meilläkin on sitä

perjantai 26. lokakuuta 2012


Eilen SE saapui meillekin. Taas yhtä yllättävänä, vaikka olikin odotettua.

Sipulit eivät ole maassa, pullot on vielä puussa, kasvihuone on siivoomati ja autoissa suvikumit alla. Syksyn lehdet SEn alla.

Juts, ja meikäläisen selkä-lonkka siinä kunnossa, että fysioterapeutti kielsi kaiken rasituksen. Onneksi on kasa hyviä kirjoja ja onneksi tuolla ulkona on nyt ihanan valoisaa ja aurinkoista ja onneksi osaan juuri tässä hetkessä SIITÄ ilahtuneena rentoutua!

30 kommenttia:

 1. Täälläkin satoi SITÄ viime yönä,tyttö lähti melkein tuntia aiemmin kouluun ettei SE vain ehdi sulaa pois,olishan se kamalaa jos ei kerkeis SIITÄ nauttia:D Olispas muuten ihanaa jos olis jo pysyväSELLAINEN,ihanan valoisalta näyttää nyt...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullekin sopisi hyvin, että SE pysyisi täällä. Viime talvi oli niin kurjan musta, ja joulukin meni ilman SITÄ.

   Poista
 2. Ihanaa, tässä meinasi jo stressi iskeä, kun niin monesta blogista olen lukenut, että talvi saa tulla koska siihen ollaan varauduttu. Täälläkään ei olla, kolmasosa sipuleista on vielä eteisen kaapissa, sadevesisaavit täynnä vettä pystyssä ja osa sisälle kannettavista huonekasveistakin vielä ulkona! (Tai ne on lepotilassa olevia lukinliljoja, toivon, että ne kestävät nollakeliä).
  Mutta hei, ensi viikolla lauhtuu, ei stressiä! Lue ja nauti!

  VastaaPoista
 3. Tänne pääkaupunkiseudullekin tuli yöllä SITÄ ja edelleen on asteen verran pakkasella ja kylmä tuuli. Talveen en ole vielä varautunut, mutta ei SE vielä maahan jää eikä talvikaan vielä tule.
  Uppoudu rauhassa lukemiseen ja itsesi parantamiseen, pihahommiin ehtii vielä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä ei ollut päivallä tuulta eikä mitään ikavää, kun kävin SITÄ kuvaamassa. Vain aurinkoa :)

   Poista
 4. Meillekin tuli SITÄ eilen illalla, luumu- ja kirsikkapuut ovat nyt tuolla ihan vihreinä valkoisen hangen keskellä. Hassun näköistä! Ja meillä on kesärenkaat. Nyt ei ajella autolla viikonloppuna. Ensi viikolla tulee taas kesäkelit, mutta silti vaihdetaan ne talvirenkaatkin.
  Rentoudu nyt kaikessa rauhassa ja nauti kirjoista ja kauniista maisemasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin on vielä paljon lehtiä puissa ja pensaissa, SEN keskellä ;) Tämä on nyt pakkorentoutumista, mutta otan siitä ilon irti.

   Poista
 5. Just, näyttää ihan SILTÄ. Mitäs kissat tykkää? Täällä SITÄ on ihan vähän, maa näyttää hiukan härmäiseltä. Eilen illalla SITÄ ei ollut yhtään, aamulla oli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kissat pysyy sisällä, tykkää nukkua mun vieressä peiton alla, kun vaan makailen. Ne ei SIIHEn astu vielä tähän aikaan vuodetsa, mutta kunhan tottuvat, niin joo. Jalkojaan ravistellen ;)

   Poista
 6. Sitähän on nyt blogipäivitykset pullollaan.
  Tässähän täytyy jo kohta hakia skrapa näyttöä putsaamaan ;o)
  Valoisaa viikonvaihdetta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. SE tosiaan on nyt valloittanut blogit ;) Onneksi autoni oli katoksen alla odottamassa fysioterapiaanmenoa ja SITÄ oli vain ihan mikrosti takalasin kulmassa eikä jäätäkään missään ;)

   Poista
 7. Tää ei tykkää yhtään siitä paljon puhutusta "siistä". Sipulit ovat odottamassa istutusta ja,no talvi vaan on niin pyllystä :C

  Mää meen lämmittämään saunaa,josko se edes hiukan piristäis ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos valita saisin, pitäisin kesän :) Mutta mieluummin talvi SEN kanssa, kuin pimeä ja kurainen syksy!

