sänkytunnelmia

lauantai 23. toukokuuta 2015Kukkasänky on illan matalassa auringossa vallan hurmaava mielestäni. Metsätulppaanit vielä nupulla, pikkuruiset unkarinnarsissit jo kukassa ja kaikki kovin vihreää ja vehreää. Riippajapaninlehtikuusi on voimallisessa kasvussa, köynnöshortensiassa mukavat isot silmut ja tuoksumatara pehkoontunut. Valkoinen rodo voi hyvin, haltijankukka on jo levinnyt ja tiukukärhö Arabellakin ponnistaa. Rönsytiarella rönsyilee kivasti sängynreunalla, takareunassa hieman hillitymmin talvio. Keltapeippi on niin voimallinen, että sitä varmaankin saan tulevaisuudessa rajata.Sisällä sängyssä lähoitajana Nipsu.
Vointini on senverran parantunut, että uskaltauduin kuvausreissulle puutarhaan.

24 kommenttia:

 1. On tuo sänky kyllä upea!
  - Rennon mukavaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
 2. Kyllä se on kaunis tuo sänky, katteita kivasti. Vai peittojako ne on :) On hieno tuo tiarella. Sitä pitäisi saada!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No pettojahan ne ;) Tiarella kyllä kivasti valuu, tykkään rentoudestaan.

   Poista
 3. Onpas siinä vallan hieno peti !!! =)

  VastaaPoista
 4. Kyllä tuolla petillä passaa kasvien köllötellä. Kaunis.

  VastaaPoista
 5. Kaunis on kukkapeti.
  Hyvää helluntaita sinulle

  VastaaPoista
 6. Flunssa täälläkin. Mutta pakko oli käydä katsomassa tänään auenneet ensimmäiset tulppaanit. Ja piipahtaa ppaikkakunnan puutarhamessuilla ostamassa muutama tomaatintaimi.. Ja välissä lepoa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Otahan nyt iisisti siellä, ettei käy kuin eräälle. Haaveilen puutarhakauppaan menosta, mutta en jaksa edes ajatella istuttavani taimia jotka torstaina saapuivat. Tänään ollut kuumeeton päivä, joten toivoa on!

   Poista
 7. Ja sammalkin on hienosti lähtenyt kasvamaan. Aivan ihana pihapeti.
  Ei ole kovin mukava aika sairastaa, mutta minkäs mahdat. Vaan eipä nämä säätkään niin lokoiset ole, joten siinä mielessä sisäelämä sopii hyvin. Koitahan parannella itseäsi. Ainakin on ammattitaitoisia hoitsuja vierellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy sammalta vielä koittaa tsempata lisää, mutta hyvin on alkanut vihertämään. Hoitsuja täällä riittää, Nipsu kaikista ahkerimpana.

   Poista
 8. No on kyllä kerrassaan upea! Onpas hauska idea ja hyvä toteutus.
  -Hellu ja Blackie Kahden Naisen Loukussa

  VastaaPoista
 9. Erittäin kiva kuulla että siellä voidaan jo paremmin. Uskaltaudutko töihin maanantaina?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Erittäin kiva jo voida paremmin :) Juuri mittasin kuumeen pienen puuhastelusession jälkeen ja ei lämpö nousuut, joten jos yö menee hyvin niin töihin menen. Mikä tuntuu ihan kivalta!

   Poista
 10. Kukkasängystä tuli hieno! Viime vuonna mielessäni emmin, että mitähän tuosta tulee. Mutta aivan upeasti kasvit alkavat valloittaa alustaansa. Hyvä idea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos vertaan lähtötilanteeseen, resuiset mikäliepensaat ja eipä muuta, niin paikka on nyt oikea valopilkku. Kasvien värivalinnat meni nappiin, saimme pimeyteen valoa valkoisista, heleän vihreistä ja keltaisesta.

   Poista
 11. On kyllä vallan hurmaava missä valossa vaan!

  VastaaPoista