tunnelmia Kädentaidot -messuilta

keskiviikko 29. marraskuuta 2017

Vähän viiveellä nyt nämä messutunnelmat tulevat, mutta toivottavasti vielä kiinnostaa. Lähdin reissuun liki suoraan messuilta ja tarkoitus oli juttu siellä kohteessa tehdä, mutta unohtuikin läppärin ja kameran välinen kaabeli kotiin, joten tässä sitä ollaan. 

Messuilin tänä vuonna perinteisesti kahden Akka-ystäväni kanssa, mutta uutta oli se, että kävimme messuilla nyt kahtena päivänä, mutta vähemmän aikaa kerrallaan. Oli mukava katsella rauhassa ja valita ajankohdat ruuhkahuippujen ulkopuolelta. Ja samppanjabaariinkin pääsi kahtena päivänä ;)


Tässä syntyy suloinen pupuryijy, jolla on mukanaan myös tarina eli Tarinaryijyt.Erilaisia kukkaispannulappuja taitokadulta. Alla vetoketjukoruja.Suomi 100 -juhlavuosi oli tietysti myös esillä messuilla, tässä Suomi 100 langasta tehtyjä tuotteita ja tietysti jotakin kissamaista osui myös silmiini. 
 Lethergon korut jaksavat aina kiinnostaa, yllä kaulakoruja ja alla ystävän valitsemat korvikset.


Sokerina pohjalla, ihana iloinen Molla Mills, joka rohkaisi minua virkkausmalliensa kimppuun. Molla Mills mallikirjoja olen jo keräillyt, mutta en ole virkkausta rohjennut edes yrittää... Kalevalacal -oppimäärän suorittaneena kuulemma helposti kykenen.Tampereen Kädentaidot -messut teki taas uuden ennätyksen, kävijöitä oli yhteensä yli 49 000. Enkä yhtään ihmettele suurta suosiotaan, nämä messut on kyllä varsinainen kädentaitojen ja tarvikkeiden aarreaitta.

8 kommenttia:

 1. Tuolla olette kyllä päässeet näkemään taidokkaasti tehtyjä käsitöitä. Mukavan näköiset ja kuuloiset messut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon ihania käsitöitä ja hurjasti ideoita uusiin juttuihin. Nää on hyvät messut, sopis sullekin 😍

   Poista
 2. Jestas, älä yhtään vähättele virkkaustaitoasi. Kalevalacal-panoksesi oli upea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alkuasetelmaan verrattuna olen todella kehittynyt ja oppinut hurjasti. Seuraava cal alkaa keväällä, se on edistyneille virkkaajille suunnattu ja avoimin mielin lähden yrittämään.

   Poista
 3. Ihania tuollaiset messut! Niin paljon nähtävää/ihasteltavaa:)Mukavaa marraskuun viimeistä päivää♥

  VastaaPoista
 4. Juu, ei jäänyt huonoja fiboja tuolta. Uusia juttuja (joita en ite nähnyt)olet huomannut :) Kahden päivän lippu olisi ollut kyllä tarpeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kahden päivän lippua, silloin voi valita ne rauhallisemmat ajankohdat. Uutuuksia on kiva bongata.

   Poista