liljat

lauantai 6. heinäkuuta 2013

Kuvat eivät tee liljoilleni oikeutta, oikeasti Mapira on hyvin hyvin tumma, liki musta kaunotar. Red Planet suunnilleen Mapirakuvan sävyinen ja Buff Pixie persikkainen. Tiikerinliljoja laitoin kolmea eri väriä, mutta eipä ole heitiä näkynyt. Ainakaan vielä. Vain yksi liljakukko on osunut silmiini.

Mapira

Red Planet

vuosia ruukussa talvehtinut joku lilja

Buff Pixie

17 kommenttia:

 1. Huikean kauniita, erityisesti tuo ylin syvän voimakkaan punainen!

  VastaaPoista
 2. Ooh, mitä upeuksia!

  Olenkohan muuten kysynyt tätä aikaisemminkin: onko tuo ruukussa talvehtinut lajike (kolmas kuva) siis talvehtinut ruukussaan _ulkona_? Mulla meinaan kuolee kaikki, minkä jätän ruukkuun ulos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, joku sitä on kysynyt mutta en muista oletko sinä ;) Lilja tosiaan talvehtii ruukussa, nyt jo ehkä viitisen vuotta jos ei enemmänkin. Ja ihan vahingossa siihen ekan kerran jäi, en olis varmaan uskaltanut kokeilla.

   Poista
 3. Oi, ovatpa makeita! Mun tummanpunaiset vain pullistavat nuppujaan järjettömän suuriksi, mitähän tästä seuraa? Joka päivä luulen, etteivät ne enää tuosta voi suurentua, niin seuraavana päivänä ovat taas punaisempia ja pidempiä! Apua. Kohta seuraa varmaan suuri pamaus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua, suojaa itsesi ja kissasi Suurelta Pamaukselta! Saatatte pyörtyä ihastuksesta ;) Kauhian pitkät nuo meikäläisenkin lijat on, ja tuuppaa nuppua edelleen jatkuvasti. Ihanuuksia!

   Poista
 4. Upeita! Liljakukot kannattaa nurjetaa heti alkuunsa.

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. Täytyy yrittää vielä erilaisessa valossa, jos saisi oikeampaa sävyä.

   Poista
 6. Liljat ovat todella kauniita:)

  VastaaPoista
 7. Komeita ovat;mulla liljat ovat vielä nupuilla ja hirveästi kukkoja niiden riesana,vaikka kuinka olenkin niitä hävittänyt :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jokunen on mullakin vielä nupulla. Onneksi ei liljakukkoja ole täällä!

   Poista
 8. Voiko uudet sipulit istuttaa syksyllä ruukkuihin ja sitten panna ruukut maakuoppaan & peitellä hyvin ja verkottaa, etteivät myyrät pääse tekemään tuhoja?

  VastaaPoista