mulle tehty clutch ja juhlajuttua

sunnuntai 5. kesäkuuta 2016 Olen niin tavattoman ihastunut uuteen clutch -laukkuuni, jota koristaa itämainen kissa, että on ihan pakko se esitellä. Materiaali on poronnahkaa, joka tuntuu pehmeältä ja ylelliseltä. Laukun mulle teki Arja´s art, ehkä paremmin Vänttisen valjaista tunnettu. Tilasin laukun tiistaina Arjalta facebookissa ja parin tunnin päästä sain jo laukustani kuvan, torstaina laukku oli jo mulla kotona hypisteltävänä. Supernopeaa toimintaa siis!

Halusin clutcista kaksiosaisen, nyt kännykkä saa olla yksin naarmuuntumatta,  toiselle puolelle mahtuu hyvin avainnippu, huulipuna ja maksuvälineet.

Tajusin tilata samaan kirjeeseen toisen parin sulkakorviksia, mutta tällä kertaa isompana. Valitsin nahat itse :) Toinen sulka lisko ja toinen matta, aikas kiva yhdistelmä. Nämäkin on siis mulle tilauksesta tehty ja tuolla samalla supernopeudella. Koukkuina mustat niobium-koukut, jotka sopivat tälle allergikolle hyvin.

 

Pikaisen toimituksen ansiosta lauantain juhla-asuni meni uusiksi, koska pakkohan oli saada clutch ja sulkakorvikset heti käyttöön. Alla kuvassa korvikset päässä, jotta näätte vähän kokoa. Poronnahka on ihana materiaali, näin isotkaan korvikset eivät paina mitään!
Eilen ystävättären tytär sai valkolakin ja toisen ystävän kanssa olimme juhlissa tarjoilemassa. Kuvia en ehtinyt ottaa, mutta ystävän sain ottamaan tämän pikkukuvan, jossa me tarjoilijat saimme pidellä yo-lakkia. Myös kummipoikani pääsi ylioppilaaksi, joten ekojen juhlien jälkeen riensin toisiin juhliin! Onneksi nämä alkoivat myöhemmin. Mutta harmiksi en taaskaan kuvia ottanut. Ehkä sekosin siitä, että tällä kertaa sain vain juhlia ja nauttia herkuista.


Päivän kruunasi ilta. Pienellä varauksella olimme Husbendin kanssa suunnitelleet Tampere Guitar Festivaliin menoa, mutta onneksi jaksoimme! Unkarilainen kitaravirtuoosi Tom Lumen oli huippu hyvä ja ilta onnistunut. Pari CD:tä tuli myös hankittua. Koitamme aina unkarilaisiin tapahtumiin osallistua, ovat ne sen verran harvinaista herkkua täällä Suomessa.

26 kommenttia:

 1. Hieno laukku ja ihanaa tyylikkyyttä!

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva clutch :) Pakko oli heti käydä katsomassa, mitä siellä sivuilla oli tarjolla.

  VastaaPoista
 3. Todella upea laukku ja korvikset. Kesäterkkuja Pihakuiskaajan puutarhasta!

  VastaaPoista
 4. Ihana laukku ja korvikset. Tykkään siitä, että iholla aistii korvisten liikkeen. Silti ne eivät saa painaa liikaa, koska minulla ainakin korvat tulevat nopeasti kipeiksi (siis reiät).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Between, Mä tykkään kansa että korvikset on isot, silloin harvoin kun niitä käytän. Mutta painoa ei saa paljon olla, ei korvat kestä sitäkään.

   Poista
 5. Hieno laukku!
  Ihania tulppukuvia tuolla edellisessä postauksessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pirjo, siellä on esillä koko tulppaanikavalkadini ;)

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Kiitos! Täytyy olla isot että erottuu hiuksistosta ;)

   Poista
 7. Kiva laukku ja korvikset. Ihan selvästi omistajansa näköiset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mustakin, ihan kuin mulle tehty ja niin onkin :)

   Poista
 8. Että on hieno laukku, mau! Tyylikäs ja vieläpä kotimaista käsityötä. Ihana idea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miu! Ihana tilata suoraan tekijältä ihan omanlainen <3

   Poista
 9. Arja's Art on kyllä käsityötä parhaimmillaan :)

  VastaaPoista
 10. Onpa upeat eikä kitaristissakaan varsinaisesti mitään vikaa ole ;)

  VastaaPoista