Béla sai henkkarit

keskiviikko 8. lokakuuta 2014


Kissojen katastrofiyhdistys järjesti viime lauantaina, eläintenpäivän kunniaksi, sirutustempauksen. Moneen kertaan oltiin meillä harmiteltu, että Bélalle ei ole tullut sirua asennettua. Muilla meidän kissoilla on siru jo kasvattajan kautta laitettuna. Pidän myös tärkeänä KKY:n tukemista, joten sekin tässä samalla sujui mukavasti. Kissojen katastrofiyhdistys eli KKY auttaa kodittomia tai kaltoinkohdeltuja kissoja löytämään uuden kodin ja saamaan kissanarvoisen elämän. Lisätietoja linkistä http://www.kissojenkatastrofiyhdistys.net/

Sirutus tapahtui asiantuntevan mukavasti, helposti ja nopeasti. Béla oli oikein reipas, eikä isukkikaan pyörtynyt. Béla sai paljon ihailuja osakseen, ehkä ei vähiten äänekkyytensä vuoksi ;) Kissojen katastrofiyhdistyksen Katti-Matti -lehteen tulee sirutustapahtumasta juttu, kera meidän Bélan kuvien. Sirutuksia tehdään myös jatkossa, katso linkistä yhteystiedot.

Samalla, kun Bélan siru rekisteröitiin, myös Nipsun tiedot rekisteröitiin. Voipi olla hyödyllisempi tämä Suomalainen rekisteri, kuin Nipsun kasvattajan mukainen Unkarin rekisteri.
Kiitos kuvista KKY:n Pialle :)

Jos haluat tukea yhdistyksen toimintaa, voit lahjoittaa rahaa yhdistyksen keräystilille:
FI93 5730 0820 3289 34 (OKOYFIHH)

14 kommenttia:

 1. Vai on Béla äänekäs, itämaiset usein on. Kiva että hänelläkin on nyt henkilöpaperit nahan alla.
  Ja Nipsu pääsi suomalaiseen rekisteriin. Hmm. ei tosiaan kuulosta kovin todennäköiseltä, että Nipsu eksyisi kotoaan Unkariin saakka. Mutta jos viette hänet sinne ja hän sattuisi lähtemään omille teilleen, niin sielläkin hänen henkilöllisyytensä ilmeisesti tunnistettaisiin. Eli hänellä on vähän kuin kaksoiskansallisuus vai?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpäs onkin! Ihan sama kuin Husbendilla, vaikka Nipsulla ei kahta passia olekaan. Pakko myöntää, että kaikki meidän kisut on äänekkäitä.

   Poista
 2. No, onnea henkkareiden johdosta! Reippaasti hoidettu.

  VastaaPoista
 3. Tuo sirutus näyttää aika hurjalta ja varmaan se myös ainakin jonkin verran sattuu.
  Meillä on kaikilla kissoilla siru ja myös kaikki ottivat sen vastaan hieman eri naukaisuin, Malla piti eniten meteliä ja näytti jonkin aikaa aika surkealta.....
  Maija ei ollut moksiskaan koko tapauksesta......

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Béla ei sanonut mitään, oli ihan tyynenä. Eikä ollut kiirettä pois, kun halusi kopastaan uudestaan ulos ;)

   Poista
 4. Hieno juttu, että Bélalla on nyt tiedot sirussa ja Nipsullakin ajan tasalla. Ransu on meillä sirutettu, mun osoitetiedot on siellä sirussa, jotta ransupaketti löytää perille, jos poika joskus mammastaan eksyy. Mustilla ei ole sirua, mutta olisihan se hyvä, jos se joskus vaikka karkaa :-/ Toivottavasti ei ikinä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, mä luulin että ne tiedot menee aina johonkin rekisteriin ja sirusta löytyy vain numero? Toivon totisesti että meilläkään ei kukaan karkaa ja aikas epätodennäköistä se on, mutta onpa nyt varmuudeksi nää henkkarit!

   Poista
 5. Te ootte nyt kaikki merkittyjä kissoja :-) Meillä on vain kaulapannat ja siinä yhteystiedot.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me ollaan ihan leimattuja loppuiäksimme. Mutta haalarin sisällä n´henkkareita on helppo kantaa, me kun ei tykätä kaulajutuista.
   -B, N, G

   Poista
 6. Hyvä, että kissoillakin on henkkarit kunnossa. Eihän sitä koskaan tiedä, mistä kolosta pojat keksivät lähteä maailmaa tutkimaan. Meidän Juusolla ei edelleenkään ole sirua, kun olen siitä unohtanut pari kertaa eläinlääkärireissuilla mainita. Vaikka Juusolla on jo ikää, olen silti aikeissa sirun hommata. Helpottaa kummasti kissan löytymistä kuulemma.

  VastaaPoista
 7. Hyvä on olla henkkarit. Toivottavasti ei tule niille tarvetta :/
  Miten nää ipanat tuolla ulkona selviäisivät...
  Kaapon sisko oli nuorena melkein kuukauden kateissa, livahti ikkunasta ja äänen perusteella kissa paikallistettiin, oli ihan kodin lähettyvillä venesatamassa, mutta ei millään antanut ottaa itseään kiinni. Ruoka sitten toimi houkuttimena. Mekin olimme etsintähommissa...oli tosi ikävää. Bela ♥

  VastaaPoista