London calling

perjantai 29. maaliskuuta 2013

Ensimmäisen päivän fiilikset olivat hiukan sekavat, odottamamme Lontoon kevät ei ollutkaan paikalla sovitusti vaan me kahlasimme lumessa! No ei sentään ihan kahlattu, mutta melkoisen valkoisena paikat olivat. Ekana aamuna napsin kuvia vahingossa jollain art-asetuksella, siksi siis tämä hienostunut uusi tyylini ;)

Kuvattu hotellihuoneen ikkunasta, keskimmäinen on meidän vuokra-automme.

Edelleen hotellin ikkunasta alas keväiseen Lontoon esikaupunkiin...

Vihreää näkyvissä!

Meidän hotelli, jossa huoneemme oli tuossa tornissa. Ihan kiva tuo 6 suurta
ikkunaa, mutta kylmällä pikkuisen viileetä. Husbend nukkui pipa päässä.

Hotellin kaunis puutarha...

Paparazzilla täytyy olla auton ratissakin kamera valmiina, varsinkin kun
edessä kukkivat kirsikkapuut hiukan lupaavat kevättä kuitenkin :)

Maileja takana 627, kilometreinä se tekee huikeat 1009 ja meikäläinen ratissa jokaisen jaardinkin! Paljon nähtiin, paljon koettiin ja paljon kuvasin -yli 1000 kuvaa on nyt käsittelyssä.

Arpajaispalkinnot ovat olemassa ja vielä ehtii osallistumaan! Hevosta en sitten ostanut, enkä myöskään lammasta, myös linnat (Sailalle;) jäivät hankkimatta ja Alankaan ei sitten tahtonut mukaan tulla. Mutta jotakin pientä kivaa toin ja huomenna ne esittelen, jotta saavat voittajat valita omansa.

48 kommenttia:

  1. Voi, ei sen olis linna tarvinnut olla, pikku cottage ja kirsikkapuu käy ihan hyvin!
    Voi hyvänen aika, ja tietäen millaisen liikennepuuron tuo sää tuolla aiheuttaa, niin... hienoa että selviydyitte! Onneksi sentään oli kirsikkapuita.
    Art-asetukset sopii säähän ja tunnelmiin täydellisesti, oot sä Pirkko taitava :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä ajattelin, että sulle sopis täydellisesti Scotney Castle & Garden. Siellä olisi kaksi taloa; vanha kiva "talo", mitä rempata ja toinen uudempi, hieno puutarha ja kissoille paljon tilaa juoksennella. Mutta en ole varma, olisko tuo Kent alueena sulle kelvannut? Laitan kuvasatoa myöhemmin.

      Monenlaista seikkailu ja sydämentykytystä auton ratissa oli, mutta onneksi oli GPS ja lisäksi Husbend, joka seurasi sitä koko ajan ja reititti oikeasti, välillä kun nuo ohjeet ovat hiukan epätarkkoja. Se masiina muuten myös johdatti meidät kahdesti Hyde Parkiin, eikä me oltu menossa sinne ollenkaan ;) Ihan Lontoon sydämenkin autoilin, vaikka olin etukäteen päättänyt sitä välttää.

      Art-asetus oli onnistunut lipsahdus ;)

      Poista
  2. Todella hurmaavia kuvia!! jatkoa odotellessa :D

    VastaaPoista
  3. ... Lontoo <3 ihan joka säällä ;)

    VastaaPoista
  4. Lontoo on aina Lontoo - ja komppaan Mariettaa - säällä kuin säällä;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lontoolle antaa anteeksi pienet sateetkin;) Olin muuten ekalla Lontoonmatkallani, yli 20 v sitten myös lumisateessa ja silloin oli helmikuu. Kaupunki meni hetkessä täysin sekaisin, nyt ei onneksi ollut ihan yhtä paha tilanne....

