Bélalla on pipi

sunnuntai 8. marraskuuta 2015


  Eilen illalla huomattiin, että Bélalla on kaulan alaosassa rinnassa pipi. Alueelta on karvat pois ja iho vereslihalla. Kissan elämää tuo ei näytä mitenkään haittaavan, eikä Béla arastele ympäröivää ihoaluetta. Mitään tulehduksen merkkejä ei näy, eikä myöskään iho-ongelmaa. Pala Bélasta vaan puuttuu. Pipi on ihan mysteeri, mitään selitystä ei keksitä.On tutkittu koko koti ja catio, eikä vinkkejä löydy. Ei karvojakaan. Olin koko päivän kotosalla, eikä mitään supermaukujakaan ole kuulunut. Keksittekö selitystä tälle 20 €sentin kokoiselle palapuutokselle?


Toivottelemme kaikille mukavaa isänpäivää!
Meillä kisuisukin juhlaa on vietetty jo lähes koko viikko. Ensin hankin Kauppahallista isukin lempparimakuisen minttu-suklaakaakun, koska Gebsu näin mulle kuiskutti. Isukilla oli vapaus nautiskella kakku haluamanaan hetkenä ja torstaina se oli jo kadonnut. Perjantaina toin manterisarven, joka katosi saman tein. Eilen kisuisukki haki kaupasta itse itselleen isukinpäiväsiiderit, arvaatte varmaan että nekin jo katosivat. Unkarissa ei isänpäivää vietetä, siksi meillä tämä perinne on nimenomaan kisukki-isukin päivä ;)

30 kommenttia:

 1. Onhan tuo vähän ilkeän näköinen ja varmasti vaatii seurantaa. Ehkä soittaisin eläinlääkärillekin. Outo juttu. Toivottavasti ongelma ratkeaa ja sille löytyy selitys. Raportoi nyt täälläkin, miten puuttuvan palan tarina jatkuu.
  Taidan muuttaa teille kisukki-isukiksi. Niin mahtavat herkut on viikon mittaan ollut tarjolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hiukan näyttää alue laajentuneen, joten huomenna tilaan lääkärinajan. Raporttia kyllä seuraa.

   Hih, vai että herkut maistuisivat sulle <3

   Poista
 2. Meillä kanssa kissalla oli samankaltainen puuttuva pala niskassa ja lapaluiden välissä, näytin lääkärissä, sanoivat olevan kokkibakteerin aiheuttama ihoinfektio. Lääkärissä niskaan laitettiin loisten varalle jonku ampulli ja kotiin annettiin kutitusta lievittävää voidetta sekä kauluri. Haava kyllä parani, mutta kaulurin pois ottaessa rapsutus alkoi ja kohta aukesi uudelleen :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iho oli ensin aivan siisti, mutta nyt iltaa kohden alue on hiukan laajentunut ja pinta ei enää olekaan sellainen, että voisin sanoe ettei ole infektio juttu :( Kiitos vinkistäsi, lääkäriin mennään.

   Poista
 3. Toivottavasti teillä selviää kerta hoidolla, mikä lienee onkaan! (: Paranemisia !

  VastaaPoista
 4. Au, onpa kurja pipi! :-/ Toivottavasti paranee pian. Rapsutukset ja hennot puhallukset Bélalle! Kisuisukkiherkut kuulostivat tosi hyviltä! :)

  VastaaPoista
 5. Toivottavasti syy selviää ja paranis nopeaan...
  - Mukavaa päivän jatkoa :)

  VastaaPoista
 6. Oi, puhallus pipille. Onpa mysteeri.

  VastaaPoista
 7. Voi Bela! Onpa tylsä pipi. Mutta onpa hassua kun herkut katoavat :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pipi on vaan kasvanut ja nyt näyttäisi erittävän jotakin... joten lääkärille on päästävä. Herkut ei ehdi meillä happaneen!

   Poista
 8. Voi Bélaa! Tosin huojentavaa on aina se, että a) kissa voi hyvin ja b) pipin voi nähdä. Tsiljoona kertaa pahempaa on se, että kissa voi huonosti eikä vaivan syytä näy... Meillä Mustiin tulee joskus reikiä Ransun jättikynsistä. Hyvin nekin paranevat, ei ole tarvinnut mennä eläinlääkäriin. Nyt Ransulla on samassa paikassa kuin Bélalla joku rupi, jota se raapii joka päivä, niin että rupi vain kasvaa. Jonakin päivänä sekin putoaa ja iho taas paranee, näin on ainakin ennenkin aina käynyt. Mistä lie punkinpuremasta alkanut raapia. Näitä on aina punkkikaudella, joka jatkuu siis edelleen, kun on niin lauhaa. Mutta tää ei liene Bélan vaivan syy, mikä lie kyseessä.
  Ihana isukin hemmotteluviikko :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aikas hyvä teoria, kiitos, lohduttaa. Paitsi että tuo haava on nyt pahempi kuin aamusta. Ekaksi luultiinkin, että on vaan kaverin raapaisema, mutta nyt tulehdusoirettakin. BYääh.

   Poista
 9. Oi voi onpahan ikävän näköinen! Toivottavasti paranee pian. Rapsutus Belalle.

  VastaaPoista
 10. Auts, onpa inhan näkönen pipi, toivottavasti paranee pian.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja inhottavammaksi vain muuttuu. Kiitos, kaikki toivottelut nyt tarpeen.

   Poista
 11. Kipeän näköinen pipi. Toivottavasti vain joku naarmu ja paranee pian. :)

  VastaaPoista
 12. Mistä ihmeestä pipi voi johtua :( Voiko kyse olla kutinasta että Bela olisi itse sen rapsuttanut auki? Toivottavasti syy selviää lääkärillä ♥ Paranemisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me ei oo nähty Bélan kertaakaan sitä rapsuttavan, se on kumma.
   Mutta lääkäri on heti aamusta varattuna.

   Poista
 13. Mistähän Belan haava oli tullut? Ihmettelen.

  VastaaPoista
 14. Voi ei toivottavasti toisen pipi pian paranee! <3

  VastaaPoista
 15. Voi tästäkö se ihottuma -homma alkoi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tässä kohtaa me huomattiin, kun kaulasta puuttui pala :/

   Poista