ihan vaan rauhassa...

maanantai 9. joulukuuta 2013... suhtautuu asioihin eräs henkilö. Oli sitten juhlavalmisteluja tai vieraisia, yksi pysyy tyynenä. Kaksi lyhytkarvaista piiloilivat koko vierailun ajan, eilen oli melkoista ravia kun uskaltautuivat koloistaan esille.  Mulla on edelleen turbobuusti päällä, enkä pysty nukkumaan. Tarvetta unelle olisi, univelat on jo melkoiset. Toivoisin jo itselleni tyyneyttä, en ole yhtään ehtinyt blogeja kurkkimaan!

9 kommenttia:

 1. Toivotaan pikaista unen tuloa... :)

  VastaaPoista
 2. Kyllä se rauha ja tyyneys sieltä tulee, sinulla on ollut niin hurja meno ja meininki, että toki ottaa aikansa ennenkuin kroppa tajuaa levätä.

  Ihania rentoutumisajatuksia sinulle lähettelen....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Taisi ajatuksesi toimia, koska viimeyön nukuin oikein hyvin jo.

   Poista
 3. Toivottavasti olet jo ottanut Gebsusta mallia :D Mä pääsin vasta tänään (eilen) koneelle, kun on ollut "vähän" virtaongelmaa :(, siis koneella. Toki mullakin on ollut, eilen menin vihdoin ja viimein lääkäriin, kun on jo kuukauden päivät veto ollut aivan veks... Yhdessä diagnostisoitiin taas oireeton poskiontelotulehdus... Toivottavasti antibiootti puree! Ja toivottavasti sinäkin jakselet jo paremmin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi on jo elämä rauhoittunut melkoisesti. Voi sinua, toivotaan että antuloopit puraisee ja paranet pian! Mä oon onneksi vihdoin ihan kunnossa :)

   Poista
  2. Kiva kuulla, että sulla kaikki hyvin :) Kyllä tämä tästä varmaan pikkuhiljaa alkaa tulla paremmaksi... :)

   Poista