parasta juuri nyt ja arvontamuistutus

lauantai 15. huhtikuuta 2017

Kevät etenee :) Tässä kuvasatoa eilisen puutarhakierrokselta. Paljon oli tapahtunut sillä välillä, kun olin muutaman päivän ystävän luona. Kuvat puhukoon puolestaan. Tänään oli suunnitelmissa vähän siivoilla puutarhassa, mutta kylmyyden lisäksi taivaalta satoi lunta, joten pysyttelimme sisällä. Alla Husbendin video alkupäivästä, illemmalla ei sitten valkoisuudelta olisi juuri mitään enää erottanutkaan.
Lopuksi tässä vielä linkki postaukseen, jossa arvotaan lippuja Tampereen Supermessuille huomenna sunnuntaina.


8 kommenttia:

 1. Kylläpäs teillä piipottaakin melkoisen paljon, vaikka on ollut niin mahdottoman kylmää ja lunta tullut joka päivä ainakin meillä täällä kunnanrajan tällä puolella. Mahtavat alut kärhössäkin jo!

  Ihanaa Pääsiäisen ajan jatkoa, pysytelkää lämpimänä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lunta on tullut täälläkin, onneksi ei piipat ole pelästyneet ja menneet takaisin maan sisälle. Sen verran viileää on,että hyvin pitää pukeutua.

   Poista
 2. Kevät etenee vääjäämättä vaikka hurjat yöpakkaset ovatkin jarruna. Lunta on saatu täälläkin, mutta ei se ole onneksi jäänyt maahan. Muuttolintuja on sääli, aika vilukkaa niille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on jossakin kohtaa sen verran lunta, että ei huvita siistiä. Sais jo viileässä riittää. Komeat linnunlaulukonsertit kuultiin tänään kun aurinko oikein lämmitti.

   Poista
 3. Täällä ei kyllä ole paljoakaan kevään piipoista tietoa, sinivuokot sentään jaksavat kukkia ja terassilla on isossa ruukussa piippoja ainakin kymmenen, ihmeellistä!
  Illalla oli maa tasaisen ohuen lumen peitossa ja sitä näyttää olevan jäljellä paikka paikoin.
  Hyvää pääsiäistä teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh, meillä vain tuo uusi Karin sinivuokko kukassa, muut antaa odottaa. Kiitos ja hyvää pääsiäistä!

   Poista
 4. Meillä ei kyllä mikään taida edetä. Luultavasti jo nousseetkin piipot painautuvat takaisin multaan tässä kylmyydessä.
  Houkutteleva arvontapalkinto, mutta taidan jättää väliin. Kahdet messut keväässä riittävät, vaikka päiväreissua Tampereelle olenkin suunnitellut. Ehkä sitten, kun tulee lämpimämpää. Toivon mukaan tulee...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla onkin nämä Tamperelaiset kevään ainoat messut. Otavan yhteyttä, jos aikatauluusi mahtui, kun Tampereelle tulet.

   Poista