houkutin

tiistai 3. kesäkuuta 2014

Työmatkani varrella on jo kolme houkutinpistettä, nimittäin Tampereen Jäätelötehtaan myyntipaikkaa. Tässä tötterölle survaistu ensin pohjalle superlampparini pistaasi, sitten joku uusi kookos ja päälimmäisenä creame brulee. Slurps. Tämä ei ole maksettu mainos.

Onni on iso jääteköannos aurinkoisena päivänä työpäivän jälkeen. Sen voimalla jaksaa möyriä puutarhoimassa pitkään!

36 kommenttia:

  1. Onpas houkuttimia kerrakseen - onni on, jos osaa jättää sen siihen annokseen per työpäivä;)

    VastaaPoista
  2. Toivottavasti sattuu tulemaan vastaan tuo jätskimyymälä, jos maistais sitten :)
    Jos sattuu jätskittämään...

    VastaaPoista
  3. Oioi mikä herkku! Minullekin kelpaisi pistaasi-kookos-cremebrulee yhdistelmä. Olen hulluna kookokseen kaikissa muodoissa.

    VastaaPoista
  4. Voi nam, koskahan minä saan maistaakseni kesän ensimmäisen öttterön...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuokka nyt Maria sivuun hetkeksi ja mars jäätelötötterökaupoille ;)

      Poista
  5. Kavalia houkutuskoppeja työmatkasi varrelle onkin kiikutettu.
    Onneksi lankesit niistä vain yhden luukulle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, se oliskin hyvä suora. Vieläköhän kolmospaikassa jaksaisi. Kaksi annosta lupaan syödä!

      Poista
  6. Oi joi... on näitä toisten herkkupostauksia niin kiva katsella :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle tuli karsee jätskihimotus nyt kun katsoin kuvaa...

      Poista
  7. Oho, kolmikerroksinen herkku! Vähän niin kuin olis teidän kissat päällekkäin jossain lokerikossa ;-D Herkut, siis!

    VastaaPoista
  8. Työpaikan keittiö tyhjensi pakastimet, niin sieltä löytyi suklaatuutteja. Minä vapaaehtoisena tietty niitä popsimaan. Ei kaupan tuutti valu sulaneena, sen voi jopa laittaa nurinpäin eikä pisaraa tipu pöydälle...siinä on niin paljon sakeuttamisainetta! Se kyllä tuntuu myös suutuntumassa. Ei hyvä. Tahtoo siis oikeaa jäätelöä...oliskohan tuo?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yöks, kuulostaa ihan synteettiseltä.
      Tampereen jäätelötehdas valmistaa aidoista marjoista, hedelmistä ja eri mauista tehtyä, ei siis keinotekoisesti maustettua, tuoretta italialaista gelatoa. Ainoastaan mielikuvitus on rajana eri makuja yhdisteltäessä. Tehdas valmistaa maitoon, kermaan, jogurttiin, juustoon tehtyjä jäätelöitä sekä vesipohjaisia sorbetteja. Pakkaukset ovat viiden litran irtomyynti- ja kertakäyttöastioita.

      Vois kuvitella, että olis aitoa?

      Poista
  9. Pepsi: Kunpa emäntä saisi jostain tuollaisen, niin minäkin voisin maistella.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en tykkää mamman maustetuista jätskeistä, vain vaniljasta.
      -Bèla

      Poista
  10. Aah! Minulla on vielä tötterökausi korkkaamatta...

    VastaaPoista
  11. Ohnou! Mun lemppareita nuo kaikki myös! Tuli ihan kauhee jätskihimo...

    VastaaPoista
  12. Vastaukset
    1. Totta. Monesta asiasta voisin luopua, mutta jätskistä en!

      Poista
  13. Voih! Pistaasi on minunkin suosikkini ja vanha kunnon rommirusina :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sait juuri ylipuhuttua mut ottaamaan rommirusinan ensi kerralla ;)

      Poista
  14. Slurps! Meidän kylältä on kadonnut jäätelökioski :( se oli ihana kesähuvi.

    VastaaPoista
  15. Voi tokkiisa, kyllä maistuis mullekin. Pistaasi on munkin lemppari ja kookoksesta tykkään kans. Nammmm.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänään taas koukkasin jäätelölle; pistaasi, kookosmanteli ja valkosuklaa. Slurps :P

      Poista
  16. Oeltkos maistanut Minettiä, sekin on kuulemma vallan mainiota paikallista?

    VastaaPoista