tummia kaunottaria

keskiviikko 26. heinäkuuta 2017

Pallerolaukkojen kasvua olen seurannut suurella jännityksellä ja ilolla. Nyt alkaa jo väriä hahmottumaan pintaan.

Mustaselja on niin upea lehdistöltään ja myös kukka on kaunis.

Hiukan liian ärhäkkä, eli kirkas, värisävy mun makuuni. Mutta muuten kärsämöt on kivoja.

Pallerolaukkakuvia ei voi olla liikaa; tykkään, tykkään!

Tummia maksaruohoja löytyy useita. Ihanat loppukesän ilostuttajat.

Maksaruohoja kerään edelleen lisää.

Tässä sekamelskahässäkkä.

Laventelit kuuluvat jokaiseen kesään.

Tässä muutama tumma kaunotar puutarhasta.

12 kommenttia:

 1. Ihania! Olisikin tosi makeeta, jos siankärsämöstä olisi joku viininpunakukkainen lajike. Eipä taida olla, ne tummimmat ovat justiin tuollaisia lievän rumahkoja pinkkejä (anteeksi vain kukkanen ja kaikki pinkin ystävät). Netistä kun etsii kuvia, on varjossa otetuissa kuvissa epäilyttävän tummat kukat, epäilen, ettei ole valossa samanlainen sävy... Toisaalta, kyllä tuo toimii monessa kohtaa niin kuin tuossakin penkissä todella kivasti. Ehkä ruskeanpunainen olisi enemmän mieleesi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koitin haeskella oranssia, mutta löytyi vain keltainen. Ja totesin, että on liian korkeita siihen kohtaan mihin haaveilin. Tää menettelee tuossa seurassa, mutta yksittäin katsottuna on ärhäppi. Tumma viininpuna olis makee!

   Poista
 2. Upeita kuvia ja voi miten oli hauskannäköinen tuo pallerolaukka😍👌en ole tuollaista koskaan nähnyt. Ihanaa keskiviikko päivää sinne❤️☀️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Päivä on ollutkin niin ihana ❤ ja pallerolaukat on söpöjä.

   Poista
 3. Minulla on kärsämöä sekä punaisena että keltaisena. Keltainen huitelee kohta varmaan metrissä ja sille tulee lähtö johonkin, kunhan vain keksin, minne. Punainen on minusta kasvutavaltaan nätimpi, kun se näyttää pysyvän paljon matalampana. Sattumoisin punakärsämöni kasvaa Rostern-akileijan vieressä ja molemmissa on samaa punaista sävyä. Joskus sattuma tuottaa kivoja yhdistelmiä.
  Tuo pallerolaukka on ihana. Ihan olin unohtanut, että se aloittaa kukintansa vasta näihin aikoihin. Ukkokulta jo kyseli, mitä ihmeen ruohosipulia olen laittanut kulkuväylän reunaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, mullakin joku vieras kysyi saman ruohosipulikysymyksen. Harmi, että kärsämöt on hujoppeja, tykkäisin katsoa luontoon alaspäin.

   Poista
 4. Kauniita kuvia. Mustaselja on upea!
  Aurinkoista keskiviikkoa sinulle <3

  VastaaPoista
 5. Upeita tummia kaunottaria! Kärsämöt ovat nättejä, mulla kasvaa kukkamaassa vain valkoinen hyvin kerrottu koreakärsämö ja tykkään siitä kovin. Laukkojen ystävä en oikein ole ollut, mutta tuo pallerolaukka näyttää kyllä aikas kauniilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on myös itsekasvattamaa koreakärsämöä, se on kiva. Ja tykkään kaikista lainoista, nämä pallerot on söpöimmät.

   Poista