pikaisesti messuilla

sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Poikkesin eilen Tampereen Kotivisio- messuilla voitettuani blogiarvonnassa sinne pääsyliput. Sen verran vähän ihmisiä oli liikkeellä näillä uutuusmessuilla, että katsella sai hyvinkin rauhassa. Vasta itse tapahtumassa selvisi, että ne ovat entiset ASTA-messut. 

Tarjonnassa oli paljon taloa rakentavalle suunnattua asiaa ja ne osastot me ohikäveltiin melko ripeästi. Mielenkiintoisia olivat uusien pikkufirmojen innovaatiot. Sisustuksissa oli aika paljon edelleen valkoista, joka ei ole mun juttu sitten ollenkaan. Yläkuvasta ottaisin itselle sensijaan heti nuo puutolpat pikkupöydiksi ja tuon mukavanhan lipaston, vaikka melamiinia onkin. Seinän pinnoite kolossa oli myös mielenkiintoinen.

Alakuvasta tahtoisin tuon puupinotapetin, nuo hassut pehmopäät ja tuon sohvapöydän. Mukaan lähti vain pari lintunaulakkoa ja karhukuva, muutakin kiinnostavaa olisi kyllä ollut mutta lompakko on remontin ansiosta tyhjä.14 kommenttia:

 1. Olisit laittanut myös niistä ostoksistasi foton :)

  VastaaPoista
 2. Minä olen sen kammoamasi valkoisen ystävä tätä nykyä. Olen asunut monta vuotta joskus maalla hirsitalossa ja sain siellä toteuttaa "puurakkauttani" riittämiin ;0)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moneen paikkaan se valkoinen tyyli on passeli, mutta ei meille ;)

   Poista
 3. Me jätettiin tuo puoli melkein tyystin rauhaan, kurkattiin vain se sisustusnurkka ja viihdyttiin antiikki- ja keräilypuolella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Husbend ei suostunut sinne keräily ja antiikkiosastolle kuin ovenraosta kurkkaamaan, en sitten viistinyt yksin mennä. Sisustusnurkassa jotakin kivaa oli onneksi.

   Poista
 4. Karhukuva ja naulakko kiinnostaa minuakin, kuvaa jään siis odottelemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaahas, no saamanne pitää jonakin päivänä ;) Karhukuvan eka kiinnitysversio ei toiminut, nyt metsästän uutta kuvaa. Periksi en anna!

   Poista
 5. Joskus on parempi mennä katselemaan mielenkiintoisia asioita tyhjän kukkaron kanssa. Tulee vähän tarkemmin harkittua ostoksia. Karhukuvaa ja naulakkoa odotellessa...

  VastaaPoista
 6. Luonnollisen oloisia sävyjä ja pintoja kuvissasi. Minua myös tökkii liika valkoinen, varsinkin jos se on jotain kiiltäväpintaista ja modernia!

  Pöh, mikähän bloggeria vaivaa, kun osa kuvista ei näy??? Tätä on esiintynyt muissakin blogeissa. Kun klikkaa niin kuva tulee näkyviin, mutta muuten ei näy. Sama juttu, oli sitten työkoneella tai kotona.....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joku vika bloggerissa on, mullakin on ihan viksallaan sivuosan kuvien koko. Olen odottanut että paranisi itsestään, mutta ei taida korjaamatta kuntoutua...

   Poista
 7. Jaahas, meil just pilkottiin polttopuiks nätit pöllit. Ei tullu miälen viereenkään tehä niistä pikkupöytiä. Nättejä kyllä olisivat. Ottasin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nonni! Siitä olisist saanu heti kaupaksi meille parit pöllit. Ja loput rahoiksi nettimyynnillä ;)

   Poista