kotona Tampereella ja ihanassa kukkakaupassa

keskiviikko 7. joulukuuta 2016

Kotiuduimme Englannista maanantaina 5. päivä ilman suuria kommelluksia. Tosin Lontoonkone oli sen verran myöhässä, että jouduttiin juokseen Tampereen koneelle läpi lentokentän. Kaikenmoista nyssäkkää oli kädet täynnä ja voimat siinä kohtaa jo vähissä, mutta niin me vaan juostiin, lentokone kun  jo odotti meitä. 

Kotona kaikki hyvin, Jesse aloitti heti kehräämisen ja sylissä kiehnäämisen ja Gebsu kääriytyi isukin kainaloon. Béla tuli myös syliin ja kohta oli Nipsukin keränä jalkojen päällä. Jo vain on oma koti ihana 💗 Eniten jännitti Jessen suhtautuminen, olisiko villikissaksi ruvennut, mutta hyvin oli hoitaja pojan paaponut lempeäksi.


 


 
 Illansuussa piti ajella taas lentokentälle, koska meidän oma laukku oli siellä ja palauttaa hyvin palvelut lainalaukku Möykky. Englanninpojalle suunnitellut kosmetiikkalahjat, joita ei koneeseen saatu mukaan, vietiin samalla Hopen keräykseen ilahduttamaan jotakin nuorta miestä. 

Kukkakauppa Opuntiaan oli ihan pakko päästä koska a) tahdoin kotiin joulutunnelmaa b) mulla synttäripäivä. Kotiin rantautui hyasintti lasipurkissa, joulutähti, amaryllis ja roikkuva sammalpalloon istutettu mänty. Voi olla, että se jää meidän joulupuuksi.

Kaikki kuvat siis kukkakaupasta, ihan ilokseni nappasin. Alla vielä pakollinen jokavuotinen Hämeenkatukuva valopalloista, joskaan ei kovin kovin edustava.
 

25 kommenttia:

 1. Ihanaa, että olette kaikkien koettelemusten jälkeen kotona, että Jesse on edelleen kesykissa ja nuo möykyssä kasvavat kasvit ovat myös ihania! Oma koti ja kissat ♥
  Nautinnollista kuun jatkoa!

  VastaaPoista
 2. Kiva kun kotiuduitte hyvin, vaikka matkaan mahtui useitakin kommelluksia. Ihana on, kun löytää hyvän kukkakaupan. - Mukavaa talven jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anneli. Hiukan toi lisäjännitystä ne alkumatkan kommellukset, mutta onneksi silti selvittiin.

   Poista
 3. Kivan näköinen kukkakauppa. Naakkaparviko se laskeutui kuusen oksille?
  Ihanaa olla kotona taas yhtä kokemusta rikkaampana. Kisuleita olikin jo varmasti ikävä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulen että on naakkoja, vielä Englantifiiliksissä erityisesti näytti niin kivoilta. Ihana on olla kotona ja kasassa kissojen kanssa.

   Poista
 4. Kotiin on aina kiva tulla, maailman tuiskuilta ja turuilta.
  Kissat ovat varmasti tuiki onnellisia, vaikka ovatkin olleet hyvän huoltajan hoivissa. Kukkakaupan joulutarjonta on todella kaunis ja ehkä hieman erilainen ja omaperäinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihastuin juuri tuohon omalaatuisuuteen ;)
   Kissat on nyt tosi seurallisia, joten ehkä meitä kaivattiin.

   Poista
 5. Oma koti ja kissa(t), ihan parasta! <3

  Oi, tuollainen kokedama olisi ihan pakko saada itsellekin! Ellein sitten jaksaisi värkätä itselle...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei nyt riittänyt aika eikä huvittaa ees yrittää itse, on kyllä niin kivoja!

   Poista
 6. Hyvää syntymäpäivää! Meillähän on synttärit näköjään aika lähekkäin ja minä vietin niitä Prahassa. Käy kurkkimassa tunnelmia blogissani.
  Meidänkin lento oli tullessa 1.5 tuntia myöhässä. Eipä jäänytkään kovin montaa tuntia aikaa nukkua hotellissa, kun oli ehdittävä pohjanmaan junaan.
  Tänään ilmestyi minullekin joulukukkia, huonekuusi ja muutama amaryllis, synttärirahoilla ostettu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haa, ollaan ihan synttärisamiksia kukkinemme. Onnea!
   Täytyykin sun Prahakertomus lukea, mun viime visiitistä siellä on jo kohta 30 vuotta. On niin Unkarin lähellä, eteinen tuu sinne mentyä. Muistan lämpimästi vanhan kaupungin kujat.

   Poista
 7. Oikein hyvää syntymäpäivää!

  Tuo Opuntia on houkutellut minuakin, muutaman kerran siitä olen pikaisesti ohi mennyt, taidanpa joskus poiketa! Nuo pienet kukkakaupat ovat ihania!

  Eikö kissat ollenkaan olleet loukkaantuneita poissaolostanne? Meillä Nöpö tahtoo aina poissaolomme jälkeen esittää tavoiteltavaa... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinne vaan sukella sisälle! Vuosi vuodelta meillä loukkaantumiset on hiipuneet. Muistan, että Béla pienenä kaksi viikkoa oireili matkan jälkeen. Onneksi ei enää.

   Poista
 8. Luulin ensin, että kaikki kuvissa olevat kasvit on teillä kotona! Ois siinä pikkupuutarhurilla töitä pikku käsineen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietinkin siellä kaupassa, että Jesse olisi lumoutunut. Vau, jos olisikin kotona- no ehkä uupuisin tassujen jälkien siivoamiseen.

   Poista
  2. Mahtollisesti juu. Mut ajatteles nyt Jessen kehittymistä ja aivotoiminnan vireyden ylläpitoa. Olis kyllä hyvä saada muutama mähkä sinne mätkittäväksi. Kyllä tässä nyt kasvatusvelvollisuus aktivoitui ja väjän huoli heräsi ipanan voinnista.
   Mut joo....ehkä pennulle riittää se yks hienohelma ( ? mikä se nyt olikaan ) ja leikkihiirien noutaminen. Hali ipanalle!

   Poista
  3. Kummitädin pitää ehkä tulla tarkastamaan virikkeiden riittävyys mitä pikimmiten. Eilen huopaitulehden pöydän alta löytyi vaalea kissa, jolla oli musta kivi sylissä.

   Poista
 9. Onnea synttärin johdosta! Ihana kukkakauppa, wau!

  VastaaPoista
 10. Pirkko, kukaan ei kerro, miten huonekuusi menestyy. Olisi kiva kuulla siitä, sillä ostaisin heti, jos tietäisin, että neulaset eivät varise seuraavalla viikolla....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on hyvin helppo, mulla hengissä jo kolmatta vuotta. Kastellaan harvoin. Suihkuttelusta tykkäisi, mutta en ole tainnut sitä tarjoilla kertaakaan..

   Poista
  2. Se on hyvin helppo, mulla hengissä jo kolmatta vuotta. Kastellaan harvoin. Suihkuttelusta tykkäisi, mutta en ole tainnut sitä tarjoilla kertaakaan..

   Poista