myöhäinen aamu

torstai 23. heinäkuuta 2015

Tänään heräsin myöhään... kissajonon alta. Pujottelin koipeni varovasti peiton alta, jotta maukujen uni ei häiriintyisi. Kissat on kyllä saaneet nukkua, mutta meillä ihmisillä on ollut menoja. Nyt parit viimeiset lomapäivät saan velttoilla ilman aikatauluja.  

Ehdin mainiosti syventymään bloggaamiseenkin. Valokuvia on niin paljon, että en tiedä mistä aloittaa. Unkarin ystävien kanssa kiersimme Helsingin, Tukholman, Ahvenanmaan saariston, Turun ja tietysti Tampereen. Tiedossa siis matkakertomuksia. Ennestään oli postaamatta mm. Avoimet puutarhat -kuvasato.Hei anna mun nukkua, silmätkin on vielä täynnä unihiekkaa.
Nukkukoon kissat vielä, mä aloitan kuvien järjestelyn.
Sadepäivä on oivallinen puuhasteluun sisällä.

18 kommenttia:

 1. Ihania unikavereita.
  Meillä Lara nukkuu aina minun jaloissani yöt, Romeo ei koskaan. Ollaan kummasti opittu elämään symbioosissa niin ettei yöunet häiriinny :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nipsu on vakkarinukkuja mun jaloissa. Osaa hienosti kiskoa myös peiton itselleen ;) Hyvässä sovussa mekin nukutaan, joskus tosin herään kun oon ihan mutkalla.

   Poista
 2. Aivan mielettömän ihana kissajono ja hyvin samannäköinen vaikkakin eri rotuinen (maatiaiset ne meillä) täälläkin. :)

  VastaaPoista
 3. Herkullinen kissakattaus. Kissat ovat kuin ruusuja. Jos saat yhden, haluat niitä heti lisää. Sanoo yhden kissan ja monen ruusun omistaja, joka haluaa lisää sekä kissoja ja ruusuja.
  Aamuyöstä tosin yksikin kissa oli liikaa, kun se herätti oksentamalla juuri pestylle matolle ja halusi sen jälkeen pihalle pissalle. No, aamulla se oli jo unohtunut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, kissoihin tulee himo ;) Ruusuja mä koita vältellä, ehkä juuri tuon himon takia. Pionit on mulla myös kiellettyjen listoilla, koska niitä on ihan liikaa, ihan liian upeita ja vieläpä kalliitta ;)

   Kissat on.

   Poista
 4. Ihanan pehmeän ja hempeän näköiset sekä katit että vällyt :)

  VastaaPoista
 5. Ohh mikä kissasto ♥ Ihana näky!

  VastaaPoista