      Poista
  5. Ihana Lontoo ..ja vaikka toisin oon sanonu, on sinne päästävä sittenkin uudelleen.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinne on päästävä aina uudestaan ja uudestaan. Ainakin meidän perheen, koska Lontoonpoika siellä asuu ;)

      Poista
  6. Vastaukset
    1. Kiitos, Heidi. Onnekas lapsus, kuvista välittyy nyt tunnelma hyvin, ehkä myös pikkuisen järkyttynyt fiilikseni ;)

      Poista
  7. Lontoossakin on paljon kaunista(kin), kun osaa sen nähdä. Kauniita kuvia. Ihana hotelli teillä. Missä kaupunginosassa se on? Onkohan mulla tuollasta Art asentoa, eipä ole ainakaan osunut silmiin ikinä. Käytän vain sokeasti manuaaleja ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan siellä kaikkea, myös sitä kaunista. Me ollaan käyty jo sen verran monta kertaa, että ei ollut mitään pakko-nähdä-joku-muka-tärkeä-kohde-fiilistä;)

      Hmm, hotellin lähin metroasema on Tuffnel Park Camdenissa. Aamupala oli todella runsas ja hyvä, mutta talviaikaan hotellia ei voi suositella, paitsi jos haluaa kokea autenttisen lämmityksen huonouden, yksinkertaisten ikkunoiden vedon ja kylmyyden;)

      Poista
  8. KÄÄK-missä se kevät on?!?!?

    VastaaPoista
  9. Oijoi, kevättä ei näy, mutta Englanti on ihana. Suosikkini vuodesta toiseen aina vaan.
    Kuinka selvisit vasemmanpuoleisesta liikenteestä? Liikenneympyrät on aika mielenkiintoiset. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. me rastatuttiin ihan täysillä Englannin maaseutuun!
      Vasemmanpuoleinen liikenne oli kokemus. Ajosessio aloitetaan aina mantralla "aja vasemmalla puolella tietä". Lisäksi jokaisessa risteyksessä ja liikenneympyrässä täytyy ajatukset koota ajoissa, jotta muistaa ketä väistää ja miten päin pyöritään. Ja parkkipaikalla täytyy muistaa mennä ratin taakse istumaan;) Kahdesti menin väärälle puolelle ensin.

      Poista
  10. Huvittavaa se kirje jonka joku englantilainen oli kirjoittanut ja syyttänyt Suomea tuosta lumisateesta:)
    Mun pitäis lähteä sun kans englannin puutarhakiertueelle kun uskallat ajaa autoakin siellä. Suuri haaveeni mutta vaatii nimenomaan sen kuskin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai, multa on sellainen kirjejupakka mennyt ihan ohitse! Auto siellä on tosiaan pakko olla, että pääsee ihania kohteita näkemään :)

      Poista
  11. ai niin piti sanomani vielä että tuo vahinko art-asetus on hyvä, hienoja kuveja.

    VastaaPoista
  12. Mustakin kuvat ovat hienoja ja hotellinne alue hurmaava! Olet sinä Pirkko reipas nainen, kun rohkeasti ajelit tuolla ja vielä tuommoisella kelillä. Oikukas kevät näyttää olevan nyt koko Euroopassa, me saatiin muutama vuosi sitten jo hiihtolomalla nauttia ihanasta alkukeväästä Lontoossa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Melkoinen automaattikamera, kun aavistaa fiilikset ja säätää itsensä sen mukaan ;) Alue on ihan mukava, todella rauhallinen. Taitaa olla vähän tyhmänrohkeutta ajella tuolla, en voi kuin ihmetellä itseäni! Tämä kevät on siellä ennätyskylmä, meillä oli huono tuuri sen suhteen!

      Poista
  13. Hienoja kuvia uudella kuva-asetuksellasi. Hyvää ja rauhaisaa pääsiäisen aikaa sinulle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Kruunu Vuokko. Pääsiäisen aion todellakin olla ihan rauhassa. Hyvää pääsiäistä myös sinulle.

      Poista
  14. Wow! Sinä ajoit kaikki nuo mailit, ja vieläpä väärällä puolella tietä! Hatunnosto sinulle:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänään täytyy kääntää aivot pois nurinpäin-moodilta ja harjoitella taas oikeinpäin ajamista, jotta pääsen arjen koittaessa Turkuun. Enpä olisi ihan noin rohkekais itseäni etukäteen uskonut ;)

      Poista
  15. Oih,ihania kuvia <3 Lontoo on aina Lontoo,olipa keli mikä tahansa. Täytyy ottaa harkintaan tuo auton vuokraus, olisihan se niin helppoa hurauttaa itse paikasta (lue:puutarhasta) toiseen - Vai olisiko...brittidekkareissakin ne aina eksyy maaseudun pikkuteille.No,ei kai sekään haittaisi ;) Tuskin maltan odottaa sun tulevia postauksia. Mukavaa fiilistelyä ennen omaa toukokuista reissua. Ja arvontaankin nippanappa kerkesin,toivottavasti onni potkaisee :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Auto tosiaan oli näppärä siellä ja ihmeen hyvin sitä liikenteessä pärjäsi:) Mun husbend sanoikin, että kävimme Lontoon puutarhoissa ;) Kuvasatoa alkaa huomenna tulvimaan, ekana menemme Kent'iin.

