kakkupapereita seinälle?

torstai 21. marraskuuta 2013

kuva Tikkurilan sivuilta

Remontista jäi jonkinverran helmäismaali Lunaa ja koska studioni yksi seinä on hiukan paljas, aloin googlettamaan ideoita. Tässähän tämä, kakkupaperien liimaus maalin avulla seinälle! Tullako vai eikö tulla, sitä on nyt pohdittava. Pidän tuosta pitsimäisestä struktuurista ja koska huono on muuten aikas rohee, tuskin siitä (mun makuuni) liian romanttista tulisi. Tai sitten tulisi. Siinäpä se pohdittava.

Tämän viikon olen viettänyt Aslakissa, viimeisellä jaksolla luumuillen. Flunssaa on vielä sen verran, että fyysisiin juttuihin en voi osallistua. Lääkäri epäili keuhkokuumetta rahinoiden takia, mutta onneksi käynti thoraxissa kertoi että ei ole. Tulipa sitten poikettua pikaisesti myös Turun keskussa.

Tänään on erilaisten keskusteluryhmien lisäksi itsejärjestetyssä ohjelmassa vielä jalkahoito, hieronta ja askartelu, sekä myyjäiset.  Ruokaakin tarjoavat säännöllisesti, joten kyllähän täällä kelpaa olla, huomiseen asti;)

32 kommenttia:

 1. Kylläpä flunssa jaksaa kiusata sinua.
  Rouheus ei ole pahasta, mutta voi olla, että kakkupaperit näyttävät liikaa kakkupapereilta suurena pintana :) Entäs jos niitä repisi jotenkin? Helmiäismaalin kanssa tulee struktuuri kyllä kivasti esiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kakkupaperien ei tosiaankaan tulisi näyttää itseltää ;) Ainakin tuo keskustaosa on tuossa kuvassa vähän ei niin kiva. Mietinkin, että jos repisi reunuksia. Enkä aio koko seinään laittaa, vaan joihinkin kohtiin....

   Poista
 2. Jo on ollut sitkeä flunssa! Ei kiva. Minun mielestäni kakkupaperi näyttää hyvältä, mutta voi käydä niin kuin Cheri tuossa yllä mietiskelee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, alkaa kyllästyttään tää sairastelu. Mutta onneksi nyt olen pienesti parantunut jokaisena päivänä, toivoa siis vielä on:) Voihan kakkupaperi, pakkohan se on kokeilla!

   Poista
 3. Voi hitsi, toivottavasti tulet terveeksi pian!
  Entä jos maalaisi helmiäis-kakkupaperiseinäksi vain yhden kohdan seinästä? Esim. mulla on kaupunkiasunnossa kampauspöydän takana suorakaide betonin näköiseksi maalattua pintaa, koska tapetinjämät loppuivat kesken. Kun pöydän yllä on vielä muutama pieni taulu, näyttää se ihan tarkoituksella harkitulta ;-) Näin ei tulisi niin suurta pintaa, jos se arveluttaa.
  Minustakin Cherin repimisidea on hyvä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on yksi vaihtoehto, jota aiemmin ajattelin mutta olin jo unohtanut. Mulla on seinälle tulossa yksi iso juliste, joten sen taustan mukaan voi sommitella. Kakkupaperit olin ajatellut lähinnä ovenpieleen toiselle puolelle vaan, mutta katsotaan, hmm. Kiva, kun tulee ideoita. Mä arvasin, että mua autetaan <3

   Poista
 4. Koetapa parantua! Nauti noista hoidoista. Saattaa tuo kakkupaperi isompana alana aika romanttiselle näyttää.., luulisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Hoidoista nautittu ihan täysillä :) Romantiikka ei kyllä mulle sovi, ei. Paitsi oikeessa elämässä JUU!

   Poista
 5. Pikaista paranemista! Minusta tuo Sailan idea on myös varsin kiva! Kerrohan sitten, mihin päädyit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Luultavasti tulen valmiin seinän täällä esitteleemään, eiköhän tämä kommenttienpyyntö jo siihen vähän kuin velvoitakin ;)

   Poista
 6. Paranemista toivottelen näin alkuun minäkin. Tuossa kuvassa näyttää tuo kakkupaperi kuvio ihan hyvältä. Uskoisin, että vain muutama harkittu kuvio seinällä voisi olla hyvä ratkaisu. Kakkupaperithan voi sommitella etukäteen seinälle ja niitä siirtelemällä katsoa sitten miltä kokonaisuus näyttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos parantelutoivotteluista myös sinulle. Tuo on ihan totta, että seinää voi tehdessä katsoa, miten etenee ja miltä näyttää. Ei ole pakko etukäteen tehdä päätöksiä. Paitsi se, että alkaako ollenkaan vai ei ;)

   Poista
 7. Koitapa parantaua! Onneksi tarjolla on riittävästi ruokaa, ettei aika käy pitkäksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Syöminen on kyllä mukavaa ajanviettoa, mutta melkein senkin tänään unohdin kun oli noita hoitoja buukattuna peräjälkeen ...

   Poista
 8. No onneksi hieronnasta ja muusta mukavasta pääset nauttimaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, kun ehtii keskittymään itsensä hoitoon!

   Poista
 9. Eikun anna mennä vaan!
  (ja kivat kesäkuvat ;)
  -Helena ja Blackie Kahden Naisen Loukusta-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiits, kiits, rohkaisusta. Saahan sitä sitten jotain muuta tilalle, jos menee ihan mettään!

   Poista
 10. Paranemista sinulle! Seinä näyttää hyvältä. Aikamoinen homma laittaa koko seinä noin?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Seinä on aikas pieni, vain reilut pari metriä leveä ja siinä on vielä ovi. Ajattelin, jos oven toiselle puolelle tulisi nuo pitsihörsöt ja muu osa vain maaleille. Voipi olla, nyt kun mietin, että pikkualueen maalaus ei olekaan järkevää koska seinä niin pieni...

   Poista
 11. Aika vinkeä idea. Jospas tekisit sen ensin ihan pienelle alalle kuten tuolla jo ehdoteltiin? Me lähetämme parantavia voimia sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä hauskaa pähkäilyä nyt, varsinkin kun mä ene edes ole kotona jotta näkisin sen tilani ;) Saas nähdä mitä siitä tulee, vai tuleeko mitään. Kiitos parantavista voimista teille <3

   Poista
 12. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 13. Vastaukset
  1. Kyllä. Mielipiteesi on vakavasti vastaanotettu ;)

   Poista