ne messuostokset

perjantai 11. lokakuuta 2013

Yleisön pyynnöstä esittelen nyt messuostokseni, vaikka eivät varsinaisesti esittelykunnossa vielä olekaan. Olkaa hyvät, lintu ja karhu. Älkää välittäkö kellertävästä sävystä kuvissa, se ei ole totta!


Lintukoukkuja ostin kaksi, mutta kotona löysyin niitä kassista neljä. Vähän ihmettelinkin ostosteni kallista hintaa. No, eivätköhän nuo söpöläiset paikkansa löydä. Ainakin makuuhuoneen takaseinälle tulee Husbendin kilkuttimia varten yksi koukku. Ehkä toinen minun puolelleni symmetrian vuoksi, vaikka en tiedä mitä siinä roikottaisin.


Tuulikaappiin karhun seuraksi sopii myös yksi tirppanaulakko. Karhu on myös messuostos, kiinnityksessä oli pikkuista ongelmaa.... juu tiedän kyllä että servettitekniikka ei ole tarkoitettu paksulle materiaalille mutkun... Katsotaan, mihin päädymme. Kelpaako karhu näin raadeltuna vai revinkö sen alas ja hankin uuden kuvan. Missiona on siis ison ja ruman sähkökaapin tuunaus.

 

27 kommenttia:

 1. Kiva naamiointi sähkökaapille! Lintukoukut sopivat hienosti tapettipuiden oksille.

  VastaaPoista
 2. Oi, teillä on metsä eläimineen sisällä! Ihanat tunnelmat niistä tulee.
  Nuo tipunaulakot sopii niin hyvin tuohon tapettiin että laittaisin ne varmaan kaikki sinne makkariin, sinne sun tänne. Sehän on kuin tapetti lähtisi elämään irti seinästä huoneeseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Metsä on niin ihana, että kiva saada leikisti pala sitä kotiinkin :) Tipuille löytyy paikkoja, vaikeutena on vain valinta. Tapetin kanssa kyllä mätsää kivasti.

   Poista
 3. Ihanat lintukoukut! Ja mustat tassut, ja ruskeat ja ... :) Ihana kasa edellisessä postauksessa!

  VastaaPoista
 4. Siis ihan mielettömät sisustusjutut :) Se karhu on todella mainio ja ne lintukoukut sopivat siihen tapettiin todella hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Kiitos. Karhuun ollaan niin tykästytty tässä parin päivänä aikana että jää raadeltuna tuohon sähkökaappiinsa. Sen voi joskus vaihtaa johonkin toiseen kuvaan, jos alkaa kyllästyttä.

   Poista
  3. Sen verran olen utelias, että pakko kysyä... :) Mitä sun husbend aikoo siihen ripustaa?

   Poista
  4. Luulen, että Afrikasta tuomansa käsipunos ja Kreikkalainen rukousnauha, jotka roikkuivat ennen sängynpäädyssä, päätyvät tuohon. Mutta varmahan en voi olla ;)

   Poista
  5. Ihan hyvältä sunnitelmalta kuulostaa :))

   Poista
 5. Lintukoukut sopii tapettiin tosi hyvin, minäkin laittaisin ne kaikki sinne tänne sopiviin paikkoihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä laitamme ne kaikki tapettiseinälle, oli roikotettavaa tai ei ;)

   Poista
 6. Tipuset puuhun oksalle sopivat kuin nenä päähän. Erittäin onnistunut hankinta.

  VastaaPoista
 7. Tipunaulakot ovat kuin tehtyjä tuohon makkarin tapettiin, vaikka ei mitään niihin ripustaisikaan. Hieno karhun kuva, olisi kyllä kiva lisä eteiseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos between, sinäkin liityt samaan kuoroon ;) Karhu on kunkku, totesi husbend, eikä suostu luopumaan. En minäkään enää.

   Poista
 8. Ihanat koukut ja karhu ! Nätit muuten myös nuo pitsilyhtysi pöydällä !

  VastaaPoista
 9. Hienoja. Linnut ovat ihan kotonaan puiden oksilla ja karhu- mikä oiva keksintö sähkökaapin oveen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kun näin linnut, en voinut vastustaa. Oli niin selkeänä heti ajatus! Sähkökaappiin mietittiin yhtä ja toista, sitten löytyi karhu :)

   Poista