kesäpäivänviettoa puutarhassa

maanantai 24. heinäkuuta 2017

Sunnuntaina oli mahdottoman hieno kesäpäivä, jo aamukahvit juotiin meillä puutarhassa. 

Kissat lekottelivat catiossa nauttien auringosta. Jesse melkein valui pois hyllyltä ;) Gebsu nautiskeli kaarisillan alla olevasta vesiaiheesta vettä lipittäen. Nipsu hakeutui välillä vähän varjompaan.  Husbend pääsi vihdoin terassin valokattoa pesemään, kylmällä ilmalla se olisi kurja homma kun vesi on ihan kylmää. 
 


 Meikäläinen vaan lekotteli puutarhakeinussa kirjan kanssa. No oikeesti en pystynyt keskittymään, kun täytyi vahtia koko ajan, että Husbend on katolla turvassa.


Katonpesu-urakan jälkeen kastelin koko puutarhan, elän siis toiveessa että sateita ei saataisi. Kasvihuoneen seinä samalla kirkastui kuin itsestään, muutamalla harjanvedolla.

Sen pituinen se. Toivottavasti suvisunnuntai sujui sinullakin yhtä mukavissa merkeissä.

16 kommenttia:

 1. Aika samoissa merkeissä sunnuntaita vietettiin. Tosin meillä ei pesty sen enempää lasikatetta kuin kasvariakaan, mutta pihalla tuli lököteltyä ja kirjakin on sama. Juuso nukkui leikkimökin terassilla. Käänsi vain välillä kylkeä ja jatkoi taas.

  VastaaPoista
 2. Hyvä sunnuntai! Täällä ei pesty muuta kuin tiskit (niin ja elolliset olennot tietysti pesivät itse itsensä), eikä lekoteltu pihalla (jossa oli vissiin kissojenkin mielestä kuitenkin liian viileää ja tuulista) mutta leppoisa päivä oli kyllä. Kirja oli eri, mutta lajityyppi ja alkuperämaa sama. Mulla oli Lars Kepleriä, ensin Nukkumatti ja sitten Vainooja.

  Rauhallista ja mukavaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puhtaus on puoli ruokaa jne. Keplerin kirjat on hyviä. Nyt olen jo Nesserissä menossa. Kiitos ja mukavaa viikkoa myös sinne teille!

   Poista
 3. Oi, oikein nautinnollinen sunnuntai :)

  VastaaPoista
 4. Kuulostaa mukavalta päivältä! ja miten upeita onkaan nuo teidän kissat♥ Kiva kun välillä ilmat on suosiollisempia noihin piha puuhasteluihin. Mukavaa alkanutta viikkoa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos ja hurr-hurr kissojen kehuille ❤ Hyvää viikkoa sinne kans!

   Poista
 5. Pojatkin nauttivat auringosta.
  Se varmaan vasta mielenkiintoista olikin kun isukki pesi kattoa 😸
  Lisää aurinkoisia päiviä!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katonpesua ei paljon kummastelteltu, mutta mamman kasteluoperaatio oli suorastaan pelottavaa. Aurinkoa kiitos, meille ja teille ❤

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Jaksan väsymättä ihailla poikien lekottelua turkkien auringossa kiiltäessä.

   Poista
 7. Ihana päivä ja ihan parasta seuraa sulla! Noita kaikkia on ilo katsella ja vahtia ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskin vähän pelonsekaisin tuntein, mutta kyllä 😍

   Poista