messuilua

maanantai 8. helmikuuta 2016

Viikonloppuna oli Tampereen messu-ja urheilukeskuksessa Asta-messut ja Sisustus 2016 -tapahtuma. Rakentajalle ja remontoijalle messut ovat kuin aarreaitta, kaikenlaista materiaalia ja palvelua kun siellä esitellään. Katsastin parkettimalleja ja seinälaattoja, myös takkoja ja kamiinoita ohimennen vilkuilin. Koska mikään noista ei ole ajankohtaista, lähinnä haavetasolla, syvempään tutustumiseen ei ryhdytty. Olin jo etukäteen arvellut, että Sisustus -tapahtuma olisi enemmän se meidän juttu, joten suuntasimme pikkuhalliin suurin odotuksin.

 

Yllä kattauskisan satoa, kaksi lemppariani. Kisa jatkuu vielä, tässä linkki.
Alla uutta tamperelaista muotoilua esittelee Designverstas Omana. Linkistä kannattaa klikata myös siksi, että pääsee ihmettelemään yhtä Tampereen kuvatuinta miljöötä, vanhaa tulitikkutehdasta. No, palatakseni messuihin, nämä valaisimet olivat mielestäni messujen hienointa antia!Valopallojen voittokulku jatkuu edelleen.
Tässä oli ideana koota oma mieluinen värimiksaus suuresta pallovalikoimasta.


Taidekeskus Mältinranta on meikäläiselle tuttu paikka, sieltä oli esillä taidelainaamon tuotteita. Emme lainanneet, emmekä ostaneet kissakolmikkoa. Ihailimme vain.Mikä rapisee?
Kokonaisuutenaan Sisustus 2016 -tapahtuma oli mielestäni lattea, olisin toivonut enemmän muotoilua, värimaailmaa, trendejä (vaikka en niiden perässä juoksekaan),  tekstiilejä ja tietysti esittelyjä yleensäkin.

6 kommenttia:

 1. Ihan sattumalta olimme samana viikonloppuna Tampereella ja huomasin messut, mutta meillä oli muuta puuhaa.
  Kun ei pääse vielä puutarhakierrokselle, ehtii käydä museoissa, kirppareilla ja Ikeassakin. Mukava loma takana, harmaasta säästä huolimatta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta, elämä muuttuu totaalisesti taas kun puutarhajutut pääsevät esille :)

   Poista
 2. Teillähän on jo omasta takaa komea kissakolmikko.
  - Minä kyllä lankesin hiljattain huutokaupasta huutamaan Royal Copenhagenin kissafiguureja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä meidän kissat on paljon eläväisempiä, vaikka nuokin taidokkaita ovat ;)
   Voi Paula, mä en tiennyt tollasia olevankaan ja nyt lepertelen niille figuureille ebayssa...

   Poista
 3. Kattauskisa jatkuu vielä lisä äänestyksellä osoitteessa http://somistajayhdistys.blogspot.fi/2016/02/kattauskilpailu-aanesta-suosikkiasi.html?m=1
  Käykäähän katsomassa ja äänestämässä!

  VastaaPoista