilleni! Arvonnan säännöt:
1 arpa jättämällä kommentti tähän postaukseen
Linkittää saa ken haluaa


 Aikaa on 31.01 klo 22.00 asti.
Koska aikataulu on nin tiukka, tulee voittajien ilmoittautua viimeistään 01.02, koska postitan liput.

Kaikki voivat osallistua,
anonyymit jätättehän tunnistettavan nimen. 

Onnea arvontaan!

7 kommenttia:

 1. Voisi olla hyvinkin mielenkiintoinen juttu, mutta aika ei riitä ja johonkin se menemisen raja täytyy asettaa. Mukavia messupäiviä tuleville voittajille!

  VastaaPoista
 2. Eka kertaa blogissasi. Tosi kiva ja mielenkiintoinen blogi. Olen toki arvonnassa mukana.
  Blogissani on esitelty upea puutarhakirja, joka tulee olemaan arpajaispalkinto. Käyhän kurkkaamassa. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Kiitos hienosta blogista ja arvonnasta, mukana ollaan

  VastaaPoista