Nordiska Trädgårdsmässan, osa 2

tiistai 16. huhtikuuta 2013Bloggerin kiukuttelua uhmaten vilautan muutamaa pihaa ja puutarhaa, joita messuille oli rakennettu.
Kuvia tästä(kin) reissusta riittää. Niin uskomattomilta messut vaikuttivat, että varmistelin Husbendilta että oliko käyntimme totta vai uneksintaa vaan! Yhtä uskomatonta oli todeta, että omasta puutarhasta ovat lopultakin lumet lähteneet sulamaan oikein vauhdilla ja pikkiriikkisiä krookuksen piikkisiä on näkyvillä. Jopa kasvihuoneen oven saa auki, siitä ovat jäät sulaneet. Kevät on siis täällä, ihan oikeesti.


32 kommenttia:

 1. Ihana tuo istutuspöytä ja kaunis kivipöytä. Tuollaisen kolmikerrosjutun voisikin tehdä yrteille! :)

  VastaaPoista
 2. Kyllä se kevät on. Harmi vain että meidän piha on niin märkä! Ja minäpä iskin silmäni tuohon punaiseen itämaiseen mattoon...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lumet sulavat ja piha kuivuu huimaa vauhtia, eiköhän se kohta teilläkin Mysky saa tassut pysyyn kuivina ;) Tuo punainen matto on houkutteleva.

   Poista
 3. Ruotsalaisilla on tuo somistamisen taito kans ihan toista luokkaa kuin meillä mutta onhan se puutarhakultttuuri siellä myös aivan eri luokkaa. Aivan ihania.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, Ruotsissa oli puutarhat kauniita jo aikoja sitten ja meillä on vasta viimevuosina herätty.

   Poista
 4. Ihania kuvia... ja näiden myötä se kesän kaipuu vaan kasvaa :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi kaipuuseen myös tulee vastausta joka päivä ;)

   Poista
 5. Justiinsa sulle tuolla omalla hiekkalaatikollani vastasin, että ihmeellistä, ettei raanuja juurikaan käytetä... No siinähän sellainen on yhdessä kuvassa laiskanlinnan kaverina :D

  VastaaPoista
 6. Matka on siis täyttänyt tarkoituksensa sait parasta lääkettä kevätkuumeeseen ja kevät täälläkin oli jo odottamassa. Kiitos kun tässä siivellä pääsen mukaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Matkalla tosiaan sai mukavan kevätkuumeavun ;) Ihana ottaa porukkaa siviille!

   Poista
 7. Näyttääpä ihanalta. Oispa saanu olla mukana. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja kuvat vielä lataistavat oikeata ihanuutta. Ehkäpä joskus saatkin?

   Poista
 8. Kyllä näyttää kauniilta Kiitos:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunista, viimeisteltyä ja vielä sopivan rentoakin.

   Poista
 9. Tosi kiva päästä noiden ihanien kuvien kautta paikan päälle tarvitsematta kuitenkaan rasittaa omia jalkojaan ja ihan ilmaiseksi vielä, kiitos siitä :)

  VastaaPoista
 10. Kauniilta näyttää! Ruotsalaiset osaavat nämä hommat.

  VastaaPoista
 11. No olipa tosiaan _hiukan_ mielikuvituksellisempaa kuin Helsingin vastaavilla messuilla! Runsasta ja rikasta silmäniloa – ja mitä huikeita ostoksiakin olet tehnyt. Sulla on nyt pelakuu poikineen (Pirkko, ei-pelargoni-ihminen, heh) ja se hieno suklaaesikkokin. Wau!

  Ensi vuonna on lähdettävä tuonne, pakko. Matka pitää laittaa varaukseen asap, yritin nimittäin viime keväänä katsella laivamatkoja n. kuukautta ennen tilaisuutta, mutta ei ollut mitään tarjolla.Tuota ei pidä missata toistamiseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä jotenkin arvasin, että kuulen vielä tuosta ei-pelargonia-ihmisyydestäni ;)

   Mä varasin matkan jo syksyllä ja esim hyttejä ei ollut montaa, siis piti ottaa mikä oli jäljellä ja buffet oli myös loppuunmyyty. Mutta hienosti pärjättiin mikrohytissä ja ala carten avulla ;) Meikä ehkä ensi keväänä vain Tampereellee jääpi messuilemaan, tai sitten myös Tukholmaan tokan kerran. Huippumessut, voi suositella!

   Poista
 12. Kyllä Ruotsissa osataan, mäkin haluan tuonne, josko ensi vuonna...

  VastaaPoista
 13. Kyllä se on nyt niin,että minäkin haluan tuonne ensi keväänä !!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hö, musta on tullut ammattilaisyllyttäjä! Suosittelen.

   Poista