kiire tai ei

maanantai 5. syyskuuta 2016

 Edellisviikonlopun vietin Saarijärven joogaopistolla parhaassa seurassa rauhoittuen, joogaten, syöden hyvin ja ulkoillen. Savusaunassa tuli myös käytyä ja talviturkki kastettua! Vähän jäi viimetippaan. Jatkoin siitä matkaani vieläkin kauemmaksi kotoa, Viitasaarelle. Nämä allaolevat komeat maisemat on sieltä, muuta kuvasatoa en ole vielä saanut järjestettyä. Materiaalia kyllä on, olinhan blogiystävän luona täysihoidossa. Kuka arvaa missä?
 Kotona elämä on pääosin tätä samaa rauhallista eloa, mitä meidän pitkätukat tässä esittelee. Tai ainakin toivoisin, että on. Lontoonpoika on meillä pitkällä kuukauden vierailulla, joten se vähän arkea työläämmäksi muovaa... Lähden loppuviikoksi taas kotoa karkuun ;)


Mukavaa uutta viikkoa kaikille <3

18 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Tällöin kaverin vieressä sen huomaa niin hyvin, että kokoeroa on.

   Poista
 2. Sinulla on ollut mukava reissu ja tuli talviturkkikin heitettyä! Söpöliinit.

  VastaaPoista
 3. Komeat on maisemat. Hyvää pakoreissua ;)

  VastaaPoista
 4. Me tiedetään, missä kävit, mutta ei paljasteta!
  Jesse ja Gebsu ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, hyvä, jännitys täytyy säilyttää. Rapsutteluja teidän tytöille ❤

   Poista
 5. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, olis ollut noloo jos en olisi lainkaan käynyt ;)

   Poista
 6. Komeat maisemat ja suloiset karvapojat!
  Kaikenlaisten poikien kotivierailut vähän työllistävät. Olivat sitten Lontoosta tai Tampereelta. Mutta on ne niin ihania vierailuja kuitenkin.
  Mukavaa viikkoa sinullekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Between. Paljonhan siitä vierailustressistä on ihan omaa aiheuttamaani, kun sitä yrittää tehdä parhaansa tai vieläkin enemmän. Kivaa ja tärkeää on toki. Kiitos, tästä tulee mukava viikko.

   Poista
 7. Ihania reisuuja Sinulla! Joogaopistolla viikon ja sitä ennen Cherillä ja sitten jossakin muussa paikassa vaihteeksi.
  Tuollainen reissaaminen kyllä varmasti vähän sressaavakin, mutta ah, se myös antaa niin paljon. Ja kesällä on just niin helppoa tuo lähteminen ja reissaaminen. (Itse olen nyt harrastanut aikalailla samaa heinä-elokuussa. Mutta nyt täysin ruodussa, kun työt taas alkoivat)

  VastaaPoista
 8. Joogaopistolla käynti on niin rentouttavaa, että sieltä vaan saa voimia ja niinpä on muutkin vierailukohteet olleet kaikkea muuta kuin pönötystä. Kyllä mä kohta rauhaton kotinurkkiin ;)

  VastaaPoista