oi ihana toukokuu...

sunnuntai 3. kesäkuuta 2018

... ja sen instakuvasuosikit.* Kirjaelämys
Kirjastosta nappasin extempore suunnittelematta pari kirjaa, Jojo Moyesin Parilliset ja parittomat, sitten Jessie Burtonin Muusan. Sen verran pidin Moyesista, että äänikirjakokeiluuni valikoitui liikuttava Kerro minulle jotain hyvää. Koska äänikirja ja Moyes edelleen innostivat, kuuntelin seuraavaksi jatko-osan Jos olisit tässä. Varauksien kautta lukuvuoroon pääsivät Jenny Rogneby: Leona. Ihmisen hinta ja Domenico Starnonen Solmut. Juha Hurmeen Niemi jostain syystä ei edennyt ja pikalaina meni umpeen kirjaa avaamatta. Elly Griffits: Januksen kivi on kehutun sarja toinen osa, jota lainasin uskoen sitä ensimmäiseksi.  Helmet -lukuhaaste etenee kuin juna, tästä suht laiskasta kuukaudesta huolimatta.

*Kädentaidot
Huhtikuussa aloittamani villatakki on melkoinen haaste, saas nähdä kuinka mun käy. Keramiikan kesäkurssi alkoi toukokuun viimeisellä viikolla, pian on tuotoksia ihmeteltäväksi.

*Kissa
Béla, kissa on täysi kymppi <3

 *Arkielämys
Kuntoutumisreissu sisälsi erilaista arkea; hyvän ystävän seuraa, hyvää valmista ruokaa, ajateltavaa ja vielä puutarhaelämyksiäkin. Pitkäkorvaiset lapsenlapset tulivat hoitoon toukokuun viimeisenä päivänä ja posliinikukka teki kaksi kukkaa!
*Puutarhassa
Ennenäkemätön, uskomaton toukokuu. Kesä. Kissat viihtyvät Catiossa.
*Matka 
Työreissu Itämerellä risteillen sekä katkaisi arkea, että antoi työelämään lisäsyvyyttä.

 

8 kommenttia:

 1. Oli kyllä unohtumaton toukokuu säiden puolesta. Vaikka kuivuuden kanssa on helisemässä, täytyy olla iloinen, että tuli ihana lämpö pitkään kevääseen jatkuneen talven päätteeksi.
  Béla ♥
  Sä olet kyllä lukuhirmu! Mulla etenee haaste noin kirja kuukaudessa -vauhtia :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämpö yllätti totaalisesti, mutta kiva niin. Tosin jos näin jatkuu, riittääkö kasveja enää loppukesään?

   Poista
 2. Sään puolesta toukokuu oli unohtumattoman upea ja sinä värit sitä monilla mielenkiintoisilla mausteilla.
  Yhdyn Sailaan, lukuvauhtisi on huikeaa. Kevättalvella lukuhaasteeseen osallistuminen sujui minulta hyvin, mutta nyt tahti on hidastunut melkoisesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, kuvittelin toukokuun olleen laiska lukukuukausi mutta taidan muuttaa mieltäni 😂🤣. Ehkä se onkin ollut muuten hyvin laiska, muta lukemisen suhteen ahkera.

   Poista
 3. Säät ovat kyllä hellineet meitä nyt todenteolla. Ihana tuo kissojen oleskelupaikka ulkosalla <3

  VastaaPoista
 4. Sinun kuukausiisi osuu kyllä aina jos jonkinlaista ihanuutta! Ja paljon, huomattavasti enemmän kaikenlaisa kuin monen muun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää kuukausikatsaus on itselle niin ihana, kun saa muistella ja hehkuttaa kaikkea kivaa. Lisää arjen arvostusta.

   Poista