mMeoooWww eli nelinäytöksinen kidutusnäytelmä

keskiviikko 19. lokakuuta 2016

Meidän koko kissanelikko kävi eilen eläinlääkärillä. Vaikka kissoja ei tahallisesti vahingoitettu, kuvamateriaali ei sovi herkimmille lukijoille. 

Tein huolellisen suunnitelman, miten saisin koko jengin käytettyä putkeen klinikalla kahden kuljetusboxin avulla. Suunnitelmissa oli ottaa ekalle reissulle Jesse ja Nipsu, mutta Nipsu ei sitten halunnutkaan. Kiireessä nappasin mukaan Bélan. Matka sujui Bélan laulua kuunnellessa, välillä Jesse piipitti parisen kertaa.

Jesse tutkittiin ja terveeksi todettiin, jonka jälkeen poika sai rauhoittavan lääkkeen ja Béla oman tutkimuksensa jälkeen rokotuksensa. Jesse jäi operoitavaksi ja ajelin kotiin Bélan kanssa.Béla kotona, homma hoidettu kunnialla.


Husbend oli sillä välillä paikallistanut Nipsun ja yhteistoimin pakattiin Nipsu boxiin. Suunnitelmana oli alunperin ollut toisella kierroksella ottaa Béla ja Gebsu yhdessä isoon kuljetusboxiin. Nipsua ja Gebsua taas ei voinut ajatella samaa looraan laittavansa, joten nappasimme Gebsun valjaisiin. Gebsu kun niissä kulkee yleensä ihan mielellään. No ei tällä kertaa. Ei. Onneksi Husbend lähti varoiksi mukaan reissulle! Gebsu huusi kuin syötävä koko automatkan ja suurimman osan klinikalla odottelun ajasta. Gebsun karjunta herätti hilpeyttä muissa ihmisasiakkaissa, ei juurikaan meissä. Jotta kaikki Gebsufanit eivät järkyttyisi, saatiin sentään yksi rauhallinen kuvakin joka alla.
Lääkärin tutkimuksen aikaan Gebsu rauhoittui ja sai myöskin terveen paperit, sekä rokotteet.


 Nipsukin antoi pientä ääninäytettä....
Nipsu todettiin myös terveeksi, joskin vähän vatsan alle on rasvaa kertynyt. Ja eikun rokotteet peliin.


 Tässä odotellaan sivukäytävällä laskun maksua (250€ yhteensä, taidettiin säästää poliklinikkamaksuja) ja paperien valmistumista kolmen kissan kanssa.


Onni on 3 vuotta voimassaolevat rokotteet ja se, että Jessen rokotustahti ei ole sama kuin muiden. Isot pojat olivat heti kotiinpäästyä ihan rauhallisia. Jesse söi ja pääosin nukkui illan. Tänään Jesse on leikkinyt ja juossut hurjapäisenä, ei uskonut vaikka lääkäri määräsi riehusmiskiellon viikoksi ;)

34 kommenttia:

 1. Hyvin voi kuvitella mitä muutama itämainen saa suustaan pihalle -yksin tai yhdessä 😄 -ei kai kukaan vaan mennyt sanomaan ääneen sanaa "eläinlääkäri" (vaikka kakkossatsi sen kyllä haistoikin jo ennen ulko-oven avautumista)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tarvinnut sanoa, riitti että boxit oi edellispäivästä sisällä ja sitten aloin tekemään lähtöä...Kakkossatsi tiesi jo tasan tarkkaan.

   Poista
 2. Gebsun mielestä on hyvä välillä vähän ääntä avata :D Suoritus selvitä neljän kissan kanssa tuollaisesta retkestä! - Emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Gebsun äänenavaus tuotti enemmän kuin edelliset 6 vuotta yhteensä ;)

   Poista
 3. Huh, yhden kissan käyttäminen lääkärissä on stressin paikka, mutta ehkä neljä ei nelinkertaista sitä :) Hieno suoritus ja nyt se on taas tällä kertaa ohi. Gebsu viihdytti odotushuoneen väkeä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rokotukset nyt moneksi vuodeksi suoritettu ja ehkä sitten olen viisaampi ja kytän yksitellen, tai jos unohdan tän kokemuksen niin extremeä taas ;) Odotushuoneessa todella naurettiin Gebsulle, oli monta koiraa ihmisineen ja myös henkilökuntaa.

   Poista
 4. Heh! Nuo eläinlääkärireissut ovat aina varsinaisia elämysmatkoja, ikimuistoisia ja vaiherikkaita :D Lisämaustetta asiaan saa vielä, jos siellä odotustilassa sattuu olemaan joku hermoileva koira.....
  Mepä on joskus viety eläinlääkäriin rokotuksille 5 kissaa kerralla. Sekin reissu pysyy mielessä kyllä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, veit vieläkin enemmän! Koiria oli monta monta odottelemassa, mutta ne oli aikas hiljaa kaikki ;)

   Poista
 5. Juju niiiin ymmärtää Gebsun konsertin. :) Onneksi homma on nyt ohi kaikkien osalta - ja Jessekin taitaa olla jo koettelemuksesta täysin toipunut. Vaikka meillä on rokotettavia puolet vähemmän, niin olen silti kiitollinen siitä kolmen vuoden voimassaolosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitähän ei tiedä, vaikka olisivat jokainen erikseenkin shown järjestäneet ;) Olis saatu vielä enempi kärsiä ja hävetä! Kiitos Jujulle ymmärryksestä.

