ihanat ipanat

sunnuntai 22. toukokuuta 2016

Meidät on hurmattu! Blogistanian kissa- ja puutarhaihmisten tuttu kommentoija Leenajapojat, nykyisin Leenajaipanat, oli tänään Tampereella kissanäytelmissä ihanien ipanoiden kanssa. Sinne siis Husbendin kanssa. Pentuluokassa olivat esillä sekä lyhyttukkainen Mini, että pitkätukkainen Missy. Molemmat itämaisia kissoja, mikä selittää meidän totaalista hurahtamista. Molemmat ihania. Molemmat meidän syleissä ennenkuin ehdimme kissaa sanoa.


 Yläkuvissa on kaikissa Missy, keskittyneenä Husbendin hurmaamiseen. Meikäläinen pusutteli jo täysillä Miniä. Harmittaa kun Minin kuvaaminen jäi niin miniksi kun Mini oli mun sylkyssä. 

Tytöt saivat meiltä tuliaisina Design by Anun potilaspuvun, kissanpennun vauvakirjan ja karstan. Nämä ovat Kissojen äitiyspakkauksesta osia. Bonuksena meni mukaan meidän kissojen tuoksuterveiset.
Alla pesässä molemmat tytöt.


Missy ehdolla tuomarin parhaaksi. Velipuoli vei voiton, Missystä tuli pirkon paras pitkätukka ;)Mini tässä söpöilee


  Tässä me leikitään Husbendin kanssa, että meillä on ikiomat pennut. 
Eikö sovikin meille ihan täydellisesti ;)

 

Kiitos Leena, oli ihana tavata teidät ja koko meidän yhteinen suuri sukumme.
Mutta voi apua, mikä pentukuume tässä nousi! 
 <3 <3

ps. Melkein lähdimme kotiin suoraan tästä tapaamisesta, mutta sentään jaksoimme kiertää vähän muitakin kissoja. Niistä blogissa lisää myöhemmin.

36 kommenttia:

 1. On kyllä upeita! Voi mahoton meidän naapurissa on kissanpentuja, taas on paha paikka täällä. <3

  VastaaPoista
 2. Todellakin ihanat ipanat! Tosi suloisia.

  VastaaPoista
 3. Voi mahoton :) Kiitos Pirkko ja Husbend teille kaikesta. Teitte päivästämme vieläkin antoisamman <3
  Tytöt olivat ihan lovessa teihin, onneksi mamma kuitenkin vielä kelpasi heille.
  Typyjen velipuoli ( näkyy kuvassa taustalla, jossa Missyä "venytän") oli kategoriansa paras pentu siis Best in Show. Myös sisarpuoli oli BIS junioreissa.
  Kasvattajalla oli muutenkin hieno päivä, kaksi omaa kotona olevaa kisuansa voitti loppukilpailun. Ja meidän Mini Kuupperi ja Missy saivat hienon arvostelun.
  Vielä ei olla kokeiltu vauvapukua, koska tytöillä on ollut niiiin paljon ohjelmaa tänään ( mm. öttiäisten seuraaminen, linnun laulun ihmettely, auringossa paistattelu ja turkin sukiminen seuraavaa missikisaa varten.....huom....omassa turvallisessa tarhassa ).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh.....tarkennus. Kyllä ne kasvattajan kotona olevat kissat olivat näyttelyssä mukana! Sehän se oiskin kun vois voittaa poissaolevana.
   Ja todella.....sukumme on suuri =) Pitää varmaan järjestää uusi sukukokous. Me onneksi tapaamme Pirkko jo ihan pian taas!

   Poista
  2. Lovetus on molemminpuolista <3 Me edelleen katsotaan kuvia koko ajan ja huokaillaan.... Hyvä, kun oikaisit tuon kyseisen arvostelun kun nää ei pysy mulla hankassa. Oliskin todella helppoa, jos kotoa käsin voisi näytelmiin osallistua ;) Oli huippua tavata teidät kaiki ja onneksi pian taas me kaksin edes nähdään <3

   Poista
 4. Ei ihme, että hurmaannuitte! Nuohan ovat aivan mielettömän suloisia ♥

  VastaaPoista
 5. Ihanaa! Olipa hienoa, että näitte pikkutytöt ♥ Minä olen nähnyt vain kuvissa, joten olen hieman kade nyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuskin oltais ilman ipanoiden kanssa sovittuja treffejä edes menty. Veivät kyllä sydämen, meiltä molemmilta.

