Miten olette kertoneet kissoillenne talous- ym. tilanteesta Venäjällä?

lauantai 20. joulukuuta 2014

Otsikon mukainen kysymys on herättämässä keskustelua Suomen kuuluisimmalla keskustelufoorumilla.

Meillä tilanne on koitettu parhaan mukaan vain jättää huomiotta, onhan perheessämme myös herkkä maahanmuuttajakissa Nipsu.  Pikkuisen sensuuria harrastamme; Aamulehden tilaus on peruutettu, nettikoneissa on salasanat ja TV lukittuna kun emme ole kotosalla. Kissoilla ei ole omia tietokoneita, ei edes kännyköitä! ja ulkoilla saa vain valvotusti. Laulaminen vieraskissojen kanssa ei ole suotavaa. Bélan aamulentokieriskelyssä tuemme molemminpuolista kääntyilyä.
 
 

Béla pomona tukee valitsemaamme linjaa, telkkarista politiikkaa ei seurata,
kissaohjelma sensijaan on jees! 

Jos tapahtumat kissamme tavoittavat ja heitä raskaasti koskettavat, olemme varautuneet siihen mm. järjestämällä debrifing -istunnon. Miten teillä?  Ovatko kissanne kyselleet asiasta tai oletteko itse ottaneet sen puheeksi? Mitä mieltä olette meidän kissoja ulkomaailmasta suojaamislinjastamme?

14 kommenttia:

 1. Öö, oltaisiinkohan me saatu lukea tätä? Eihän meiltä nyt kuitenkaan lopu ruoka ja tikut? - Pepsi ja Max

  VastaaPoista
 2. Sulon yksi lempinimistä on Supo. Meillä Supo valvoo vähän kaikkia ja kaikkea ;)

  VastaaPoista
 3. Hyvin olette suojanneet! Meidän kisu taitaa olla vähän "blondi" kun sitä kiinnostaa vain talon sisällä ja ulkona näköetäisyydelle olevat asiat.
  Hyvää joulua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on itsellä sama blondiasenne vaikka en blondi olekaan.

   Poista
 4. Juuso on sen verran epäpoliittinen, ettei erityisiin suojaus toimenpiteisiin ole tarvinnut ryhtyä. Talousasiat Juusoa kiinnostaa vasta sitten, kun ruoka loppuu kupista. Koska tiedän Juuson harrastavan yöllisiä kävelyjä, pitäisi ehkä hieman enemmän miettiä suojauksia. Mistä sen tietää, mitä seniorikissa meidän nukkuessa puuhailee. Kiitos siis ajatuksia herättävästi postauksesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin, ehkä parasta selvittää yöjuoksujen kohde ;)

   Poista
 5. Tieto lisää tuskaa. Meillä kissa (yritetään) pitää pimennossa maailman tilasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritän kissojen lisäksi pitää itseni tietämättömänä...

   Poista
 6. Meillä kuului raskaita huokauksia, että menneisyys palaa eli neljän tunnin mielivaltaiset rajaseisotukset, maneesiin kurjuus näyttelytilana, matte & husse vihaisena, Pizza hut on enää surkea muisto, mitään ei ole missään. Kymmeniä ja kymmeniä ankeita näyttelyreissuja takana.

  VastaaPoista