kumpi vai kampi!

perjantai 4. huhtikuuta 2014Mustaa ja ruskeaa kissaa on joskus hämärässä vaikea erottaa toisistaan. Yöllä sängysssä tapaan tunnustella onko häntä pitkä vai normi ja onko turkki silkkiä vai samettia. Viimeyönä en tunnistanut näistä tavallisista jutuista vaan tunnistelin hampaita -pieleen meni!

Tälläin kasassa nukkuen luulisi, että menee ruumiinosat kissoilta itseltäänkin sekaisin. Pojan kanssa tutkittiin kuvaa ja tultiin siihen tulokseen, että Nipsu on Bélan alla, vain Nipsu pää näkyy ;) Varmasti lämmintä ja turvallista, ovat lämminvesivaraajan päällä katonrajassa.

17 kommenttia:

 1. Aikamoinen kasa kissaa! Mutta tyytyväisiltä näyttävät molemmat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hassu sekanen kasa, mutta hyvin tyytyväisiä juu :)

   Poista
 2. Itämaiset osaavat aina hakeutua lämpimään paikkaan! Meillä patteriin kiinnitetyt pussukat ovat talvipakkasilla suosittuja. Yöt sitten yksi (siamilainen) mun peiton alla ja kaksi peiton päällä. No, eipä tarvitse kenenkään palella;)

  Noita tummia kissoja on joskus vaikea kuvata tai maalata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itämaiset tykkää lämpöisestä ja kasassanukkumisesta ;) Oonkin kokonaan unohtanut meidän patteripussukan, mutta on meillä koripesä sentään lämpöä patterista ottamassa. Tummien kissojen kuvaaminen on haastavaa, ei tahdo ilmeet erottua.

   Poista
 3. Béla on aika monella mutkalla, mutta näyttää tyytyväiseltä. Ihmisnäkökulmasta asento on mitä hankalin ja niskoja jäykistää pelkkä kuvan katsominen. Jännä juttu muuten, että Nero välttelee liian lämpimiä paikkoja, taitaa olla arktista lajia kuten emäntänsäkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos mä nukkuisin tollasella mutkalla, olisin viikon jumissa ;) Ilmeisesti itämaisten alukarvan puuttuminen saa lämmöstä niin pitämään. Nerolla on kunnon alusasu ;)

   Poista
 4. Voi että on ihania nuo teidän kissat!:) RJ

  VastaaPoista
 5. Meillä itämainen retkottaa patterin kylkeen ripustetussa korissa. Kunhan tulee kesä, korissa nukkuminen jää ja sitten taas siihen siirrytään syyskuun alkaessa... Kivaa kissamaista viikonloppua!

  T. Sari Puumulista

  PS. Blogissani on koruarvonta 30.4. saakka, jos sinua kiinnostaa osallistua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä siirtyvät kissat kesäaikana peiton alle sänkyyn, kun ei patterit enää lämmitä ;)
   Hyvää viikonloppua Sari, tulenkin hetii piipahtaan blogiisi!

   Poista