Kädentaitomessut

lauantai 12. marraskuuta 2016

Ensi viikonloppuna on yksi vuoden kohokohta, Tampereen Kädentaitomessut.  Suuntaan paikalle perjantaina perinteisesti kahden Akka-ystäväni kanssa ja tiedän jo etukäteen päivästä tulevan huikea. Päivän kuulumisia saat lukea myös blogista ja kuvia näet reaaliajassa instassa.


Sain blogiini arvottavaksi kolme pääsylippuja, arvon ne jo maanantai-iltana jotta ehdin postittamaan perille hyvissä ajoin. Eli yksi 14€ arvoinen lippu per voittaja lähtee postiin tiistaina.

Kerro kommentissa, oletko Kädentaidot-messuilla käynyt ja mitä messuilta erityisesti odotat. Yksi arpa jokaiselle osallistujalle. Onnea kaikille arvontaan!

Ps. Läppäri nyt näytönohjaimen aiemman version testauksessa, saas nähdä tuleeko siitä enää toimiva.

15 kommenttia:

 1. Olen käynyt muutaman kerran Tampereella Kädentaitomessuilla ja kiinnostaa kovasti tulevatkin messut! Sieltä saa niin paljon ihania ideoita ja myös monta lahjaa löytyy pukinkonttiin.

  VastaaPoista
 2. En ole koskaan käynyt. Todennäköisesti myös joulupukin konttiin saattaisi sujahtaa pakettia. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Olen käynyt jonkunkerran. Uudet askarteluvinkit ja tuotteet lähinnä. Edullisia tuotteita askarteluun, myös kaikkea muuta mielenkiitoista on aina ollut tarjolla. T Riitta

  VastaaPoista
 4. Muutama vuosi sitten olin järjestelyllä bussireissulla Tampereen messuilla. Tungos oli valtava ja varsinkaan mielenkiintoisten kohteiden lähelle ei päässyt laisinkaan. Aina silti tekee mieli lähteä uudelleen, sillä kyllä sieltä kivoja ideoita löytyy. Niinpä tavoittelen lippua, silloin tulisi lähdettyä.

  VastaaPoista
 5. Käyty on ja mitäkö odotan? Ihanaa hömpötystä parhaassa seurassa. Ihan joka kerta ostan ainakin lankaa, korun ja jotain, mitä en ennen messuja tiedä olevan olemassakaan! Terkuin, Emman mamma

  VastaaPoista
 6. Varmasti hienot messut. Kiva kun on lippuja arvonnassa. En kuitenkaan osallistu kun tiedän etten pääse menemään messuille.

  VastaaPoista
 7. Pariin viime vuoteen en ole päässyt käymään messuilla, kun olen joutunut töihin. Ensi viikonloppua olen odottanut. Odotan näkeväni nättejä käsitöitä, uutuuksia, uusia ideoita. Ja tuttuja. Haluan kulkea messuilla yksin, omaan tahtiini, ohittaa koju tai palata takaisin, jos niin haluan.

  Ilona
  ilonalouhimo@luukku.com

  VastaaPoista
 8. Juu käyty on ja taas menossa... Lankoja kankaita askartelutavaraa ehkäpä jotain ihan uutta ....näitä odotan :-)

  hennamake@suomi24.fi

  VastaaPoista
 9. Monena vuonna olen käynyt ja nytkin ajattelin mennä.
  Uusia ideoita askarteluun haeskelen ja saattaapa sieltä taas löytyä joitain kivaa joulupukin pakettiin:)
  Lähetän tän kännykästä, sori jos tulee useammin kuin kerran.

  VastaaPoista
 10. En osallistu arvontaan, vaan tulin kertomaan että olen haastanut sinut taas Kuusi kuvaa kesästä-haasteella. Jos jaksat ottaa sen vastaan;)

  VastaaPoista
 11. en ole käynyt ja täältähän ei niin kauas lähdetäkään.
  Mukavaa viikkoa.

  VastaaPoista
 12. Hei, olen monesti käynyt Kädentaitomessuilla ja mukana olen arvonnassa. Viime vuonna sain lippuni juuri näin.

  VastaaPoista
 13. Kerran olen messuilla käynyt ja olisi mukavaa päästä uudelleen. Erityisesti messuilla kiinnostaa langat.
  allitalvikki@gmail.com

  VastaaPoista
 14. Kävin kerran, vuosia sitten. Tungos oli melkoinen. Nyt tekee mieli lähteä uudelleen, joten olen arvonnassa mukana.

  VastaaPoista
 15. Olen ollut Tampereen messujen vakikäviä kaikesta huolimatta...jyräävät mummot ovat kauhistus! Kävin Seinäjoen kädentaitomessuilla ja ihastuin, mutta ihmeesti tuo Tampere taas houkuttaa vaikka päätin etten sinne nyt menisi...mutta menen kuitenkin :D

  Arvonnassa siis mukana :D

  VastaaPoista