   Poista
 6. Kaksi päivää näyttelyssä ja silti en ehtinyt kaikkia tuomarin paras valintoja näkemään ja muutenkin jäi paljon häkkirivejä kiertämättä.
  Onnea teille upeat itämaiset pikkutytöt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua niin harmittaa, kun en sua kissoinesi nähnyt. Mutta pohjatyö jäi olemattomaksi, sekä kierrokset ylimalkaisiksi. Mitäpä siitä muuta voikaan jäädä käteen. Ensi kerralla selvitän teidän tonttinne!

   Poista
 7. Ei ihme, että hurmaannuitte ja saitte pentukuumeen. Siihen on vain yksi lääke: pentu.

  VastaaPoista
 8. Voi mitä ihanuuksia! Ei ihme, jos rakkaus heräsi.

  VastaaPoista
 9. Olette tavanneet varsinaiset söpöliinit :)

  VastaaPoista
 10. Oijoijoijoijoi!!!!! Iik miten nättejä! Näin heidät pikkuruisina silloin, kun Leena haki heidät. Nyt he ovat maailmanvalloittaja-kaunottaria! Ja kylläpä sopivat sun ja Husbendin syleihin täydellisesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin kuin meidän ikiomat pienet ihanuudet <3

   Poista
 11. Voi jee, mitkä tyypikkäät kaunokaiset! Kotikissa/siamilaistaloudessamme tietty ollaan ihan yhtä sekaisin kaikista kissoista, mutta nelkut nyt kerta kaikkiaan on sillä omalla tavallaan erityisiä <3

  J.K. Valitettavasti asian laita taitaa olla, että tuo pentukuume – kerran kun sen saa – on krooninen vaiva, joka aika ajoin nostaa söpöä päätään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikenlaiset kissat on meidänkin mieleen, mutta itämaiset vievät jalat alta! Voi kun tietäisi, kestääkö kissayhdyskuntamme uutta jäsentä....

   Poista
 12. Miksei teille voisi tulla ihka omat pennut...?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me ei olla ihan varmoja Nipsun mielipiteestä. Ulkona vierailevat kissat saavat sen ihan villiksi huutajaksi, sekä merkkailijaksi. Ei uskalla ottaa riskiä. Ehkä.

   Poista
 13. Näitte Leenan lapsukaiset, voi kääk tätä kateuden määrää ;)

  Ihanat tylleröt, ei ihme että niihin rakastui ♥

  VastaaPoista
 14. Kiitos kaikille ihanista kommenteista! Tytöt on persoja kehuille
  ( myös kissatytöt ;)
  Parasta itämaan ipanoissa on luonne; he niiin rakastavat kaikkia ( tietenkin Pirkko- täti ja Husbend- setä olivat erityisen ihania tyttöjenkin mielestä ), nämä ipanat ovat myös itämaiseen tapaan uteliaita ja vauhdikkaita. Mutta eivät niin
  vauhdikkaita kuin rakas edesmennyt avaruuteen palannut Komentaja Kaapomies, joka sananmukaisesti singahteli pentuaikansa seinältä toiselle ja päin ikkunoita vähän korviaan välillä ravistellen. Kaapo oli erityismies, olimme
  varmoja että hän oli saapunut jollain avaruusaluksella maan pinnalle ja hänet
  noudettiin suurempiin tehtäviin takaisin lokakuussa.
  Pitkätukka Missy on supernaisellinen, ihanaa on räplätä mamman meikkipussia, kynsilakkaakin on laitettu nenänpäähän.. Mini ( Kuupperi) on jätkämäisempi...muistuttaa Kaapoa jonniin verran =) Papu-setä kärsivällisesti suhtautuu talossa lisääntyneeseen girlpoweriin.
  Ipanoita voi tulla katsomaan Jämsään missikisoihin heinäkuun 17.päivä (ainakin) ja ehkä Helsinkiin heinäkuun lopulla.
  Saamamme toipilaspuku on mahtava. Tosin se päällä on tehtävä voltteja ja kuperkeikkoja, mutta eiköhän se siitä!

  VastaaPoista
 15. Voi tavaton mitä kaunottaria! Ei ihme, että hurmaannuitte.

  VastaaPoista