Purnauskis, tällä kertaa kutsuvierastilaisuus

perjantai 31. lokakuuta 2014

Vihdoin odotettu ilta saapui, Purnauskis Carneval Aaltosen puistossa ja yksityistilaisuus Kissakahvila Purnauskiksessa päivää ennen kahvilan avaamista yleisölle. Puistossa oli markkinatunnelmaa ja hulinaa, musiikkia, syötävää, kissanruokanäytteitä, tuli- ja valoteoksia sekä aiheeseen sulautuvia asuja upeinen maalauksineen. Tässä kaksi upeata esimerkkiä:
Kissakahvilan ovella toivottelee kurpitsalamppu tervetulleeksi. 
Tervetuliaismaljat käteen ja kuvauksen jälkeen rantaudumme kantapöytään, tosin huonekalut ovat muuttuneet sitten testikäynnin. Siinäpä istuskelemme, ihmettelemme, ikkunan takana riittää jos jonkinmoista tuijottelijaa ja myös tuttuja kissabloggarikasvoja ;)
Paahdettu kurpitsakakeitto ruiskissalla on mau-kasta.
Kahvit tiikerikakulla myös herkuttelen. 
Kössi, matkalaukkukissa viipyilee Husbendin sylissä kun meikäläinen konttaa lattioilla.

  
 Kissat ovat lisääntyneet, uusia hurisijoita ovat ainakin Kössi, Micu, Lumi ja musta töpöhäntäinen. Kuiskaan väsyneelle pikku- Pikille terveiset Cheriltä ja muille jo tutuille kaikilta kissabloggareilta rapsutusterveiset. Kissoille on laitettu kiipeilypaikkoja, nukkupaikkoja ja muuta mukavaa viihdettä. Luonnonpuut sopivat hienosti korkeaan tilaan ja valo-oksa on huippu. Kahvipöydässä tosin pähkäilemme, mahtaako kukkaset säilyä kun Nurri hiukan testailee.

 


 
 
Taidokkaat kurpitsalyhdyt ovat oikeista kurpitsoista veistetyt! Pienimmät kisut jaksavat leikkiä ja kissojen yhdessäolo näyttää sujuvan hurrr-jan hyvin.

 

 

 


 
Lisäsin tunnisteisiin kissakahvilan
kun näitä postauksia nyt olen runsaasti laittanut Budapestista ja Tampereelta.
Lopuksi vielä tyylikäs omistajapariskunta, Tiina ja Markus.
<3 kiitos kutsusta, oli ilo vierailla kahvilassa. Tapaamme varmasti taas pian,
ehkä sitten ne viimeisetkin taulut ovat seinille päässeet ;)

26 kommenttia:

 1. Olipa mukava visiitti! Minunkin on kyllä nyt ryhdyttävä suunnittelemaan matkaa Tampereelle, jotta pääsen testaamaan kahvilan tositoimissa :) Upealta näyttää! Ja ennen kaikkea ihanaa, että kissat viihtyvät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin tosi yllättynyt kissojen viihtymisestä erityisesti keskenään, toisiaan haistelivat ja katselivat mutta mitään riitoja ei ollut. Tervetuloa :)

   Poista
 2. Ooh, upean kissamaista meininkiä kissamaskeista ja -kurpitsoista aitoihin viiksikarvankärkiin asti! Ihana ransumainen pitkäkarva tuossa tunkemassa nassuaan kameraan, kovin ransumaisesti sekin. Onnea ja menestystä Purnauskikselle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä oikein mukava meininki ja Ransuhan se mullekin karvakisusta mieleen tuli ;)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Hih juu, oli vähän hassu olo siellä sisällä kun pällistelijöitä riitti! Mutta sun kasvot oli kiva nähdä :)

   Poista
 4. Ihan ensimmäiseksi kiitos terveisten välittämisestä! Piki, snif.
  Upea kissamainen tunnelma, huisin paljon muutoksia niin kahvilassa kuin sen asukeissakin, pitää alkaa suunnitella uutta keikkaa Tampereelle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollos hyvä ;)
   Tervetuloa uudestaan, ilman muuta lähden mukaan! Kahvilan sisustus on vieläkin kesken, kertoi Tiina. Ainakin taidetta on tulossa.

   Poista
 5. Hienolta näyttää! Olen jo suunnittelemassa Tampereelle pikkujoulu keikkaa :-D

  VastaaPoista
 6. Wow! Oletpa nähnyt upeita ilmestyksiä. Taisit olla paikalla myöhemmin kuin minä (en ollut kutsuttu, osallistuin puistojuhlallisuuksiin), kun et sattunut kohdalle (tai sitten olit niin upeasti pukeutunut, että luulin kissaksi?). Kissakahvila näyttää sisätiloiltaan kohentuneen entisestään. Paratiisimaista tunnelmaa :)

  Täytyy myöntää, että Purnauskis ja kumppanit olivat pistäneet pystyyn upean karnevaalin ja lähdin hyvillä mielin jatkamaan iltaa MaukuMuikkeleiden upean tuliesityksen jälkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Työreissulla suoraan olin, joten pukeutuminen rajoittui viralliseen kissakahvilahuiviini ;) Olisit siis tunnistanut. Kahvila oli muuttunut ja lisää on luvassa.

   Poista
 7. Kiitos Pirkko kun välitit avajaistunnelmaa tänne. Tuonne Aaltosen puistotapahtumaan olisi ollut kiva tulla mutta nyt se ajankohta ei sopinut.
  Kissojen viihtyminen kaiken hulinan keskellä näyttää sujuvan ja sehän on yksi tärkein osa koko kahvilassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä, oli kiva kuvailla kun tiesin raporttia jo odotettavan ;) Kissat näyttivät kotoutuneen todella hyvin :)

   Poista
 8. Kiitos tästä postauksesta. Olipa kerrankin nähty vaivaa tilaisuuden eteen, hienoa kerrassaan! Helsinkiin on myös tulossa kissakahvila, mutta sen aikataulua ei ole vielä julkistettu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki oli upeasti järjestetty.
   Ymmärsin, että Hesan kissakahvilan sijainti meni uudelleen mietintään?

   Poista
 9. Vastaukset
  1. Oli vaikeaa kuvata hiukan hämäräntunnelmallisessa fiiliksessä, mutta ihanan se oli kokea.

   Poista
 10. Kiitos kun tätä kautta päästiin mukaan tunnelmaan;)

  VastaaPoista
 11. Tunnelmaa on ollut. Täytyis päästä Tampereelle. Siellä se on meidän Eetukin, Ruskan pentu (nyt jo iso mies), Pispalassa.

  VastaaPoista
 12. Mukava edes lukea tällaisesta erikoisuudesta.

  VastaaPoista