rentoina

maanantai 25. huhtikuuta 2016

Olen edelleen sairauslomalla flunssani kanssa, mutta sen verran parempi jo, että uskaltauduin vihdoin ihmisten ilmoille. Joogan kevätkauden päättäreihin oli ohjeistus sellainen, että tiesin jotakin rentoa olevan tulossa. Ja todellakin rentoa me saimme! 

Vasemmalla kuningaskongi, äänimaljoja, oikealla aurinkokongi.
 Peter Hess Äänimaljahieronta metodi on hoitomuoto, joka on kehitetty monien vuosien tutkimustyön tuloksena ja sen kokonaisvaltaiset hyödyt ovat kaikkien ihmisten ulottuvilla, jotka ovat kiinnostuneita hoitamaan kehonsa, sielunsa ja mielensä hyvinvointia. Äänimaljahieronta on metodi rentoutumiseen, hyvinvointiin ja terveyden edistämiseen.

Äänimaljahieronta perustuu äänen värähtelyyn ja harmonisten ylä-äänien vaikutukseen kaikkialla kehossamme maljojen värähdellessä keholla tai sen välittömässä läheisyydessä.
Äänimaljojen fysikaaliset värähtelyt leviävät kaikkialle, ihon, kudosten, elinten ja luiden kautta koko kehoon kokonaisvaltaisesti, hoitaen kehon kaikkia yli sataa triljoonaa solua.
Sointukylvyssä luodaan ääniä tilassa, erityisesti ylä-äänien ja voimakkaan värähtelyn tuottamiseen kehitetyillä, hoitavilla äänimaljoilla ja kongeilla, joita osallistujat kuuntelevat ryhmänä.

Äänet johdattavat hellästi unen ja valvetilan rajamaille, keinutellen äänten ja värähtelyjen aalloilla, sointujen huuhtoessa kehoa, sielua ja mieltä.
Säännöllisellä syvärentoutuksella on todettu olevan stressinsietokykyä ja fyysistä, sekä psyykkistä jaksamista parantava vaikutus.

Louskuttava yskäni hiljeni täysin hoidon aikana. Tunne oli sanoinkuvaamaton, kuin olisin leijunut vartaloni yläpuolella, todella rentona. Sointukylpyä meille tarjoili Johanna, tässä linkki hänen sivuilleen. Tätä on saatava lisää.


”Äänimaljan sointu koskettaa syvintä olemustamme saaden sielumme hellästi värähtelemään.
Ääni rentouttaa ja purkaa kehon ja mielen jännitystilat vapauttaen voimavaramme ja vahvistaen kykyämme parantua”
-Peter Hess-


Kotona rentoilevat isukki ja kisu <3

11 kommenttia:

 1. On kokeilut eräässä ryhmässä ja hyvältä tuntui.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikutus kuulemma kestää muutaman päivän, viimeyön nukuin todella hyvin ja heräsin virkeänä.

   Poista
 2. Varmaan hieno kokemus. Näyttää siltä, että kotonakin osataan rentoilla:)

  VastaaPoista
 3. Kiva kuulla, että sait äänimaljahieronnasta avun. Minäkin teen noita hoitoja.

  VastaaPoista
 4. Kuulostaa aika huimalta. Mutta hyvältä:)

  VastaaPoista
 5. Kuulostaa ihanalta. Soiva malja on tuttu peli, mutta tuollainen terapiasessio on vielä kokematta.

  VastaaPoista