virkistäviä viestejä

keskiviikko 29. lokakuuta 2014

Ekaksi lämmin kiitos Sailalle kuukauden puutarhakuva -haasteviestistä. Ohjeistus on seuraavanlainen; Karolinan puutarhablogista alkanut puutarhakuvahaaste on edennyt lokakuuhun. Haasteessa kuvataan jokin paikka tai kaunis kasvi puutarhasta kunkin kuukauden lopulla, se saa olla aina eri kohta, mitä milloinkin tekee mieli näyttää. Mukaan voi haastaa uusia bloggaajia, jos siltä tuntuu. Haastaan Suvikummun Marjan mukaan ja esittelen tässä oman kuvani. Joita nyt sattuikin valikoitumaan kaksi. 

 

Toinen virkistävä viesti saapui Tuulisilta Pojilta, sain fanikuvapostikortin
fanikuvapostimerkillä :) Kiitos Pojat ja myös  Äippänsä <3Vielä kolmaskin viesti on taloon saapunut, etanapostilla. Kerron siitä vain sen verran, että Purnauskis Kissakahvilan avajaisten kanssa sillä on jotakin tekemistä ;)

8 kommenttia:

 1. Emäntä: Hauska tuo toinen kuva! Erikoinen kuvakulma :D

  VastaaPoista
 2. Sait kyllä ihanan fanikortin. Kauniita koiria kaksittain. Kiva puutarhakuvahaaste ja vastasit siihen hauskoilla, hiukan yllättävillä kuvakulmilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuuliset Pojat on söpöläisiä koiruuksia. Jotenkin tämä aika puutarhassa edustaa mulle ankeutta pahimmillaan, noihin kuviin sain hyvät jutut siinä hetkessä talteen.

   Poista
 3. On kyllä söpöt pojat. Kivoja posteja, ne pitää mielen iloisena !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, molemmat nämä viestit kovasti ilahduttavat!

   Poista