kutittajan henkilöllisyydestä on saatu vahva epäily

perjantai 25. maaliskuuta 2016

Kutittaja-Gebsu (engl. Gebsu the Tickler) on vastikään tunnistettu, Tampereen läntisessä kaupunginosassa vuodesta 2010 toiminut sarjakutittaja. Kutittaja-Gebsua pidetään yleisesti ottaen maailman kuuluisimpana sarjakutittajana. Tunnistus on melkoisella varmuudella voitu todentaa turvakamerakuvan ja päiväaikaan tapahtuneen tapauksen ansiosta.

Turvakameratallenne.
»Kaksi kutitustapausta on epäilemättä tehnyt sama henkilö. Ensimmäisessä tapauksessa kurkkua on ilmeisesti kutitettu vasemmalta oikealle, ja toisessa tapauksessa laajamittaisen sivalluksen takia on mahdotonta sanoa, mihin suuntaan nauruun johtanut kutitus on tehty, mutta viiksikarvoja löytyi seinältä läheltä paikkaa, jossa naisen pään on täytynyt olla.
Kaikki kutituksien olosuhteet saavat minut tekemään sen johtopäätöksen, että naiset ovat olleet makuulla, kun heidät on kutitettu, ja kaikissa tapauksissa kurkkua on sivallettu ensin.» Toteaa asiantuntija.

Kutittajan tekemiksi arvioiduissa teoissa kutittaja hyökkää yöaikaan naisen kimppuun, kutittaen häneltä kurkkua, sekä sivaltaen kasvoja ja muita ruumiinosia. Kutituksiin liittyvät huhut kiihtyivät keväällä 2016, ja perhe sai kehräyksen lisäksi maukuja kutittajaksi kutsutulta. Kun aihetta käsiteltiin perheessä, palveluskunta alkoi uskoa, että kutitusten takana oli yksi sarjakutittaja, joka tunnettiin nimellä "Kutittaja-Gebsu".

Aihetta käsiteltiin perheessä laajalti, minkä johdosta Kutittaja on nyt jo kansainvälisesti laajalti tunnettu legendaarinen sarjakutittaja. Kutittaja-Gebsu tarinaan aletaan uskoa. Kutituksia ei vielä ole täysin varmasti selvitetty, niihin liittyvistä kertomuksista on tullut aidon historiantutkimuksen, kansanperinteen ja näennäishistorian yhdistelmä. Termiä "ticklerology" käytetään kuvaamaan Kutittaja-tapausten tutkimusta. Kutittaja-Gebsun henkilöllisyydestä on kolme teoriaa, ja kutitukset innoittavat monia fiktiivisiä teoksia.

Uhrien määrä on todennäköisesti enemmän kuin kaksi, useita kutituksia ei ole voitu yhdistää samaan tekijään.

18 kommenttia:

 1. Turvakameratallenteessa näkyy epäilemättä selvästi kaksi kutituselementtiä: tuuheat poskikarvat ja pitkät viikset. Voitaneen päätellä, että Kutittaja-Gebsu on jäänyt kiinni itse teossa :) Luultavasti sarjakutittajan rangaistus on muutama hali, pusu ja nami ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sarjakutittaja voi olla varma, että myös rangaistuksia seuraa sarjassa ;)

   Poista
 2. Huh, kun kuulostaa vaaralliselta! Miten jännittävästi kerrottu; tämän Kutittaja-Gebsun tarinassa olisi aihe vaikka rikosromaanille - uusi menestyskirja "Kutittaja-Gebsu rikoksen tiellä" - emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi ei sentään olla yhtä suuren vaaran äärellä kuin ViiltäjäJackin kanssa ;)

   Poista
 3. Hui, oikea sarjakutittaja! Kannattaa olla varuillaan, että ei ihan nauruun tikahdu kun sarjoittain kutitettavaksi joutuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tutkimusten mukaan on voitu osoittaa jokusia tapauksia, joissa nauruun on kuoltu. Joten varovainen saapi olla.

   Poista
 4. Pelottavaa ja varmasti myöskin laajeneva ilmiö...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämän kissamamman puolesta ilmiös saisi vielä vielä hiukan laajentua.... vaikkapa neljänteen epäilyksenalaiseen henkilöön.

   Poista
 5. Oi! Meilläkin vierailee joskus kutittaja ja sen uhriksi joutuminen on jotain sanoinkuvaamattoman kutittavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että emme ole yksin tämän asian kanssa!

   Poista
 6. Meillä pyörii sarjanukuttaja... onkohan ne jotenkin yhteistyössä....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa siltä, että saattaa olla samaa jengiä! Valppautta!

   Poista
 7. Turvakameran kuva kyllä kertoo paljon! Aikamoisen hurjaa joutua moisen sarjakutittajan uhriksi! Yö toisensa jälkeen, vielä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaarallisia aikoja elämme, ei yhtään tiedä minä yönä joutuu kutitetuksi.

   Poista