kesäkuu

torstai 5. heinäkuuta 2018Oli ja meni, tässä instan suosikit:*Kissa- suosikki Pupu-suosikit:
Lapsenlapset Nuppu ja Papu viihdyttivät meitä pitkän viikonlopun. Kirjoitan tätä Budapestissa ja omien kissojen kuvat saa mut äänettömästi (Husbend kuorsaa vieressä) lepertelemään mussukoille. Alkaa olla melkoinen ikävä. 

*Kirjaelämys
Lucinda Rileyn Myrskyn sisar on kirjasarjan toinen osa ja hyvin piti tämäkin tiiliskivi otteessaan. Elly Griffiths ja Januksen kivi on sarjasta myös ja hyvä. Huomaan nyt, että muut lukemani kirjat on jääneet kuvaamatta, huoh.
 
*Kädentaidot 

Keramiikan kesäkurssin tuotokset valmistuivat ja villatakin virkkaaminen jatkuu edelleen. Tavoitteena villatakille on syksy.  

*Arkielämys *Puutarhassa *Matka  
Unkari, kiertelimme ensin Budapestin ympäristöä ja sitten vähän kauenpanakin. Lukuisia postauksia löytyy blogista ja lisää on vielä tulossa ;) Pääsimme tutustumaan moneen puutarhaan, ja kyllä olivatkin ihania ja kaiken hyötypuutarhan lajiston edessä ei voinut kuin ihmetellä.


Kuvia ensin omasta puutarhasta kesäkuun alussa.

 

 Ja sitten Unkarista, pääosin Budapest.

 Ihan tavalliset tiesposket ja joutomaatkin saa mut Unkarissa ihan villiksi, pakko päästä tutkimaan ja kuvaamaan. Eli auto parkkiin ja Husbend saa odottaa...
 

8 kommenttia:

 1. Ihania kuvia ja uskon, että kisuja on jo ikävä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tossa ohtaa alkoi olla ikävä jo huipussaan. Nyt onnellisesti kotona.

   Poista
 2. Sun Unkarin-postauksia on aina niin kiva lukea, niissä on paljon enemmän sisältöä kuin perusmatkajutuissa, jotka on kivoja myöskin! Mutta että käytte sukuloimassa jne, ja syötte kotiruokaa, sitä on kiva päästä kurkistamaan blogisi kautta.
  Uskon, että tuota hurmurinelikkoa on matkoilla hirmuinen ikävä. Miten unikaan tulee silmään edes, kun karvapallerot ei tuhise kyljessä tai päällä.
  Hih, hauskaa kuvitella sinua hulluna kuvaamassa rytötonteilla, mitähän ihmiset ajattelevat sinun tekevän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Unkarissa on myös mulle itelle tärkeetä saada muistiin kokemuksia, just niitä ystävien ja sukulaisten luona vietettyjä hetkiä. Mutta toki on pakolliset kohteet, joissa tulee käytyä aina uudestaan ja uudestaan. Aikas hassua tosin, että nyt ei keskustassa juuri käyty jalkaisin ollenkaan!

   Ihana olla kotona kissojen kanssa.

   Poista
 3. Voi, sen uskon että omia kissoja alkaa olla ikävä! Vaikka kuinkakin reissussa on ihania paikkoja, ihmisiä ja mukavaa. Saako muuten olla utelias ja kysyä, että onko teillä kotona kissanhoitaja vai ovatko kissat hoidossa jossakin muualla reissunne ajan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sorry, tuonne ylemmäksi uuteen postaukseen jo kerroinkin, että kotona kissat ovat.

   Poista
 4. Antoisa kesä ollut sinulla kun olitte Unkarissa matkailemassa. Kissat on vaan niin ihanii!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli oikein ihanaa ja antoisaa. Mutta nyt hyvä kotona.

   Poista