Marjan puutarha, osa 5/9 Avoimet puutarhat 2014

perjantai 4. heinäkuuta 2014

 Mikä yhdistää puutarhaihmisiä? Minäpä tiedänkin! 

 Mukavia, rentoja, huumorintajuisia, avoimia ja iloisia ihmisiä. Sellaisia tapasimme kierroksellamme jokaisessa kohteessa. Ei ketään turhantärkeää, jäykkää jöpöttäjää. Kuten Husbend totesi, puutarhanhoito tekee ihmiselle hyvää.

Niin tekee myös puutarhojen katseleminen. Tässä ihana Marjan puutarha, jossa ihastelin tiilireunuksia, ikkunoista tehtyä kasvihuonetta, suloista kasvimaata, kauniita pioneja ja kukkien vehreyttä.

 

 

 Kasvihuone ulkoa ja sisältä. Kateellisena totesin pelargoni-kokoelman.(ja vielä saman päivänä rikastuin kolmella pelargonilla, mistähän mahtaa johtua)

10 kommenttia:

 1. Ihana puutarha ja ooh mikä kasvihuone! Hyvin toteaa husbend, näin se taitaa olla. Puutarhaihmiset ovat harvinaisen fiksua porukkaa ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kasvihuone on oikein helmi :) Mitäs me harvinaisen fiksut ;)

   Poista
 2. Just noin, puutarhaihmiset ovat vaan niin ihania :) Tackar och pockar again kuvista !

  VastaaPoista
 3. Tiilireunukset ovat niin ihania, mutta noita tiiliä on turkasen vaikea löytää, vaikka taatusti niitä lojuu ihmisten nurkissa ties kuinka =) Puutarhurointi taitaa todellakin tehdä hyvää ihmisille =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen onnitunut löytämään tiiliä vanhempieni kellarista, puretun talon tontilta ja kaatopaikalta. Lisääkin ottaisin, on ne niin kivoja!

   Poista
 4. Kiitos tästäkin pläjäyksestä:)

  VastaaPoista
 5. Jos jotain oikein kovasti toivoo niin sen saattaa saada...

  VastaaPoista