tylsyyden sietoa

keskiviikko 12. joulukuuta 2012Jotain pientä hyödyllistäkin tapahtuu täällä sängynpohjilla. Tykkään kirjoittaa perinteiset joulukortit ja usein teenkin ne itse. Mutta en aina, enkä tänä vuonna. Kädentaidot -messuilta löysin  nuoren Tamperelaisen taiteilijan Daga Ulv'in tuotantoa, upeita metsän eläimiä. Kuoriin sain tällättyä pätkän ihanaista teippiä ;) Ja sain ne jopa jo postiin, taitaa ulkomaankorteilla olla jo kiire?!

Lisäksi päivääni on kuulunut fysioterapiaa kera laserin, manipulaation ja venyttelyjen. Hohhoijaa.

36 kommenttia:

 1. No,johan tuossa on jo ollut urakkaa :)
  Mä olen jättänyt vallan koko joulukorttihässäkän jokunen vuosi sitten...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, mä taidan olla muinaisjäänne ;)

   Poista
  2. Kyllä aika moni niitä kortteja edelleen lähettelee,että älä huoli ;D

   Poista
 2. Hyvä että sait ajan kulumaan, ja vieläpä erittäin hyödyllisesti. (Näyttää uhkaavasti siltä että sijaiskodista ei lähde joulukortteja maailmalle. Tosin onhan tässä vielä tovi aikaa...)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, viikonhan oon jo maannut joten olipa tuo melko urakka!

   Poista
 3. Joulukortit on täälläkin ollut ohjelmistossa.Vielä ovat kesken.Kiirettä kohta pukkaa.

  Ihanaa ajanvietettä sinulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kissojakin saan katsella ja rapsutella, ja kirjoja lukea ihan rauhassa. Välillä nokoset :) Tänään meillä kävi myös sähkömies asentamassa saunan, ihan osoitin hälle kohteen. Melkoinen tapaus ;)

   Poista
 4. Oijj, miten ihania kortteja! Täytyy nyt vihdoin jonain vuonna ihan oikeasti päästä paikan päälle jonnekin kädentaito-/naisten messuille, kun niistä tällaisia ihanuuksia löytyy. Aina vaan aion mennä, mutta sitten en kuitenkaan aktivoidu. Pöh.

  Nätti kynäkin sulla, ja kaikkea. Mulla oli vaan ihan perus kuulakärkikynä ja jotain SPR-kortteja, mutta olen tyytyväinen, että sain viestit ihan ajoissa raapustettua :) Itse asiassa oli kivaa kelata viime vuoden kortit ja hetki miettiä kaikkia niiden takana olevia ihmisiä. Joidenkin kanssa ainoa yhteys on suunnilleen se joulukortti, mutta sitä ei sitten jätetäkään mistään hinnasta lähettämättä. Se on tosi hidasta Facebook-päivitystä, mutta niin sen juuri kuuluu ollakin juuri näiden ihmisten kanssa, puolin ja toisin, ja täysin positiivisesti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen ehdottomasti Tampereen Kädentaitoja, ne taitaa olla laajimmat laatuaan. Mua harmistti kun en kuvannut niitä upeimpia kortteja, nuo linnut olivat jäljellejääneitä.
   Kynä on joskus teippien kanssa tilattu, ihan tuohon tarkoitukseen. Ja teipillä suljen lahjat, tilasin myös vanhanajan pakettikortteja mutta narupas onkin loppu, tai siis olis sitä tuolla kasvihuoneen perällä. Ehkä ne lahjat menee nätillä teipilläkin...

   Poista
 5. Ne muutamat kortit jotka lähetän, sain eilen aikaseksi kirjoittaa ja postittaa! Taas yksi kohta "ruksittu" tehtävälistasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joulukorttien kirjoitus on mulle tärkee juttu, vaikka toisaalta onkin vähän hassu tapa. Mutta sitten aina muistan kuinka tärkeää omalle äidilleni on ne kortit, ne todella ilahduttaa. Itseänikin :)

   Poista
 6. Kauniita kortteja olet löytänyt! Noita on ilo lähetellä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuolla ylempänä jo kommentoinkin, että upeimmat oli jo tuossa hetkessa kuoriin suljettu. Mutta onhan nuokin kauniit, ihan oman tyylisensä.

   Poista
 7. Kauniita kortteja, tuollaisista minäkin pitäisin. Voimia sinne sängynpohjalle, toivottavasti terapioista löytyy apua ja pääset pian jalkeille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos toivomuksista, samaa täällä selkä kiinni sängyssä toivon :)

   Poista
 8. Todella kauniita luontoaiheisia kortteja.
  Toivon sinulle pikaista helpotusta selkävaivoihin hoitojen myötä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Hoitojen lisäksi näköjään pitää vaan levätä, ei juuri muuhun kykene.

