lokakuu on paketoitu

keskiviikko 1. marraskuuta 2017
Lokakuun suosikkini

 *Puutarhassa
 Lunta tuli ja meni. Pelargonit muuttivat studiooni talvehtimaan. Kasvilamppu on vielä asentamatta. Lehdet puutarhassa odottaa edelleen poiskorjaajaansa. Sipuleita jemmattiin maahan maltillisesti.

*Kissa- suosikki
Gebsu, joka pusuttaa mut ihan pökerryksiin. Suosikki siitä huolimatta, että söi multa kaksi kännykän latauskaabelia kuukaudessa. Aikuinen kissa ja keksii vielä moista!


*Kädentaidot 
Kalevalacal -peittopojektista on 20 ruutua nyt valmiina. Enää 4 varsinaista palaa, sitten 4 bonusta jos vielä huvittaa virkata. Keramiikkapajalla tein yhden ruukun ja toisen osittain valmiiksi. Jesse ja Husbend saivat pehmoisen jättipeiton, jonka neuloin. Tein valmiiksi syyskuussa aloittamani, kolmelle keramiikkaruukuille makramé -amppelit. Puolukanvarvuista ja kanervista valmistui simppeli kranssi etuovelle. Kuukauden suosikkipuuhaa oli siis kässyt, ei ihme ettei aikani riittänyt bloggaamiseen.*Matka 
Akka-ystävien kanssa 1800- luvun vesihoitoihin, eli Lempäälän Luontaiskylpylään. Postauksen kuvat ovat sieltä, hoitoni on autuuspaketti. Kuvastanikin sen tosin huomaa, että autuasta on.*Arkielämys
Talvivalot pääsi paikoilleen kaamosta karkottamaan. Husbend laittoi jo himmeli-valonkin, vaikka koitin hillitä ;)

*Kotiseutuelämys

Liityin Fcebookissa synnyinpaikkani ryhmään, jossa olen päässyt muistelemaan menneitä roppakaupalla ja itsekin sinne kuvia postailemaan. Asumme nyt liki samassa kylässä.

 

12 kommenttia:

 1. Tapahtumarikas ja tuloksekas lokakuu, vau, peittokin lähes valmiina!
  Voi ihana Gebsu, en tiennytkään, että hänellä on tällainen pimeä puoli.. no, kenelläpä ei olisi.
  Huh, hieman tulee ahdostava oli käärittyjä ihmisiä katsoessa, vähän kuin pakkopaidassa. Mutta kiva kuulla, että oli mukavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kapaloituna oli oikein mukavaa ja turvallista. Kaveri halusi päänsä avoimeksi, kun pelkäsi olla paketoituna.
   Gebsu tosiaan just keksi tän harrastuksen, mikä on aikas hassua. Bélahan oli kaapelien suhteeñ hän mahdoton pienenä.

   Poista
 2. Kiva postaus. Kollaasista näkee että lokakuu on ollut touhua täynnä. Autuuspaketti vaikuttaa aivan ihanalta. - Mukavaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Lokakuussa tapahtui hurjasti, kässysaavutuksista olen ihmeissäni, en tajunnut määrää ennen tähän lisäämistäni.

   Poista
 3. Ihana tuo kollaasi! Niin paljon mahtuu kuukauteen:) Mukavaa marraskuuta♥

  VastaaPoista
 4. Kiva katsaus menneseen. Hauskat muumiotnaiset paketoituina :).

  VastaaPoista
 5. Kuulostaa olleen kiva kuukausi. Toivottavasti tämäkin kuu tuo mukanaan kaikkea mukavaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva oli lokakuu. Mukava jälkeenpäin koota kokemuksia yhteen.

   Poista
 6. Sinulla on ollut kaikenlaisia ihanuusjuttuja lokakuulla, kirjautumatta olen käynyt lukemassa kommentoimatta kuitenkaan. Ihania herkuttelupaikkojakin teit tutuksi, kiitos! Ja ruukkusi, ne ovat uskomattoman kauniita!

  Ihanan lokakuun jälkeen toivotan ihanaa marraskuuta - kädentaitomessutkin lähenevät ja se on kivaa! Meillä on vielä lunta, miten ihmeessä siellä teillä ei olekaan?

  Rapsutukset kisuille :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään lunta taas oli, toivottavasti pysyykin. Kiitos ruukkukehuista.

   Poista