   Poista
 8. Meille SITÄ tuli vasta tänään, ja teillä näyttää olevan SITÄ enemmän kuin meillä! Minä uskon että SE sulaa pois, ensi viikolla päästään sitten niihin pihapuuhiin. Lepäilehän itsesi kuntoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vai vasta tänään, oho. Meillä SITÄ on niin että ihan huomaa ;) Pihapuuhat kylä odottaa rauhassaSEN alla. Joko sä olet ihan terveenä?

   Poista
 9. Jatkat kuule pihan siivousta ja laittoa keväällä. Hoida ittes kuntoon ja nauti levosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sipulit kun saan maahan, niin muut saapi jäädä ;)

   Poista
 10. Toivotan mukavia lepopäiviä ja pikaista paranemista. Tänään piti vähän kuopia kukkapenkkejä SEN alta, muutama sipuli pääsi talvilepoon. Maa on onneksi sulaa ohuen jääkuoren alla. Hyvin peittyy kaikki pudonneet lehdet SEN alle ja unohtuvat. Vesisaavit tyhjensin tänään ja vein loput ruukut kellariin. Pari sisäkukkaakin pääsi vasta sisälle ja ne näyttävän olevan lievässä shokissa lämpötilanmuutoksesta, mutta kyllä ne selviävät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos toivotuksista. Husbend tuolla kokoilee puutarhan huonekaluja talvivarastoon ja meikä lepää viltin alla ;) Kukat täytyy huonmenna viedä vanhempieni kellariin ja jos kunto ei anna ens viikolla myöden, on Husbend valmiina sipulipiilotuksiin. Jotenkin sitä asiat aina hoituu.

   Poista
 11. Onpas siellä maisemat muuttuneet.
  Kauniilata näyttää.
  Ota vain rauhalliseti
  Pikaista paranemista sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos toivotteluista, Sylvi. Rauhallisesti tässä nyt on otettava. maisemat on kauniit, tykkään valoisuudesta kovasti.

   Poista
 12. Minut SE pääsi yllättämään tällä kertaa. Mökillä kyllä tuli tehtyä viimeiset syyshommat viikko sitten, mutta aamulla en uskaltanut lähteä töihin autolla, jossa on vielä kesärenkaat alla... En muistanutkaan, miten tylsää on odotella linja-autoa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yleensä SE pääse yllättämään, vaikka SIITÄ olisi varoteltukin. Mulla ei onneksi ollut menoa kuin fysioterapiaan ihan lähelle, siitä selvisin autolla kesärenkailla.

   Poista
 13. Kyllähän SE kaunista on, mutta ....

  PS. Eläköön kissaterapia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ainakin SE on niin valoisaa :) Kissaterapia- yritys kiittää!

   Poista
 14. Kauniin näköistä! Ihanat nuo pullot puussa. Meillä kans on SITÄ, enkä ole edes ehtinyt sitä kuvata. Mutta te muut olette jo ikuistaneet SEN. Minä en tykkää yhtään kylmästä, kamala vilukissa kun olen. Voisin vaipua talvihorrokseen. Vaikka ihanan valoisaa nyt illallakin on, eikä kauheen synkkää pimeää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo pullot piti myös poistaa puusta ennen SEN tuloa, mutta nätithän ne lumessa ovat. Tosin pelkään, että menevät pakkasessa rikki joten kyllä ne talteen otetaan. Kylmästä en mäkään tykkää, tykkään SIITÄ ja parista pakkasasteesta.

   Poista
 15. Teillä näyttävät olevan pihlajanmarjat kuitenkin puissa! Ajattele sitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, parempi puussa kuin vaikkapa mun päässä ;)

   Poista