   Poista
 6. Neljän kanssa saakin jo suunnitella! Kahden kanssa vielä riittää boksit ja kädet ihan hyvin, vaikka omanlaisensa elämys se sekin on. Ja teillä on vielä ne itämaiset sounditkin :-D

  Hyvä että Jesse on kunnossa! Saisi se sitä riekkumiskieltoakin noudatella, mutta jos ei ehdi niin ei ehdi, ei voi mitään ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joku hoitajista selittelikin muille, että itämaiset on äänekästä rotua ;) Jesse toipuu hyvin, mutta vauhti ei juurikaan hiljene.

   Poista
 7. Kukapa lapsi sitä rokotettavaksi suosiolla lähtisi. Kyllä ne kissat näköjään vaistoaa, milloin ollaan lääkärireissulle menossa. Juuso menee nykyisin suosiolla koppaan, vaan eipä tule eläinlääkärissä sieltä ulos. Onneksi kopassa on irroitettava katto, joten sitä kautta se aina sieltä tutkimuspöydälle nostetaan.
  Odotin, että neljästä kissasta hinta olisi korkeampikin. Tuohan tuntuu suorastaan inhimmilliseltä summalta, vaikka kukkarossa tuntuukin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietin kanssa tota hintaa, että taisi tosiaan olla yhdellä klinikkamaksulla koko jengi. No, edes pieni lohtu. Ja on sitä tossakin tarpeeksi.

   Luulen, että ensi kerralla myös Jesse osaa käyttäytyä isoveljien ohjeistamalla tavalla...

   Poista
 8. Hyvä, että ootta raportoinu koko reissu ja kertonu koko maailmalle mitä mieltä ootta. Mäkään en jätä ikinä mitään sisälleni vaan kerron kaikille mielipiteeni. Rudi ja Eddie joskus vaan pikkasen laiskasti myötäilee mua.
  - Pate -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kyllä kerroin, että oon nyt paikalla ja että EN halua palvelua. Mutta silti mua palveltiin, muka. Terveisin Gebsu, kiljukaula.

   Poista
 9. Gebsulla onkin järeä ilme parissa kuvassa. Ei silti, ymmärrän häntä oikein hyvin. Kukapa sitä lääkärissä viihtyisi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja vielä autossakin! Kaksi kertaa 15 kilometriä!

   Poista
 10. Riehumiskielto! Kissalle! Hahaha mua naurattaa tää ehkä loputtomasti! Khihiiiii!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin hei ja kuvittele, mä oon vielä pentu! Se hassu lääkäri kirjotti sen mammalle vielä ohjeeksi. No en tottele, kun en ehdi.
   - Jesse

   Poista
 11. Meillä on sama edessä ensi kuussa, tilasin justiinsa tänään ajan. Mä soitan suosiolla mun äidin avuksi, yksin en pärjäisi ollenkaan :D

  On teillä ollut reissu !

  VastaaPoista
 12. Hyvä Gepsu, oma mielipide pitää sanoa selkeästi, että ei tule väärinymmärryksiä :)
  Kunnioituksemme hienosta suorituksesta neljän höpinkäisen kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä siellä klinikalla kaikki varmasti tiesivät, että kuka ilmoittautui. Höpinkäiset ja ihmiset elossa, iloitsemme!

   Poista
 13. Nostaisin hattua tälle suoritukselle, jos olis hattu päässä. Neljän kissan lääkärikäynti yhtenä päivänä on melkoinen suoritus.
  On tosi hyvä, että rokotteiden vaikutusaika on nyt pidempi, vähentää turhaa stressin tuottamista.

  VastaaPoista
 14. Voi että, melkoinen reissu. Piti ihan ääneen nauraa ;)

  VastaaPoista
 15. Ipanuudet ja palvelijat elämysmatkalla!

  VastaaPoista
 16. On se kyllä varmaan ollut aikamoinen hulina neljän kissan kanssa! :--D Tai kolmen, koska Bela pääsi kotiin kun muut olivat vielä lääkärillä. Olikohan Bela ihmeissään kotona kun kaikki kamut oli poissa :0

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mietittiin, että olkoon eka kerta kun Bėla oli ihan yksin kotona. Tiukasti oli kyllä ovella odottamassa :)

   Poista
 17. Onni ja Osku sanoo, että eläinlääkärillä käynti on pepusta, etenkin Onni sitä mieltä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy vaan toivoa, että ei tule ylimääräisiä käyntejä :)

   Poista