   Poista
 9. No voi tylsyys! Selkäkivut eivät ole kivoja, eikä toki muutkaan kivut. Toivon pikaista paranemista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kumma kyllä, mulla on ollut keskimääräsitä oletustani vähemmän tylsää. En tiedä miksi, mutta hyvä niin. Olis kyllä töissä kivempaa! Kiitos.

   Poista
 10. Toivottavasti kaikki nuo aktiviteetit paransivat oloasi!
  Kauniita kortteja, luonnonasiat ja metsäneläimet ovat minustakin kauneimpia jouluaiheita, ja niiden kanssa puuhailevat tontut symppiksiä myös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä hoitojen jälkeinen rekanallejäänytolo nyt, mutta tiedän että huomenna taas parempi:) Lapsille on kiva laittaa tonttujen kanssa, noissa korteissa oli sellaisia tosi "oikeita" tonttuja vaikkapa poron selässä.

   Poista
 11. Toivottavasti tylsä lepo ja muu hoito auttaa sinut jalkeille. Joulukorttihomma meilläkin juuri saatu valmiiksi, on tehty vuorotyönä, mies aloitti, minä jatkoin. Joulukortteja tänä vuonna toin matkalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, sulla olikin varmasti uskomattomat joulukorttivalikoimat siellä! Jalkeille tekisi mieli, mutta koitan sinnitellä pitkälläni.

   Poista
 12. Toivon että saat apua kipuihisi.
  Ei sitä haluasi halua olla sairaana, mutta koskaan ei tiedä kenen kodalle se sattuu.
  Kauniita kortteja olet lähetellyt.
  Niin hyvää oloa kuin mahdollista toivon sinulle♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos toivotteluista, Sylvi. Tämä selkäkipu on ihan outo, tuli kuin itsestään varottamatta. En tiedä voiko olla aiheutunut vedosta, jota yhden koulutuspäivän kärsin. Niin, ja stressiä on ollut koko syksyn, joten ei kovin rentoa....

   Poista
 13. Makaaminen ottaa varmasti hermoille, minä tykkäisin päivän ja sen jälkeen olisi varmasti kasvun paikka. Pakko varmaan ajatella kaikkia valoisia ajatuksia, että jaksaa. Voimia siis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, valoisilla ajatuksilla tämän jaksaa sietää. Ja onneksi on netti, sekä kaikki blogikaverit :)

   Poista
 14. Kauniita kortteja todellakin!

  Kipu on varmasti tuskallista, mutta onneksi voit sentään jotain kivaakin tehdä.
  Pikaista paranemista sinulle toivon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Tässä tänään ei kipua ole, kunhan pysyn paikoillani. Se on aikas hyvä motivaattori ;)

   Poista
 15. Kauniita joulukortteja. Minä tykkään joulukorttishowsta, koska itsestäni on kiva saada kortteja. Joulukorttien lähettäminen on kaunis traditio tässä muuten niin teknisessä maailmassa.
  Toivottavasti selkäkipusi alkavat tokenemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa, että en ole ihan yksin joulukorttitohinani kanssa! Pientä paranemista huomattavissa, kiitos.

   Poista
 16. Voi sua piäntä ja kippiitä selkääsi. Mä niin toivon, että tuut terveeks. ASAP.

  Olitpa löytänyt siäviä kortteja. Kyllä noita kelpaa lähetellä ja varsinkin vastaanottaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos toivomuksesta, Nettimarttaseni :) Toivossa on hyvä elää!

   Poista
 17. Ihanat kortit Sulla. Tylsyydessä luovuutesi ja vielä tietämättömät suunnitelmasi saavat muotonsa! Jaksa vielä Pirkkoseni!

  Voitko jo simaista glögiä? Voisitko pistellä jotain pehmolelua neuloilla? Olisko sulla joitain vanhoja valokuvia, joista askartelisit jotain taidetta ihailtavaksemme?

  Puus! Puus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, ihan totta Tiina, mä kyllä tykkään mietiskellä ja tehdä kaikenmoisia listoja ja nyt sille on runsaasti aikaa. Otan ilon irti tästä ;) Ihanasti siellä tsemppaat <3
   Glögiä otin hiukan, se kyllä relaksoi aikas hyvin:) Ja kovasti pähkäilen, että pitäskö vuodatuksen tekstejä hakee tänne ja hakee niihin kuvia mutta en tiedä, maksaako vaivaa....

   Poista