      Poista
  16. Siis saaks sun kameralla suoraan taiteellisia tehosteita! Hulppeeta.

    Täh (pakko kysyy sivistymättämösti niiku meijän Tuisku) et tuannu mulle ees ponii? Mä kun alan olla jo niin siädätynny noihin heppoihin. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun kamera osaa ihan itte tehdä tuollaista taidekuvausta, mun ei tarvi edes itse sitä toimintoa valita ;) Aattele, kuin helppoo!

      Voi harmi, kun en tiennyt heppasietokuvoistasi vielä siellä reissulla, toki olisin tuonut yhden sellasen pitkätukkahepan mutta luulin ettet haluu ;)

      Poista
  17. Varmaan ihana matka! Mulla on aukko sivistyksessä, Lontoo ja koko Englanti on vielä käymättä! Jospa joskus...
    Rohkeasti olet ajellut, meillä mies on aina ratissa.
    Ja suomalainenhan pärjää liikenteessä aina, oli lunta sitten täällä, Lontoossa tai Jerusalemissa!
    Kivoja pyhien jatkoa ja lisäkuvia odotellaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Matka oli aivan ihana. Kunhan jaksat katsella, niin pääset kuvamatkalle kanssani. Me on käyty poikaa katsomassa Lontoossa aikas monta kertaa, mutta nyt oltiin ekaa kertaa muualla Englannissa ja täytyy todeta että elämys!

      Meillä minä olen se suomalainen, oho eikun on mieskin nyt, joka ajaa missä vaan ja milloin vain. Mies ei suostu ajaan kuin työmatkaa ja kaupassa käymään ;)

      Hyvää pääsiäistä myös sinulle ja kuvia tulee joo!

      Poista
  18. ♥ Oi, hienot kuvat! Lontoo on ihana kaupunki! mutta..voi, menikö minulta arvonta..no,toisen kerran♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lontoo on ihana. Hö, kuinka sä nyt noin. No, se arvonta on nyt ohi mutta uusia on edessä!

      Poista
  19. Hienoja kuvia, Pirkko! Tervetuloa takaisin!

    VastaaPoista
  20. Ihana hotelli! JA Lontooseen pitäisi kyllä päästä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hotelli oli halvimmasta päästä ja ihan ok, jos kylmyyttä ei lasketa;) Lontoota voin suositella!

      Poista
  21. Ihanat kuvat! Olisi ollut hauska nähdä teidät yötamineissa pipoineen kaikkineen ;) Olet ajanut hurjan matkan väärinpäin; ihailuni siitä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, se olikin hassu näky. Me päätettiin,että ollaan sitten nurinpäin kun kerran nurinpäinmaailmassa ollaan ja myös nukuttiin eri puolilla sänkyä kuin kotona ;)

      Poista
  22. Lunta? Se on niin väärin. Uskomaton ajosuoritus, en ole koskaan ajanut vasemmalla, mutta ollut paljon kyydissä ja sekin on ollut vaikeaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tuskin olisin kyydissä pystynyt oleen, mutta Husbend taas sanoi olevansa ihan turvallisin mielein mun kyydissä, mutta ei itse suostunut ajamaan ;)

      Poista
  23. Aikamoinen ajosaavutus, mutta reissussa sitä tulee jotenkin ahneeksi. Eiköhän Lontoo ole näkemisen ja kokemisen arvoinen vaikka lumisateessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lontoo on hyvä kohde kelillä, kuin kelillä. Viimeksi ollessani oli oikein kova helle ja jalkani turposivat limpuiksi ja sain muistaakseni 7 rakkoa varpaisiin. Sekään ei ollut kivaa ;) No, pakko myöntää että nyt lämpöisempää kevättä odotettiin....

      Poista