aamusöpöt

perjantai 8. toukokuuta 2015

Husbendin kuva meistä neljästä kotiinjääneestä tältä aamulta. Onneksi musta näkyy vaan tuo valkoinen möykky. Takana aivan uskomaton viikko, heräsin maanantaiaamuna karseaan migreeniin jota kesti kolme vuorokautta. Nyt onneksi olen jo elävien kirjoissa ja toimintakykykin hiljalleen palautuu. Tämä oli elämäni toinen migreeni, se eka kesti vain yhden päivän.


Huomenna on odotettu päivä, ensi kissanäytelmät ja sitten kissabloggarien tapaaminen Purnauskiksessa. Jos mukaan vielä haluat, ota pikaisesti yhteyttä Tassulinnaan. Uskon, että kivaan porukkaamme vielä mukaan mahtuu :) 


Syksyllä kerroin Bélan sirutusreissusta, tässä vielä linkki KattiMatti -lehteen, sivu on 12.

ps. kiipeilyseinä ei ole vielä olut käytössä, ihan rauhallisin mielin (muka) odottelemme täällä....

18 kommenttia:

 1. Migreeni, kuulostaa todella kauhealta. Onneksi sinulla oli sentään söpöä hoitajaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä karmivaa kaikkine ääni- ja näköoireineen. Hoitajat A-luokkaa, erityisesti Nipsu on ollut oikein lähihoitaja.

   Poista
 2. Migreeni on kyllä hirveä. :( Onneksi jo parempaan päin!
  Ja mikä ihana kissakasa <3

  VastaaPoista
 3. Hui, kolmen päivän migreeni. Ei käy kateeksi. Toivottavasti jäi viimeiseksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki 72 tuntia totaalikarmeutta. Onneksi nyt ohi, eilinenkin oli vielä hyvin toistaitoinen ja vetämätön olo.

   Poista
 4. Migreeni on jotain karmeaa, toivottavasti on kaikonnut koko migreenin kaiku. Ihana ryhmä. <3

  Kivaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia. Onneksi koettelemus nyt takanapäin ja viikonloppu tulossa mitä parhain. Täytyy mennä kissanäyttelyyn katsomaan ryhmäni sukulaisia ;)
   Hyvää viikonloppua!

   Poista
 5. Mikreeni on aivan kamalaa. Söpöjä nuo kisulit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nytpä tosiaan sen tiedän. Tuota kissakasaa jaksaa aina ihailla ja kuvata.

   Poista
 6. Onneksi migreeni on helpottanut!
  - Oikein ihanaa viikonloppua ♡

  VastaaPoista
 7. Migreeni on jotain sellasta mikä ois saanu jäädä keksimättä. Kamalinta se on just silloin kun siihen herää eikä enää voi tehdä mitään estääkseen kohtauksen yltymisen täydeksi tuskaksi - siinä jää usein täsmälääkekkin kivulle toiseksi. Toivottavasti oli sulla toinen ja viimeinen migreeni.
  Ihanat hoitajat sulla siellä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pahaa pelkään, että ei mua jätä rauhaan :( On kyllä huono keksintö!

   Poista
 8. Täällä on näköjään monta kanssakärsijää. Liityn kokemuksen rintaäänten joukkoon. Pskmainen vaiva. Kolme päivää kuulostaa ihan hirveältä. Lääkäriin olisit voinut mennä helpotusta hakemaan! Onneksi alat toipua jo.

  Kiipeilyseinäjännitysterveisin Intopii

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitettavan monta tuntuu olevan kanssakärsijöitä, sinäkin brutukseni! Kävin lääkärissä kolmantena päivänä joka totesi että migreenin oireet, mutta kestänyt liian kauan joten olis jotain muuta. Ja määräsi ensiavun kautta osastolle tippaan, jos ei hellitä. Hellittihän se ja sitten laskin itse että jäi diagnoosikriteerin 72 tunnin sisälle. Että sellasta. Mutta ensikerralapa, jota toki ei enää koskaan tuu mun kohdalle, tietäsin heti mikä on homman nimi.

   Kävin taas olkkarissa oikein kovasti tuijottamassa kiipeilyseiinää mutta ei se auttanu.Nipsu kyllä rapsutti tolppaan vähän kynsiään ;)

   Poista
 9. Ihanat aamusöpöilijät siellä ja onneksi se migreeni lähti pois. Ei oo kivoja juttuja tommoset vaikka oiskin kaikki kisut kainalossa <3 :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, onneksi musta ei näkynyt kuin pala jalkaa peiton alla, en meinaan ollut söpö. Oli kyllä karmiva totaalikipu, onneksi nyt veks. Vaikka huomasin kovasti tänään kiertokuljeskelulla väsyväni.

   Poista